ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BLACKLIST - internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2013
No on tam píše : “ Rozšířena nabídka”
To znamená překopírovány položky a doplněné o cenu v Kč.
Počet kusů skladem nezmiňuje …….
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/28/2009
Tam nešlo o to, jestli skladem. Dřív většinu nabídky neměli skladem, ten obchod funguje (jak jistě většina místních ví) jinak a objednává se to až si objednám já. Teď už je skladem větší podíl nabídky.
Objedná i nože od značek, které sice vede, ale které nemá třeba zařazeny v nabídce, čehož už jsem taky využil. Nicméně tady šlo o to, že ten nůž od Bökeru taky nebyl v nabídce a po dotazu, jestli by nešel objednat mi bylo oznámeno, že s Bökerem (jako značkou) končí. Proto mi přišlo zajímavé, že rozšířili nabídku místo konceGrin
Jinak samozřejmě nic proti, bezproblémový shop.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
mirtakco napsal:
Tam nešlo o to, jestli skladem. Dřív většinu nabídky neměli skladem, ten obchod funguje (jak jistě většina místních ví) jinak a objednává se to až si objednám já. Teď už je skladem větší podíl nabídky.
Objedná i nože od značek, které sice vede, ale které nemá třeba zařazeny v nabídce, čehož už jsem taky využil. Nicméně tady šlo o to, že ten nůž od Bökeru taky nebyl v nabídce a po dotazu, jestli by nešel objednat mi bylo oznámeno, že s Bökerem (jako značkou) končí. Proto mi přišlo zajímavé, že rozšířili nabídku místo konceGrin
Jinak samozřejmě nic proti, bezproblémový shop.

Tak teda už ani Böker nebude umět Grin, škoda KO.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/28/2009
Právě, že už zase jo.
Posláno:
Štamgast
mirtakco napsal:
Tam nešlo o to, jestli skladem…………..

Aha, jsem blbě pochopil……
Fakt je, že prezentaci má občas zmatenou, hledat mezi 306ti nožema co je nově přidané je masakr……
Jarda
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
na bokera je nejlepší Knifestock - objednaj ti nože z německého katalogu, i když ho sami nemaj na webu, nebo se obrátit na ofiko zastoupení v čr - to je Rosler - tři prodejny v Praze mimojiné

aktuálně 47 kapesních nožů Boker skladem - https://www.ignazrosler.cz/kategorie/kapesni-noze-boker/?stock=1
Posláno:
Štamgast
U toho Röslera jsem byl na ul. 28. října měli tam krom kudel krásný věci ze dřeva do kuchyně - krájecí desky, misky, tácy na sýry a tak, ale proč to píšu,
velmi mladá slečna sice o nožích co tam měla nic nevěděla a některý zavíráky ani neuměla zavřít, byla ale neuvěřitelně snaživá a ochotná. Měla tam jednu pevnou kudlu od Bökera s takovou velmi tvarově atypickou čepelí, když jsem se jí zeptal na co je určená, hned se vrhla do katalogu to zjišťovat, pak jsem se jí zeptal, jestli k ní má pochvu, úplně se vytřeštila, odskočil ode mě a zeptala se “COŽE”.
Odpověděl jsem jestli k ní má futrál, úlevně se usmála a řekla, že ne…..
Ale kuchyňák Urban farmer co jsem teď našel na jejich stránkách za 2 200,- tam měla za 950,-
🤠
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
Jardah napsal:
mirtakco napsal:
Tam nešlo o to, jestli skladem…………..

Aha, jsem blbě pochopil……
Fakt je, že prezentaci má občas zmatenou, hledat mezi 306ti nožema co je nově přidané je masakr……
Jarda

Prezentace na stránkách občas zmatená, to je fakt. Skladové položky občas nejsou skladem a podobně..
Nejlepší je napsat mail "dobrý den, máte skladem..?", případně "dokážete sehnat..?" A pro lidi, co neradi komunikují mailem udělal ještě noze-nuz.cz s klasickým košíkem a objednávacím formulářem.. Ale stejně radši vždy píšu maila..Wink

EDIT: Koukám, že koncem loňského roku .cz zrušil... Grin Tak pardón za misinformaci.. red face
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/16/2022
Ahoj, jsem tady na foru nový, ale chci se podělit o svou zkušenost a zároven zjistit jestli se už pněco podobného stalo někomu jinému. Všechny s nechvalně známým Šulcem.

Poprvé před několika lety jsem objednal motýlek a vrhací nůž. Podle stránek měly být skladem k dodání "okamžitě" ale čekal jsem asi 14 dnů. Nakonec nože došly ale motýlek měl roztrhanou krabičku, viditělně rozbalenou (kdo ji rozbalil, on přece nože nerozbaluje? nebo jo?) Ale došly v pořádku takže jsem to neřešil.

Podruhé jsem objednal nože a došly v pořádku a kupodivu i rychle.

Potřetí jsem objednal nůž ve stříbrném provedení a přišel mi v provedení pískovém. Věděl jsem že tuhle variantu měl skladem a chtěl se ho zbavit proto mi ho poslal. Následně když jsem na to upozornil vymlouval se na omyl. Ale byl to dárek takže jsem to neřešil.

Pak mě ze zvědavosti napadlo, zeptat se ho na radu s výběrem nože. Z jeho odpovědi byla naprosto jasná arogance, něco jako ("neotravuj mě a kupuj!!!") A ktomu ještě na mé podmínky které by měl nůž splnovat odpověděl něco ve smyslu ("drž hubu, já vím všecko nejlíp"). Nehledě na ty jeho chytré komentáře ve videích viz tohle video: Laugh Laugh Laugh
https://www.youtube.com/watch?v=g6F-D3lMci4&ab_channel=ZLOjasnabalisongknifeflipping

Vím že to není nic nového jen jsem se chtěl podělit o špatnou zkušenost a varovat ostatní. Budu rád když se podělíte o vaši zkušenost

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Za sebe můžu říci, že valnou většinu nožů jsem koupil na noze-nuz.com a nikdy jsem neměl žádný problém. A, že těch nožů bylo za ty roky sakra hodně! Několikrát jsem něco reklamoval a také si nemohu stěžovat. Nestalo se ani jednou, že by mě p. Šulc nějak odbyl. Když objednávám, počítám s tím, že něco zrovna nemusí být na skladě,takže se dohodnu na odeslání kompletní objednávky a je to.

Možná mám na lidi menší nároky, ale nedělá mi problém se na něčem nestandardním domluvit. Problém bych měl leda v případě, kdyby druhá strana tu domluvu jednostanně porušila, ale to se mi "U Šulců" nikdy nestalo.

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Imhotep: Šulc může na lidi působit všelijak, ale je to seriozní obchodník, to je ložený. Komunikuje, zboží od něj chodí, reklamace vyřizuje. Že by zrovna u tebe udělal tolik přešlapů se mi nezdá. Zásilku ( krabičku) má na svědomí většinou česká pošta.
Zdalipak jsi stejný perfekcionista i k sobě?

Měj super den, Ježour
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Za mě absolutně žádný problém... Za ty roky, co tam nakupuju,( a že toho bylo), včetně desítek nožů do firmy, svatebních darů atd., nikdy nic negativního. Včetně řešení dvou vykradených zásilek na Český Poště. Vždy korektní, rychlé a vstřícné jednání. Až mi to připadá, že teda nakupuju na jiným nože - nůž. Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Za mě taky super obchod. Komunikace bezvadná, kolikrát okamžitě i v neděli kolem oběda (to mě překvapilo asi nejvíc v té rychlosti).
Balíky docházely v pohodě, zasílá je poštou v polstrované obálce (jiný způsob jsem zažil snad jen na mujnuz.cz), tak tam se sem tam krabička určitě poškodit může.
Reklamaci jsem řešil jednou, na ty polovystrelovaky od S&W a Schrade co jsem koupil kolegovi. Reklamaci jsem posílal před Vánoci, obratem mi zaslal nový, co měl skladem a došel i do Vánoc, sice jiná barva, ale to nevadilo.
Je to obchod, kde nakupuji nože primárně.
Posláno:
Začátečník
Ježour napsal:
Imhotep: Šulc může na lidi působit všelijak, ale je to seriozní obchodník, to je ložený. Komunikuje, zboží od něj chodí, reklamace vyřizuje. Že by zrovna u tebe udělal tolik přešlapů se mi nezdá. Zásilku ( krabičku) má na svědomí většinou česká pošta.
Zdalipak jsi stejný perfekcionista i k sobě?

Měj super den, Ježour

Naopak nevím co s tím všichni mají ale od české pošty mi vždy přišlo všechno v pořádku a rychlost je stejná jako ppl zasilkovna atd.
Poškozenou krabičku ale neměla na svědomí pošta ale něčí prsty, byla totiž roztržená když se do ní někdo nešikovně zkoušel dostat.
Ale to bylo vedlejší čert vem krabičku šlo o princip (kdyby byl nůž poškozený dělal by, já nic já muzikant, já za to nemůžu, nevěděl jsem o tom nože nerozbaluju)
Nejvíc mě ale štve to chování k zákazníkům ta jeho arogance!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Pomoz mi prosím. Trošku se odkopej. Co děláš a tak. Ať víme, jestli jsi jenom nespokojený zákazník, nebo prudič. Používáš silná slova. Už jsme tu měli ledaskoho. Mstitele, ale velekněze Ramesse III. ještě ne.
Třeba seš dealer konkurenčního eshopu, cožLaugh
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Pan Šulc je super a já byl vždy se vším spokojený i s výměnou,s tím co mě sehnal ...nikdy jsem nic nereklamoval.Za mě nejlepší obchod u nás .
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Za mě je Šulc naprosto v pořádku. Během let jsem u něj nakoupil hromadu nožů, pokaždé bez problému. I občasná komunikace v pohodě.
Posláno:
Začátečník
Ježour napsal:
Pomoz mi prosím. Trošku se odkopej. Co děláš a tak. Ať víme, jestli jsi jenom nespokojený zákazník, nebo prudič. Používáš silná slova. Už jsme tu měli ledaskoho. Mstitele, ale velekněze Ramesse III. ještě ne.
Třeba seš dealer konkurenčního eshopu, cožLaugh

Hele Ježoure, já jsem nechtěl rozpoutávat hádku, jen jsem napsal své špatné zkušenosti do blacklistu. Nejsem žádný konkurenční dealer ani prudič. Udělal jsem to co se na blacklistu dělá a vy hejtujete mě?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Ono někdy hodně záleží na tom, jakým způsobem se případná reklamace podává. Měl jsem tu pochybnou čest, stoje na té druhé straně pultu, nějaké ty reklamace taky řešit. Mimo jiné hodně záleží na tom, jakým způsobem zákazník tu reklamaci prezentuje. Jestliže je už v počátku on arogantní nebo dokonce agresivní, těžko lze žádat na obchodníkovi, aby zůstal za všech okolností korektní a slušný, protože všeho je jenom "odsaď pocaď". Náš zákazník-náš pán neznamená, že nad sebou nechám práskat bičem. Vždycky je důležité o problému komunikovat, a to z obou stran slušným způsobem. Tohle neber jako hejt, já tu Vaší konverzaci neviděl, ale jsou to moje dlouholeté zkušenosti z obou stran té pomyslné barikády.

Co se týče potrhané krabičky, nějak se mi nechce věřit, že jí poškubal p. Šulc. Obzvláště, že by se do ní dostával prsty, když má po ruce stovky, ne-li tisíce nožů. Poničených zásilek jsem přes poštu i přes různé kurýrní společnosti viděl už tolik, že bych možnost poškození dopravcem tak kategoricky nevylučoval.

Zdenek

Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/14/2022
Zdravím všechny,
má zkušenost je velice pozitivní s panem Šulcem a dodávkami od něj. Vše co jsem objednal přišlo dle domluvy. Slíbené termíny dodávek vždy dodrženy. Za mně super obchod, super komunikace. Přeji klidnku neděli 😉
DukorrBiker
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum