ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 1/27/2008
To Tyler: napiš jim na mail, zrovna je totiž mají skladem, dal jsem za ně cca 160,- peněz. V balení jsou tři šroubky do střenky a jeden malý do klipu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Jendax: Už jsem napsal, vážně díky za tip Ok!
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Začátečník
Připojený: 9/19/2010
Ja mám tiež dobré skúsenosti s www.baterky-noze.sk za rýchle a ústretové jednanie, a www.victorinox.sk - veľký výber švajčiarákov, rýchly dovoz a dobré poštovné, 2 eurá Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
dark.edge napsal:
Zdravim, dnes mi prisiel balik s firmy www.kovonastroje.cz ako som predpokladal som naviac nez spokojny ci s pristupom pana Cejku ako i ochotou zohnat i ine veci.. odporucam vsetkym ktory zhanaju veci do dielne Wink Palo

Tak jsem dal na tvé reference a objednal si příslušenství k vrtačce.. bohužel já unešený nejsem, po objednávce mi poslali jen jediný email s mou objednávkou, bez údajů prodejce, žádný termín odeslání, nic..
po týdnu mi bez jakéhokoliv upozornění došel balík s chybou, kdy namísto trnu B16/MK2 ke sklíčidlu s B16 v téže objednávce mi poslali trn o 4mm menší, který je mi logicky k hovnu a bude následovat (doufám) výměna, při které ještě budu sponzorovat poštu..

takže za mě spíš blacklist KO
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/27/2009
Zdravím, musím kladně poreferovat o zkušenostech s firmou KOSPO. Ve středu odpoledne jsem si objednala, po telefonické domluvě zaplatila převodem; a dnes balíček s řetězovou pilkou došel. Ochota a domluva příkladná, za mě velké Ok

http://kospo.cz/
Kráčím, tedy jsem.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/12/2010
Pridavam dobru skusenost s knifeart.com
Tovar objednany 22.2.2011, dnes - vstup do krajiny prijimatela a zajtra bude od rana na colnici.
Na mail odpovedaju obratom (samozrejme treba brat do uvahy casovy posun), expeduju hned a na otazku, ci prikladaju fakturu do balika a aku sumu nanho napisali je odpoved, citujem: "no invoice, $60 cutlery". Podotykam, ze som objednaval Sebenzu. U mna 100 bodov. Grin Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/5/2007
wirehead: presla ti ta sebenza bez cla?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2009
na Hunting shopu mají nadstandardní nasazení Ok
-včera 7.3. objednáno ve 12:47hod.
- 7.3. v 15:06hod. expedováno z e shopu / o všem informován /
-dnes 8.3. v 08:30hod. pošťák zvonil 3x...
fakt dobrý!!!Admire

Bratr mající oporu v bratru je jako opevněné město.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/26/2007
Posta zvladne neco dorucit takhle rychle a dokonce i zvoni? Nevidane. Kazdopadne, pred rychlosti zmineneho eshopu klobouk dolu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Naprostá spokojenost z mé strany s e-shopem: www.kupwenger.cz . Ve čtvrtek večer jsem nůž objednal, v sobotu mi přišel e-mail, že byl nůž odeslán a dnes ráno v 8.30 dorazil. Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
spokojenost s kospo.cz a pilou... akorát jsem objednal odpoledne, takže expedovali až druhý den, některé eshopy chodí na poštu "i večer" takže je teoreticky šance že to dojede druhý den..

ale v rámci možností spokojenost Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Dnes mi dorazil od p.Šulce z www.noze-nuz.com, SOG Arcitech CF. Má ho v nabídce za 7500,-Kč po všech slevách. Již se stává pravidlem, že mi vždy přijde balíček se slevou, přesně jak p.Šulc udává pro pravidelné zákazníky. Dnes jsem zaplatil rovných 7000,-Kč, včetně dárku navíc(malý ocelový zavírák SW se šroubovákem) Takže z mé strany maximální spokojenost! SOG Tomcat CF objednám samozřejmě opět u něj. Ok Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/10/2011
Také musím pochválit pana Šulce z noze-nuz.com. Má perfektní přístup. Žádné nákupní košíky a anonymní komunikace. Vše pěkně maily, na které pan Šulc reaguje do 15 minut. Už jsem od něj objednával 3 nože, teď mám objednaný čtvrtý. Vždy do puntíku splnil to, co příslíbil (termín dodání, dárečky atd.).
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/20/2011
www.noze-nuz.com
super jednání, perfektní informovanost o stavu objednávky,rychlá doprava,slevy pro dlouhodobé zákazníky.
STRIDER
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/19/2010
www.kupwenger.cz
ve čtvrtek objednáno, v pátek přišla moje platba, dnes ráno zvonila pošťačka. Ok
Život stojí za hovno, ale v tom nejlepším slova smyslu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/2/2009
Velmi kladné hodnocení obchodu-shop Velmi seriózní a rychlé jednání pana Václava Špičáka.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
...spokojenost s

www.noze-nuz.com Ok ...

...v pátek 12. srpna jsem objednával u

victorinoxcz.cz

nůž došel dnes ráno, zákazníka informují průběžně o stavu vyřízení objednávky Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2010
Objednal jsem si Sebenzu na www.baterky-noze.sk. Super komunikace s panem ing.Hrubšou.Možnost zaslání platby na jeho účet v Čechách.Bleskové dodání a hlavně nepřibalení faktury kvůli manželce Laugh Laugh Laugh což je super.A hlavně : SEBENZA LEVNĚJŠÍ JAK V ČECHÁCH a to podstatně.Palec nahoru.Ok Ok
Drobné nedostatky jsou známkou kvalitní ruční práce.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/29/2011
objednavka z pronuz.cz, vyskytol sa maly problem, ktory bol ale promptne a k plnej spokojnosti vyrieseny, takze za mna Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/19/2011
caves chlapi, ak bude niekto objednavat z knivesshipfree.com tak sa mi pls ozvyte, neviem po EN ani nemam paypal, rad by som si od nich nieco objednal na postovnom by sme sa rozdelili ;) samozrejme ze zaplatim aj potom postu SK/CZ ---> SK aby sa tovar dostal ku mne. pliss seriozne :) dikes
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum