ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BLACKLIST - internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/29/2018
Tak s nákupy u coutellerie-tourangelle.com jsem skončil. Pošlou evidentně poškozený nůž i s poškozeným obalem v ceně 350 EUR a vyřeší to tak, že se tím na konci lhůty pro vrácení přestanou zabývat. Z jejich strany problém vyřešen, na zákazníka kašlou KO
Moje chyba, že jsem jim důvěřoval.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
No to naserie!Mam teraz s nimi tiež problém.Včera som zistil cez sledovačku ,že balík od nich sa pre zlú adresu vracia odosielateľovy...Hneď som im písal ,že čo je vo veci odpísali obratom ,že balík je už znovu na ceste ku mne .Ale teraz už nemám žiadnu sledovačku takže zostáva len čakať...Oh No
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
CT prodává použité věci jako nové, s rozbalenými věcmi (za účelem prohlížení) nemám problém, ale vrypy na pouzdře, střence to už jo. Ale to je spíš takový francouzský kolorit. Dělá to hodně firem a třeba jinak skvělá firma Focal to klidně udělá taky.

Jako obvykle nereagovali, napsal jsem výrobci, ten mi dal kontakt na jejich partnera co jim asi prodává, až poté se ozvali a vrátili peníze, nožík jsem jim poté vrátil.
Takže za mne CT nikdy více.

Jo zapomeňte na Evropské spotřebitelské centrum.
Pošlou Vám akorát předtištěný rady a nedělaj nic. Klasický český úředníci, ale věřím že mají páce nad hlavu děláním nesmyslnejch statistik jak nic nedělaj.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Zdravím,

cold-steel.cz

Predobjednal jsem si Lynn Thompson limitku, přišel email s potvrzenim, během čekání jsem se na něj dotazoval i s číslem objednavky jestli se podařil objednat (ignorace), když ho naskladnila konkurence tak jsem se ptal znovu, tady už odpověděli že jsou na cestě. Tak se koukám tady na fotky, zase jim píšu co a jak a z jejich strany ignorace. Tak tam volám ..... zjišťují ..... posílají SMS že není skladem, byli odbavení zákazníci predemnou.

Musím uznat, že takový průběh predobednavky jsem ještě nezažil.
Snad se ještě podaří sehnat na noze-nuz.

Ani nevím jak bych to zakončil, kdyby alespoň neodpověděli, že je na cestě, nebo snad už tehdy mohli vedet, že na mě nezbude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
To věřím, že jsi naštvanej,mohli dát vědět lidem kteří měli objednáno, že jich přišlo málo a že se na ně nedostane. Držím palce ať ti to vyjde na nože-nůž.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Funkysaurus napsal:
....

Musím se omluvit za svou horkou hlavu, Lynn Thompson Ti-lite(y) jsou na cestě na sklad. Bohužel s přibývajícím věkem začínám být čím dál míň rozvážný a trpělivý, myslel jsem, že to bude naopak.
Zprávy přes FB byly z nějakého důvodu blokovány, proto nedošlo ke komunikaci.

Tímto postem se chci omluvit Cold-steel.cz.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/8/2012
Neklesej na mysli "horká hlavo" Happy Zkus to třeba zde: www.hardmade.cz/Cold-Steel-Lynn-Thompson-Ti-Lite-d446.htm
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/9/2012
No zrovna Cold-steel.cz. bych nehaněl. V pondělí jsem objednal a hned zaplatil, dnes je středa a ráno DPD dovezlo. Za mě Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Nejnovější zkušenost s objednáním a dodáním zboží na ALZA:

Objednal jsem si elektrický spotřebič do kuchyně.
Na objednávce byla možnost dodání a zaplacení dobírkou, platba při převzetí zásilky kuryrovi buď hotove nebo kartou. Tuto možnost jsem potvrdil a objednávku odeslal.

Poté mi začaly chodit E-maily, že nejprve musím do 08. 11. 2020 nejprve odeslat peníze na jejich účet, a poté bude zboží odesláno.
Dnes mi přišel E-mail se sdělením, že objednávka byla z důvodu nezaplacení objednaného zboží stornovana.

Uz si u ALZY nic neobjednam, stejně mne ta reklama s tím jejich urvanym ukricenym zeleným panakem odrazuje...

PS:
Uvedeny spotřebič jsem dnes objednal u jiné firmy, dodání kurýrem, platba při převzetí zásilky kartou nebo hotově, termín dodání zítra a vyjde mne to o 150 Kč levněji než u ALZY.

ALZA KO KO KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Ja to tak robím vždy na dobierku a nikdy som nemal problém, ak tam tá možnosť bola.

P. S. : Nemali by sa sem písať len skúsenosti s kúpou nožov a nožo vecí?
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
laurin napsal:
Ja to tak robím vždy na dobierku a nikdy som nemal problém, ak tam tá možnosť bola.

P. S. : Nemali by sa sem písať len skúsenosti s kúpou nožov a nožo vecí?

Mělo!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Alza má taky nožířskou sekci a ne zrovna malou, už jsem tam dva nože kupoval. Takže za mě je to v pořádku, až kvůli jejich bordelu Vám třeba zruší objednávku posledního nože skladem tak si třeba vzpomenete. Pokud obchod vede nožířské zboží tak by sem měl patřit, pokud někdo není spokojen. S jejich úžasnou dopravou jsem taky udělal blbou zkušenost a to ještě žádná koronakrize nebyla
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Alza naprosto v pořádku,nikdy žádný problém !!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Sakra, kupoval tam spotřebič do kuchyně,
tak co to má společného s nožema.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/16/2020
Růža napsal:
Sakra, kupoval tam spotřebič do kuchyně,
tak co to má společného s nožema.

Protože Alza prodává také nože ? Jejich hrozné praktiky a bordel se přenášejí i do té sekce. Opravdu kupovat z Alzy je taková menší ruleta, buď to vyjde nebo ne :))

A to ani nemluvím o doručení skrze "In-time", kdy vám v případě že nejste doma nechají věc za x tisíc opřenou o plot ...
ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
twl a Vy tam kupujete nože?!?
Shocked Shocked Shocked
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
yarr napsal:
twl a Vy tam kupujete nože?!?
Shocked Shocked Shocked

Jo kupuju
23.11.2018 CS SRK SK5 1044Kč
27.7.2019 CS SPARTAN AUS-10A 1684KčOk Ok Ok
1.11.2019 victorinox ALOX PIONNER LE 2109 1084 Kč
1.5 2020 victorinox ALOX PIONNER LE 2020 1448 Kč
27.10. 2020 MIKOV UTON N690 1819 Kč
Vždy do 24 hod. od objednání na výdejním místě nebo v Alza boxu.
Nemám s Alzou ani s noži problém Ok
Na výdejním místě si nůž zkontroluji a pokud by sním něco bylo mohu ihned vrátit a nemusím řešit zdlouhavě reklamaci přes poštu Happy Zatím se tak nestalo Ok
Posláno:

Štamgast
rettromen napsal:
...nemám s Alzou ani s noži problém Ok

Ale jo, jako obchod tak nějak asi fungují, nůž jsem tam ale koupil jednou jedinkrát a to byl nějaký malý vinox v akci. A už to sotva zopakuju; když to jen trochu jde, tak si ten nůž chci předem prohlédnout a zkusit vzít do ruky. Pokud jde o Alzu samu - když chci nějakou pitomost k elektronice a chci to rychle, tak snad ano. Protože si tam rovnou zajedu. Ale jinak ne. Nejsou ani výhodní, ani levní. Jen v některých případech poměrně rychle dostupní.
Mimochodem, CS má v Praze celkem hezký showroom, tak když už tuhle značku, tak raději tam.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
yarr napsal:
rettromen napsal:
...nemám s Alzou ani s noži problém Ok

Ale jo, jako obchod tak nějak asi fungují, nůž jsem tam ale koupil jednou jedinkrát a to byl nějaký malý vinox v akci. A už to sotva zopakuju; když to jen trochu jde, tak si ten nůž chci předem prohlédnout a zkusit vzít do ruky. Pokud jde o Alzu samu - když chci nějakou pitomost k elektronice a chci to rychle, tak snad ano. Protože si tam rovnou zajedu. Ale jinak ne. Nejsou ani výhodní, ani levní. Jen v některých případech poměrně rychle dostupní.
Mimochodem, CS má v Praze celkem hezký showroom, tak když už tuhle značku, tak raději tam.

Konkrétně CS na Alze koupíš v akcích o mnoho levněji než u CS stačí to jenom sledovat,
a při tom berou nože od CS kteří mně to potvrdili.
Posláno:

Štamgast
rettromen napsal:
Konkrétně CS na Alze koupíš v akcích o mnoho levněji než u CS stačí to jenom sledovat, a při tom berou nože od CS kteří mně to potvrdili.

To máš pravdu. Přesto když už CS, tak raději do Lidické. Jo, jsem divnej... ale to už vím dávno. Prostě nějak to mám nastaveno a jsem ve věku, kdy už se hodně těžko přehazuje výhybka. Grin Howgh.
Edit: oprava ulice, není to Lidická, ale kousek vedle. Smíchov není zrovna moje teritorium...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum