ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BLACKLIST - internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Já mám tedy rovněž mnoho zkušeností s noze-nuz.com a ne vždy bylo vše v pořádku(ještě vydžte s hejtem). Ale asi co kdo snese. Taky jsem si dovolil dotaz mailem ohledně nože, protože jsem koukal na videa a pán mi byl sympatický. Odpověď byla docela nepříjemná a odpověď na dotaz jako takovej evidentně nehrála prim. Jedna reklmace taky neproběhla úplně v pořádku. Výmluvy na ztrátu přehledu v emailové komunikaci byly spíš směšné.
Na druhou stranu, vzhledem k poměru co jsem objednal vs. počet problémů, jednoznačně dávám doporučení, protože všichni jsme lidi. A je potřeba respektovat někoho kdo má v malíku tisíce položek, nejpozději druhej den posílá(zboží skladem) a to za často velmi dobré ceny. Někdy to jinde ani nemají. Takže chybujeme občas všcihni. Náladu taky nemáme každej den sluníčkovou. A vlastně díky bohu za tento ,,nedokonalý,, LIDSKÝ přistup. Za nedlouho už vše vyřídí počítač. Zcela sterilně. Nudně.
Takže, až mi něco(nůž) padne do oka, nebudu váhat, a rád si objednám na noze-nuz.com a klidně doporučím, když se někdo zeptá kde koupit nůž.
Hlavně ať nám to železo dělá všem radost! Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2012
Také jsem musel skrz kvalitu (krabičky jsem neřešil) něco sem tam u pana Šulce reklamoval, ale vždy vše proběhlo v pohodě. a že těch objednávek za ty roky bylo Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
imhotep01 napsal:
s nechvalně známým Šulcem

Tvůj post mi přijde arogantní, pyšný, nenávistný...Angry
Dle reakcí ostatních, a já se k nim nadšeně přidávám, je však znám spíše chvalně...Wink

Snad se p. Šulc neurazí kvůli pár citátům z naší bohaté obchodní korespondence...Cool

msc> Dobrý den, chci se zeptat zda při objednávce tohoto nože -
msc> SC110T Seki Cut Bob Lum SC-110 Textured Small Encounter ATS-34 Fixed Hunting
msc> Knife, bych mohl místo Vámi nabízeného pouzdra, dostat tohle -
msc> Real Steel SH1171 Sheats Large Leather Belt Sheath (pro modely RS3719 a RS
msc> 3718), cenový rozdíl samozřejmě uhradím.

Odpověděl obratem - Dobrý den, zadny problem. Děkuji a přeji hezký den
(Objednávka je dosud v poště, ale nepřekvapilo by mne kdyby cenový rozdíl mezi pouzdry ignoroval)

Dostali jsme se slevou tesne pod hranici 3500 CZK bez postovneho,
nechcete jeste neco objednat, at mate postovne zdarma ?
Má odpověď - Dobrý večer,
děkuji za vaši přátelskou nabídku a upozornění a přiobjednávám pouzdro - Pouzdra na nože Cutlery PA3326BR Pakistan 5" Brown Leather, původně jsem si chtěl na Silver Monarch, nechat udělat klip, budu ho tedy nosit v pouzdře, děkuji a pozdravuji

A takových je za ta léta podstatně víc, tohle je z poslední doby...Happy

EDIT - Tak jsem to prorokoval správně, tedy spíše po těch letech kladných skušeností s noze-nuz to byl spíše kvalifikovaný odhad...Cool
Objednávka právě dorazila a skutečně mám dražší typ pouzdra než bylo k noži původně zdarma...Ok

montelie vložil tyto přílohy:
DSCN2172.JPG.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/22/2007
Knifestock.cz
Objednávka na většinu zboží skladem, pár kusů mělo být do 14 dnů. Nabízeli možnost poslat zboží skladem a pak zbytek. Realita je taková, že po 14 dnech email, že zboží, které mělo být skladem nedokážou sehnat. Tak jsem napsal, že klidně jinou barvu, měla být do týdne... Zase nic. Takže zklamání a zřejmě zruším objednávku. Jen jsem zvědavý, jestli a kdy dostanu své peníze zpět...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
glock69 napsal:
Knifestock.cz
Objednávka na většinu zboží skladem, pár kusů mělo být do 14 dnů. Nabízeli možnost poslat zboží skladem a pak zbytek. Realita je taková, že po 14 dnech email, že zboží, které mělo být skladem nedokážou sehnat. Tak jsem napsal, že klidně jinou barvu, měla být do týdne... Zase nic. Takže zklamání a zřejmě zruším objednávku. Jen jsem zvědavý, jestli a kdy dostanu své peníze zpět...

Objednával som u nich pár krát a vždy som bol spokojný. Je pravda, že som na niektoré veci označené ako SKLADOM musel čakať a bol som z toho trochu rozčarovaný, ale stáva sa. K pánovi Šulcovi, nejaké maily sme si medzi sebou vymenili, ale nikdy som nemal dojem, že by komunikoval arogantne, alebo odmerane. Skôr naopak, vždy bol ústretový a chcel pomôcť.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Pokročilý
Asi by mi nevadilo čekat, kdyby komunikovali a plnili co slibuji...
Takto za mě velké zklamání a snad jsem jen výjimka...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
glock69 napsal:

Ja som tam (KNIFESTOCK) nakupoval tak 20 krát.Asi 2 krát nebolo skladom čo malo byť.
O.K.stane sa.Posledný nákup,Victorinox Forester prišiel s vadou.
Na čape chýbal ten krúžok čo vymedzuje vôlu čepele a na ktorý sa nacvakne strenka.
Takže sa čepel hýbala a strenka v tej hornej časti nedržala.
Sľúbili mi to obratom vymeniť,na sklade ich majú 15 ks.
Obratom bolo 7 dní a prišiel mi ten istý poškodený kus.
Následne to bolo o vyhováraní že to nieje možné ale že obratom vymenia.
Čakal som ďalšie dva týždne.
Po telefone som tu pani poprosil nech teda aspoň komunikujú keď už teda neplnia čo sľúbili,
že pochopenie pre rôzne situácie mám no mali by ma aspoň imformovať.
Nezabralo,keď aj po 10 dňoch čakania prišiel email
nebolo v ňom nič čo by mi napovedalo kde je môj už predom zaplatený nôž
či prečo to tak dlho trvá.Pri telefonátoch sa bežne vyhovárali,to rieši kolegyňa a tá tu nieje.
Keď som sa jej na druhý deň dovolal tvrdila že nie,nie to predsa rieši kolega.
Tiež klamstvá tipu,nôž sme Vám už pred dvoma dňami odoslali.
O.K. neprišiel,pošlite mi číslo zásielky.Jasné pošleme.
Na druhý deň volám kde je číslo zásielky.Odpoveď,no to predsa rieši kolega,by Vás jeblo.
Samozrejme žiadne číslo neprišlo,nôž odoslali až niekoľko dní potom podľa dátumu na balíku.
Nôž už mám doma no radosť z nákupu mi to teda pokazilo.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/30/2016
imhotep01 napsal:
Ahoj, jsem tady na foru nový, ale chci se podělit o svou zkušenost a zároven zjistit jestli se už pněco podobného stalo někomu jinému. Všechny s nechvalně známým Šulcem.

Poprvé před několika lety jsem objednal motýlek a vrhací nůž. Podle stránek měly být skladem k dodání "okamžitě" ale čekal jsem asi 14 dnů. Nakonec nože došly ale motýlek měl roztrhanou krabičku, viditělně rozbalenou (kdo ji rozbalil, on přece nože nerozbaluje? nebo jo?) Ale došly v pořádku takže jsem to neřešil.

Podruhé jsem objednal nože a došly v pořádku a kupodivu i rychle.

Potřetí jsem objednal nůž ve stříbrném provedení a přišel mi v provedení pískovém. Věděl jsem že tuhle variantu měl skladem a chtěl se ho zbavit proto mi ho poslal. Následně když jsem na to upozornil vymlouval se na omyl. Ale byl to dárek takže jsem to neřešil.

Pak mě ze zvědavosti napadlo, zeptat se ho na radu s výběrem nože. Z jeho odpovědi byla naprosto jasná arogance, něco jako ("neotravuj mě a kupuj!!!") A ktomu ještě na mé podmínky které by měl nůž splnovat odpověděl něco ve smyslu ("drž hubu, já vím všecko nejlíp"). Nehledě na ty jeho chytré komentáře ve videích viz tohle video: Laugh Laugh Laugh
https://www.youtube.com/watch?v=g6F-D3lMci4&ab_channel=ZLOjasnabalisongknifeflipping

Vím že to není nic nového jen jsem se chtěl podělit o špatnou zkušenost a varovat ostatní. Budu rád když se podělíte o vaši zkušenost

dovolím si citaci:
"Kdo z vás je bez hříchu, ať po ní hodí kamenem první."

Ale musím uznat, že i já jsem nebyl úplně "hyper super" spokojený a nože beru jinde.

U pana Šulce jsem dělal historicky jen pár objednávek a vždy šlo o low end (spotřební) kusy. Naposledy jsem chtěl 2ks od jedné položky.(opět low-end "scalpel").
Což byl problém, protože druhý kus nebyl skladem.. Měl přijít z US. Po nějaké době jsem dostal na urgenci odpověď, že není a nebude. A že nebude ani ten jeden kus (mezitím vyprodaný)...

Na světě jsou horší věci a a tak jsem to bral jako drobnou chybu v komunikaci.

Obratem jsem měl zájem o tlačku od CS. Během výměny mailů jsem pochopil, že se asi nechápeme nebo, že "konjunkce Marsu s Venoušem" není nám nakloněna...

Nůž jsem koupil u Affekt.cz a další CS beru od cold-steel.cz.

Nic za tím nehledám, panu Šulcovi přeji jen to dobré a beru to tak, že by bylo s podivem, kdyby měl vše bez chybičky (jsme jen lidé a ne stroje).

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2018
glock69 napsal:

A to já se k Tobě přidám.....
Objednával jsem u nich 7.9. sadu kuch. nožů pro kolegy manželku + něco pro sebe. Sada nebyla skladem, dostupnost 8 - 14 dnů.
Po 19 dnech píšu dotaz, jaký je stav mé objednávky, načež obratem odpověděli, že stále čakáme.
Po dalších 14 dnech píšu další dotaz s tím, že předpokládám, že stále čakáme, ale že by mne spíš zajímalo, jestli je to vůbec reálné a či mám čakať aj ja.
A na odpověď čakám dodnes.....

Jelikož jsem vyrostl na Českoslovenštině a myslím si, že docela rozumím, tak tohle si dokážu přeložit jako ,,máme tě u prdele".

I když se nepovažuji za nějakého jejich štamgasta, párkrát jsem u nich objednával. A vždycky bez nejmenšího problému. Jeden nůž dokonce v mezidobí tohoto čekání a ten jsem měl doma třetí den od objednávky.

Tím spíš tomuhle jednání moc nerozumím 🤷‍♂️

Marek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Já se zapojím konkrétně k noze-nuz.com bez zbytečných emocí Ok

Kdysi dávno (2008) jsem začal nože nakupovat věnovat se jim víc, než kdy předtím. Taky jsem hledal ten svůj zdroj, kde budu nakupovat pravidelně! Jedna z prvních objednávek byla na noze-nuz a proběhla v pohodě. Bohužel nůž RAT1 měl místo AUS8 nějaký bláto - může se stát při výrobě. Confused

Zcela arogantní odpověď a neochota od p.Šulce to řešit, zajistila to, že jsem tam už nikdy nic nekoupil....a nekoupím. No přece logicky jsem chtěl nakupovat v ČR a podpořit i český obchod, který může pak dál růst a nabízet třeba více produktů a služeb - to je i můj zájem Wink

Místo toho jsem 5 let nakupoval hojně a často v USA než přišla uzda ala nízká částka bezcelní zony do EU.

Prostě a jednoduše dávám svoje peníze těm podnikatelům, kteří si jich váží. A ta cena +- 15% je mi prostě u pr..Applause

Pěkný den všem.
vratislavindrastudio.cz
Posláno:
Pokročilý
glock69 napsal:
Knifestock.cz

Tak peníze jsou na účtu, takže aspoň jedna pochvala.
Čím dál víc mám dojem, že zboží které mělo být skladem tak nebylo a nešlo sehnat...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Najhoršie na tomto a podobnych obchodoch je to ze majú uvedenú dostupnosť trebárs 3-4 týždne aj pri nozoch ktoré sa už nevyrábajú a teda nedajú zohnať.
Na tom by mali admini stránok popracovať a denne to upravovať.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/10/2021
Vezmu to jedním vrzem.
P.Šulc - kupoval jsem už asi 7 nožů a vždy naprosto perfektní přístup. Dokonce pro stálé zákazníky vždy přibalí nějakou drobnost, nebo odpustí poštovné. Za mě super obchod.
Knifestock - pouze jedna objednávka. V neděli objednáno, ve středu doma. Nůž v pořádku. Ale možná jsem měl jenom štěstí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Kluci, nechci to zakřiknout ale až na nějaké menší problémy jsem měl na obchody s noži asi štěstí.
Jak u p. Šulce, Knifestock, kapesní nože atd... , ano stalo se, že psaly nůž skladem a pak jsem cca 20 dní čekal. Chápu ale, že dělám objednávku a než ji udělám tak další objednávají také a holt jsem byl pomalejší a objednávku jsem odeslal později když ten daný nůž byl prodán. (kor u p.Šulce tam nevíme kolik nožů má skladem). Nebo poslali zásilku někam jinam ale vše se vyjasnilo a nakonec došlo správně. S tím nemám problém to se může stát nejsme neomylní, ale jak píše Laurin, štve mě že nabízí nože co už nejdou sehnat a to si ho nechají klidně zaplatit a pak akorát jsou zbytečné starosti a posílání peněz zpět. Myslím, že toto by si obchody mohli ohlídat. Také mě mrzí, že objednáte nůž který mají vyfocen a jde o starší verzi. (žádná zpráva o změně) Nová je nepatrně jiná ale vy do sbírky chcete tu starší, uděláte objednávku a ejhle přijde vám verze o kterou nestojíte. To se mi stalo třeba u CS TI-Lite a pár dalších. No asi by bylo vše moc jednoduchéHappy Happy .
Přeji všem aby nákupy nožů dopadli dle vašich přání a v pořádku, znám to nasr..í když je to špatně a člověk se tak moc těšil.Happy Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
laurin napsal:
Najhoršie na tomto a podobnych obchodoch je to ze majú uvedenú dostupnosť trebárs 3-4 týždne aj pri nozoch ktoré sa už nevyrábajú a teda nedajú zohnať.
Na tom by mali admini stránok popracovať a denne to upravovať.

Já to beru tak, že když je dostupnost 3-4 týdne, tak je vlastně nůž nedostupný. Když mám fakt zájem, napíšu mail, ale cca 80% je to mrtvý……
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Wolfes napsal:
Kluci, nechci to zakřiknout ale až na nějaké menší problémy jsem měl na obchody s noži asi štěstí.
Jak u p. Šulce, Knifestock, kapesní nože atd... , ano stalo se, že psaly nůž skladem a pak jsem cca 20 dní čekal. Chápu ale, že dělám objednávku a než ji udělám tak další objednávají také a holt jsem byl pomalejší a objednávku jsem odeslal později když ten daný nůž byl prodán. (kor u p.Šulce tam nevíme kolik nožů má skladem). Nebo poslali zásilku někam jinam ale vše se vyjasnilo a nakonec došlo správně. S tím nemám problém to se může stát nejsme neomylní, ale jak píše Laurin, štve mě že nabízí nože co už nejdou sehnat a to si ho nechají klidně zaplatit a pak akorát jsou zbytečné starosti a posílání peněz zpět. Myslím, že toto by si obchody mohli ohlídat. Také mě mrzí, že objednáte nůž který mají vyfocen a jde o starší verzi. (žádná zpráva o změně) Nová je nepatrně jiná ale vy do sbírky chcete tu starší, uděláte objednávku a ejhle přijde vám verze o kterou nestojíte. To se mi stalo třeba u CS TI-Lite a pár dalších. No asi by bylo vše moc jednoduchéHappy Happy .
Přeji všem aby nákupy nožů dopadli dle vašich přání a v pořádku, znám to nasr..í když je to špatně a člověk se tak moc těšil.Happy Happy

Čau Tome, ja ani nespočítam, koľkokrát som Šulcovi, keď pri starších (hlavne Cold Steeláckych) nožoch, kde ešte nemal uvedenú poznámku, že sú vypredané, s malou dušičkou písal či ich ešte náhodou nemá zapatrošené niekde vzadu v sklade. Vždy mi slušne odpísal, že už daný nôž samozrejme nemá a že opomenul dostupnosť noža na eshopovej stránke opraviť. Síce som bol sklamaný, ale časom som si uvedomil aký silno naivný som bol, keď som v niečo také vôbec dúfal. Darmo, chce to roky strážiť bazoše. K Nože-núž, ale musím napísať, že som nejakú silnú aroganciu z jeho strany nepostrehol alebo, keď aj dal nejakú ufrfľanú odpoveď (nemáme vždy všetci svoj deň), ten profesionálny tón prevažoval. Navyše to jeho: tuto značku neumíme, to je už dnes legendárna hláška Grin Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Já se musím připojit ke spokojeným zákazníkům co se p.Šulce týká, nespočet nákupů a vždy spokojenost. Pokud nebylo něco skladem a bylo mi napsáno, dodací lhůta 14dnů, tak do 14cti dnů byl nůž vždy doma. A dvakrát se mi stalo, že zboží bylo opravdu dlouhodobě nedostupné a p.Šulc mi to napsal hned a bez jakýchkoliv výmluv a slibů. Jednou pak ještě popletená objednávka ( může se stát, jsme jen lidi), vše obratem vyřízeno i s omluvou a milou pozorností na vrch, asi tak.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/28/2021
Já byl také vždy spokojený. Komunikace někdy okamžitá, jindy do druhého dne. Když byl produkt nedostupný, pan Šulc napsal, at vyberu něco jiného, nebo že produkt není.
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Taky se připojím ke spokojeným zákazníkům p. Šulce. Sice jsem objednal jen pár nožů, ale komunikace byla vždy korektní a nože přišly v pořádku. Pokud něco nebylo dostupné, byl jsem obratem informován. Víc od obchodu nechci. Je fakt, že třeba reklamaci jsem nikdy řešit nemusel, takže s tím zkušenost nemám.

Na druhou stranu trochu špatnou zkušenost mám s Alzou, i když jak se to vezme. Jelikož nabízí Victorinoxy a občas v akci za velmi slušný peníz, také jsem jeden objednal. Vše vyšlo perfektně, nůž byl ok, ovšem krabička vypadala, že už prošla kus světa. Mně je to třeba buřt, zvlášť když byl nůž v akci. Spíš to píšu jako info pro sběratele, kteří krabičky řeší.

Konzervativní sběratel klasických, obyčejných a zastaralých nožů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
poslední dobou se strašně zhoršil knifestock.
dříve byli objednávky bez problémů. to co svítilo skladem, bylo skladem. po objednání komunikace obchode v pohodě.. ale pár mých posledních pokusů končí na stejném scénáři:
1, vidím produkt online skladem
2, objednám
3, nepřijde mi žádný potvrzení
4, po čase, kdy se já připomenu jak to vypadá, přijde do druhého dne odpověď, že zatím nemají potvrzený termín dodání a nabídnou možnost stornovat objednávku

škoda.. u některých produktů mají dobrý ceny
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum