ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BLACKLIST - internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/14/2020
Hmm to ja mam zkusenost jinou (nastesti) no kazdopadne skoda, sortiment maji velky a ceny fajn. Snad se to zlepsi.
Pisu z mobilu, co nema diakritiku, pisu vetsinou z auta, tak prosim prezijte moje preklepy a pravopis, vzdyt nam jde hlavne o kudly.
Jsem primitiv a idiot, co se zajima o noze a vedu kolem toho.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Objednavam tam hodne, co je skladem je za dva dny u mě. Kupa emailu o zmene stavu objednavky. Za me OK.
Tuto vylozene spatnou dodavku bych urcite s nima resil.
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/19/2018
Ja tam objednavam rad, no tet uz sakra dobre vybiram, mam jednu ne uplne dobrou zkusenost.
Chtel jsem preobjednat zbozi, proste zmenit objednavku (zavcasu, vecer objednano a hned rano jsem jednal), bohuzel telefon hluchy a na dva meili, taky zadna reakce. Objednane zbozi prislo vcas a v poradku, lec komunikace a moznost zmeny, byla nulova. Cry
Nechtel bych resit reklamaci, popripade vracet zbozi, netvrdim ze by to nedopadlo dobre, ovsem pochybnost uz mam. Neutral
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Vraceni zbozi naprosto bez problemu. Odeslano zasilkovnou a penize behem 3-4 dnu na ucte.
joe
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2010
Moja prvá zlá skúsenosť s fínskou lamniou. Obednal som si limitku od fox - elite s damasteelom. Najprv mali popis na stránke, že je to damašková aogami (blue paper steel) tak som ich na to upozornil...popis opravili takže OK (origo damasteel RWL34). Ale inak vraj "product foto is correct" tak som objednal. Dnes nôž prišiel a budem posielať späť v rámci reklamacie. No posúďte či bola "product foto correct".red face
Namiesto rain drops mám akési vlnky

joe vložil tyto přílohy:
IMG_20230213_121359674.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/14/2020
Ted to nemyslim dloubave, ale co budes reklamovat?

Jiny pattern Damasku? Jinak moje amaterske oko rozdil nevidi.

Na lamnii jsem toho nakoupil hafo (hlavně nože TOPS) a vždy ok

EDIT: Jo uz to ctu :)

Prvni bych spis resil s nima a kdyz se k tomu nepostavi dobre tak do blacklistu :)
Pisu z mobilu, co nema diakritiku, pisu vetsinou z auta, tak prosim prezijte moje preklepy a pravopis, vzdyt nam jde hlavne o kudly.
Jsem primitiv a idiot, co se zajima o noze a vedu kolem toho.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/19/2018
Hmm, bych taky rek, ze o reklamaci jit nemuze, tak leda vraceni.
joe
Posláno:

Štamgast
Viem že iný vzor asi nedostanem ale toto vedieť tak si ho neobjedam. Aby to bolo lepšie vidno, tu je moja verzia vs. "product foto"...

joe vložil tyto přílohy:
IMG_20230213_114150649.jpg.jpg
48502_FOX_271DOL_01.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Chápu rozhořčení.
A upřímně, normálně jsem při pohledu na tu druhou stranu se vzorem "ospalého oka" docela vyprsklLaugh

Řešil jsem s Lamnií problém ohledně popisku vs reality materiálu na ručce zakoupeného nože.
Vše vyřízeno ke spokojenosti (peníze komplet zpět + sleva na další nákup).
Je to slušný obchod a vyjdou vstříc Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Chápu a tohle bych taky vrátil, čepel je úplně jiná, než na produktových fotkách. Spíš než Lamnia za to ale může Fox, který dodal ty produktové fotky. Holt Italové mají v píči, no. S vrácením určitě nebude problém, já mám s Lamnií jenom pozitivní zkušenosti.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Posledne som kupoval z Lamnie Spyderco Spydiechef, ktoremu zlyhavala poistka tak, ze sa pri jemnom zatlaceni na cepel noz zatvaral. Nepomohlo ani napruzit framelock. Dosadacia plocha na cepel bola prilis zosikmena. Napisal som do Lamnie a na vlastne naklady noz bez akychkolvek otazok zobrali naspat.
Ak nie si spokojny (osobne by som tiez nebol), odporucam im napisat a noz vratit, pripadne vymenit.
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
joe
Posláno:

Štamgast
Stalo sa, odpisali mi (presne ako ste pisali) ze dostali zlu produktovu fotku od foxu. Noz som dnes odoslal GLSkou (na ich naklady) späť bez problemov. V tomto su ferovi...
A uz som aj stihol vyuzit ich valentinsku zlavu 8%.
Chcel som poukazat na fore, ze aj taketo veci sa stavaju TOP predajcovi...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/5/2021
Zdravím.Špatná zkušenost s Euro-nože.cz.Objednával jsem si Benchmade Raghorn Carbon
dne 2.3.2023.Byla tam dostupnost až 35 dní.Mezitím dvakrát posunuli termín.....zatím mám kulovýConfused
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/27/2014
ok1ufd napsal:
Zdravím.Špatná zkušenost s Euro-nože.cz.Objednával jsem si Benchmade Raghorn Carbon
dne 2.3.2023.Byla tam dostupnost až 35 dní.Mezitím dvakrát posunuli termín.....zatím mám kulovýConfused

Nic ve zlém, ale pokud eshop deklaruje takto dlouhou dodací lhůtu, tak se na 99,9% jedná jen o přitáhnutí pozornosti kupujícího, zviditelnění eshopu, zobrazení eshopu ve vyhledávačích, atd. Zde snad ani nejde počítat s tím, že by zboží dodali. Zapomněl jsem jak se toto jednání jmenuje marketingově.
Není to košer, o tom žádná, ale popravdě řečeno, za mne to úplně do blacklistu není (dělá to spoustu i renomovaných eshopů, nejen u nožů).
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Hlavně neplatit nic dopředu.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
ok1ufd napsal:

Zruš objednávku a peniaze ti vrátia ...Cool
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Tibb napsal:

Nic ve zlém, ale pokud eshop deklaruje takto dlouhou dodací lhůtu, tak se na 99,9% jedná jen o přitáhnutí pozornosti kupujícího, zviditelnění eshopu, zobrazení eshopu ve vyhledávačích, atd.

A nebo proste "ani dodavatel nema tucha, kdy prijdou" (u TRC tam tusim bylo 60-90 dni). Pokud to neni oznaceno "skladem" tak je to asi treba brat s rezervou,(jakykoliv) obchod nema moc sanci to ovlivnit a jedinou lhutu, kterou ma, je ta, co mu rekne dodavatel...

Jiny eshop, u celisti na sverak to posunul termin z unora na cerven a kdo vi jestli je to konecny termin...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Tvl., to je jak Bravíčko….. pamětníci vědí🤠✌️
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Hele stavím barák....

Namátkou v SIKO koupelny sem objednal dlaždičky. Stále mají dostupnost 4-6 týdnů, ale reálně.. objednáno prosinec/leden dodání asi červenec.

Kamna na dřevo do obýváku mám objednaný od loňského léta, termín několikrát posunut, teď to vypadá na září.

Zas tak moc mě to netrápí, bydlet kde mám, nespěchám, ale běda..... běda....jak není skladem a hned nějakej nůž, v tu ránu se měním na malý rozmazlený dítě!!!
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013

https://www.cutlerycoldsteel.com/pocket-knives/

Šmejdi z Houstonu. Lákadlem je skvělá - a na pohled ne nerozumná - nabídka cold steelů, třeba lone stara. Nákup skončil zablokováním platby bankou z titulu podezřelého obchodu a nakonec zablokováním a následnou výměnou karty, a to jak u kupujícího z USA, tak z Čech.
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum