ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Želva Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/13/2003
4 Želva:
Prosím tě, kontrolujou na hranicích chlast a cigára? Jedu tam na tři neděle a jejich limity mi silně nevyhovujou...Wink
(Jedeme přes Švédsko.)
Předem díky za odpověď...
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
já měl ssebou čtyři litry kořalky..borci z Hradce co makaj v lihováru měli každej asi 15 litrů kořalky a několik bomboniér nacpanejch stařenamaHappy vožírali všechny kolem sebe,radši jsem jim šel z cesty..
Jednoduchej fígl: Kup nealko v pet lahvi, v barvě zvolené kořalky (preferuji slivovici),opatrně pomocí šroubováku sundáš víčko(pomalu točíš víčkem a v místě kde se zažne rozvírat mezera mezi jistícím kroužkem a víčkem je začátek závitu,přez ten mu pomůžeš šroubovákem). Obsah vyleješ do záchoda či jinam a plníš kořalkou,stejným způsobem vrátíš víčko.Voilá a máme neotevřenou lahev kojenecké vody s 55% alkoholu!Happy Celník nesmí lahev načínat! A si v klidu a pohodě..Jestli jedeš busem doporučuji se ještě prdnout na cestu,40 hodin ukotvenej k autobusový sedačce z tebe udělá jogínaLaugh
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
No naštěstí jedeme autem...
Takže celníci vopravdu prohledávají auto?
Uf - teď abych hledal nealko v barvě portskýho... Ku.va!
Posláno:

Štamgast
maximálně ve Švédsku, ale dělaj jen namátkovou kontrolu..hranice ze Švédska do Norska je jen plechová cedule..
- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
maximálně ve Švédsku, ale dělaj jen namátkovou kontrolu..hranice ze Švédska do Norska je jen plechová cedule..

Tak díky za uklidnění - já to risknu. Nebudu kurvit portský PET lahví Wink .
Rum ale pro všechny případy možná propašuju jako ledovej čaj.

PS: nechcete někdo levně 3 litry ledového čaje / možnost výběru citron nebo broskev...
Značka: pouze do vlastních nádob Laugh
Posláno:

Štamgast
Dej ho do příručního zavazadla s jídlem na cestu a si v suchu..
- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
Dej ho do příručního zavazadla s jídlem na cestu a si v suchu..

Myslíš jako těch 12 lahví portskýho - to asi do plyntašky nenarvu...
No nějak to snad dopadne Razz - díky za rady. Už se těším jako malej Jarda. (na Norsko, ne na chlast)

Edit: Nemám ti to tu smáznout? - Stačí říct.
Edit2: Teď sem si vzpoměl, že mám nakoupeno ve sklepě ještě 48 půlitrovek piva... Mě snad zavřou.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
LaughTak to už si dovedu představit jak to na tom vejletě bude vypadat-všechno hlavně pěkně zvesela Wink.
Posláno:

Štamgast
Gero napsal:
LaughTak to už si dovedu představit jak to na tom vejletě bude vypadat-všechno hlavně pěkně zvesela Wink.

To víš, s šachovým klubem tam nejedu...
To mam strach i z pokut za rychlost - na dálnicích je tam 90 a pokuty vysoké.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/2/2006
Dominik napsal:
Gero napsal:

To víš, s šachovým klubem tam nejedu...
To mam strach i z pokut za rychlost - na dálnicích je tam 90 a pokuty vysoké.

Mě by se ta 90 líbila i tadyHappy

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
To víš,s šachovým klubem tam nejedu.../Tak to mě je jasnýHappy,hlavně nejezděte na moře s třema promilema v krvi Wink.Tak ať se Tě tam líbí a pak se taky ukaž.
Posláno:

Štamgast
piva můžeš mít pět plechovek,pokuta za neproclený chlast je asi 1300-1600 EURO
v Norsku přijde půllitr piva na 29 NOK,točený 50 NOK, 1NOK=3,50 Kč
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Shocked Shocked Shocked Nechci ti dál zasírat vlákno, tak sem ti napsal přes ICQ, ale nevím jak to tady s ním fachčí. Každopádně díky za upozornění, 50000,- by nás mohlo slušně složit na pár měsíců...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/27/2006
želvo: dobře sis provětral plíce, co? Happy Na moři je super vzduch...

dominiku: nechci jako raditRazz ale na hranici to chce hlavně klid, švédy pěkně pozdravit "hej san" když něco chtějí a jinak: nikdy se mi nestalo, že by kontrolovali na přechodu z dánska (helsingor) a z německýho rostocku do dánska. do dánska si švédi jezdej pro chlast, takže každej je nabalenej kartonama plechovek s pivem (hlavně v pátek). nikdy se mi nestalo, že by někdo kontroloval na hranici za tocksfors (to je e18 ze švédska do norska a naopak, že :) Na svinesundu někdy vybíraj (stalo se mi 3x) norové tam jezděj za levnejma nákupama. přes 90 se dá v norsku jet snad na jedný silnici a ve švédsku je snad ještě 110, ale tam to vábí -dálnice jako když střelí a není na nich moc aut.

jestli ti to nějak pomůže v plánování, budu rád a jinak přeji hezkou dovčů.

ještě: nevím, jestli to nějak v poslední době nezdražili, ale ty dva malý trajekty vycházely skoro nastejno jako ze sasnitzu do trelleborgu
Posláno:

Štamgast
4 voxmi: Díky moc, sem rád za každou radu, ale bohužel už máme zaplacenej trajekt ze Sasnitzu do Trelleborgu - chyba nás aktivních blbců s přístupem k internetovejm vymoženostem.
Děkuji všem za rady a prosím už nepište k tématu mé cesty na toto vlákno - ať z toho nemá Želva poradnu pro blbce jako sem já... Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
želva napsal:

Jednoduchej fígl: Kup nealko v pet lahvi, v barvě zvolené kořalky (preferuji slivovici),opatrně pomocí šroubováku sundáš víčko(pomalu točíš víčkem a v místě kde se zažne rozvírat mezera mezi jistícím kroužkem a víčkem je začátek závitu,přez ten mu pomůžeš šroubovákem). Obsah vyleješ do záchoda či jinam a plníš kořalkou,stejným způsobem vrátíš víčko.

Doporučuji to takhle udělat s kořalkou, tedy chlast vylít do záchoda a místo pálenky nalít Dobrou vodu a místo chlastání při vodě meditovat.
Posláno:

Štamgast
vypadám na to že bych si dal doušek chladné vody?Laugh Laugh měl jsem tak zmrzlou dršku že se mi nepodařilo ani vyloudit spokojený úsměvLaugh

želva vložil tyto přílohy:
Nepojmenovaný_1.jpg.jpg

- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Mudžahedin napsal:
želva napsal:

Jednoduchej fígl: Kup nealko v pet lahvi, v barvě zvolené kořalky (preferuji slivovici),opatrně pomocí šroubováku sundáš víčko(pomalu točíš víčkem a v místě kde se zažne rozvírat mezera mezi jistícím kroužkem a víčkem je začátek závitu,přez ten mu pomůžeš šroubovákem). Obsah vyleješ do záchoda či jinam a plníš kořalkou,stejným způsobem vrátíš víčko.

Doporučuji to takhle udělat s kořalkou, tedy chlast vylít do záchoda a místo pálenky nalít Dobrou vodu a místo chlastání při vodě meditovat.

Teda Přemo, to jsem si nemyslel, že ti budu muset napsat, že tohle by vůl neřek, kdyby mu hubu rozbilLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
želva napsal:
vypadám na to že bych si dal doušek chladné vody?Laugh Laugh měl jsem tak zmrzlou dršku že se mi nepodařilo ani vyloudit spokojený úsměvLaugh

No, tady spíš vypadáš jak příslušník Volkssturmu za zimní ofenzívy u StalingraduLaugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Ahoj Želvo! Našel sem v lese 2 kosti je to pravá a levá, jsou "vyšicovaný" úplně do sucha chybí aji chrupavky a klouby, jsou úpně strávený, asi to tam leželo leta dlouhá.
Jednu Ti dám, když prozradíš jak to upravit, aby se nerozpadly.
Tomas

ahaswehr vložil tyto přílohy:
PICT0020.JPG.jpg

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum