ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 8/5/2021
Zdravím,
super obchod Moskyto,vynikající komunikace s p.Nemeckem.Naprosta spokojenost a vřele doporučuji.Admire
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2021
Premiove-noze.cz rychlé odeslání ( úterý večer objednáno, ve středu ráno už byla na cestě) + spousta drobností k objednávce za "blbých" 1200 ... Doporučuji Ok

bolfiik.edc vložil tyto přílohy:
IMG_20220714_170002.jpg.jpg

Kde je vůle, tam je cesta
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/4/2018
Klasika, baterky-noze.sk 😊

A tentokrát aj pribalili nejaké drobnosti.

kamzik vložil tyto přílohy:
20220723_192534.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Už to tu asi i bylo, ale není mi než napsat, že mne (opět) fascinuje Kniland. Jeden den ráno, či spíš dopoledne, objednám a druhý den ráno vyzvedávám na výdejním místě.
To je taková rychlost, že mám dojem, že uzavřeli nějakou smlouvu s vyššími mocnostmi. Jinak si to vysvětlit nedokážu...
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/15/2009
Naprostá paráda baterky-noze.sk, rychlé doručení, super cena a dárek navíc 😉👍
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/3/2014
Nějak mi nefunguje obchod http://www.direct-online.cz/ . Nezměnili adresu? Nebo neskončili? Díky
RDR
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/25/2022
Dobrý den,

chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s tímto e-shopem: https://shadow-bear.com/ ?? díky

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Je to spolehlivý obchod, původně provozovaný na www.rusknife.cz. Vznikl tam problém s registrací domény, takže původní doménu se nepovedlo prodloužit-zkoušel jsem mu pomoci a stejně to nešlo. Jeho majitele Rosťu znám osobně, vystavuje i na výstavách, a je na něj spoleh. Takže si klidně nakup, provozuje obchod už pár let a nikdy nikoho nepodrazil, jen u toho, co není skladem to může chvilku trvat, přeci jen dostat sem dnes něco z Ruska není sranda, ale cesty jsou, jen to nebude do dvou dnů, ale pár týdnů...
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2008
Objednávali jste někdo u Monterey Bay Knives? Zatím jsem nenašel obchod v Evropě, kde by se dali jejich nože koupit.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/4/2018
Twister napsal:
Objednávali jste někdo u Monterey Bay Knives? Zatím jsem nenašel obchod v Evropě, kde by se dali jejich nože koupit.

Objednával, poslal peniaze, na dvakrát nôž neprešiel do lietadla (lebo nôž 🤔), nakoniec mi peniaze vrátili. Tuším som prišiel o poštovné...

kamzik vložil tyto přílohy:
Screenshot_20221029_224212_Chrome.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2008
Aha, díky moc. Nerad bych právě dopadl podobně. Občas se sice objeví něco na Arizona custom knives, nebo ma Urban edc supply, ale většinou jsou záhy fuč.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/15/2017
jhh65 napsal:
Nějak mi nefunguje obchod http://www.direct-online.cz/ . Nezměnili adresu? Nebo neskončili? Díky

14dni zpátky jsem tam udělal objednávku, přišlo potvrzení o platbě mailem. Týden se nic nedělo tak jsem chtěl omrknout stav objednávky u nich na stránkách a zjistil jsem že nejedou. Psal jsem jim email, ale zatím bez odezvy. Nemáte na ně někdo telefon?

Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
bulm napsal:
jhh65 napsal:

14dni zpátky jsem tam udělal objednávku, přišlo potvrzení o platbě mailem. Týden se nic nedělo tak jsem chtěl omrknout stav objednávky u nich na stránkách a zjistil jsem že nejedou. Psal jsem jim email, ale zatím bez odezvy. Nemáte na ně někdo telefon?

Díky.

Preco je toto v tejto teme? Myslel som ze toto vlakno sluzi na hodnotenie odporucanych a spolahlivych obchodov....
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Pokročilý
Omlouvám se, lepší téma jsem nenašel a nechtělo se mi zakládat nové. I existence či neexistence obchodu je svým způsobem jeho hodnocení a známka spolehlivosti.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
On je tu ještě Blacklist - ale tam když něco zkritizuješ, tě hned napadnou, že jsi škarohlíd, že je vlastně chyba v tobě, protože onen kritizovaný eshop je vlastně růžový, plyšový a skvělý... A tak si ty špatný zkušenosti nakonec necháš pro sebe, páč o ně nikdo nestojí. 😀😉
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:
Pokročilý
No, jinak, abych se vrátil k původnímu tématu - netušíte, jak je to s Directem? Byl to můj oblíbený obchod, párkrát jsem jim dal utržit Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2021
www.svycarskenoze.cz
Objednávám pravidelně a vždy na jedničku! Ok
Rychlé odeslání a dodání, suprově zabalené, když je potřeba něco řešit tak komunikace je velice příjemná Happy

Třešničkou na dortu je slevový kód na 10%, který získáte vždy po odeslání recenze zakoupeného produktu .... Sice jen s měsíční platností ale notoriky jako já to potěší Grin
Kde je vůle, tam je cesta
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Za me Kniland, ale to asi neni prekvapenim Ok
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
W.T.A. service s.r.o. = www.alfatactical.cz
- rychlé dodání zboží,
- briskně a bez problému vyřešeny dvě po sobě jdoucí reklamace,
- rychle vrácená platba.
Palec nahoru, že je zboží shit, za to nemůžou Wink .
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
messerundco.de, super ceny i komunikace. Poslali sladkosti i firesteel jako dárek Happy.

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
20230207_133155.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum