ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Želva Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/9/2005
želva napsal:

Jednoduchej fígl: Kup nealko v pet lahvi, v barvě zvolené kořalky (preferuji slivovici),opatrně pomocí šroubováku sundáš víčko(pomalu točíš víčkem a v místě kde se zažne rozvírat mezera mezi jistícím kroužkem a víčkem je začátek závitu,přez ten mu pomůžeš šroubovákem). Obsah vyleješ do záchoda či jinam a plníš kořalkou,stejným způsobem vrátíš víčko.

Doporučuji to takhle udělat s kořalkou, tedy chlast vylít do záchoda a místo pálenky nalít Dobrou vodu a místo chlastání při vodě meditovat.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
vypadám na to že bych si dal doušek chladné vody?Laugh Laugh měl jsem tak zmrzlou dršku že se mi nepodařilo ani vyloudit spokojený úsměvLaugh

želva vložil tyto přílohy:
Nepojmenovaný_1.jpg.jpg

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Mudžahedin napsal:
želva napsal:

Jednoduchej fígl: Kup nealko v pet lahvi, v barvě zvolené kořalky (preferuji slivovici),opatrně pomocí šroubováku sundáš víčko(pomalu točíš víčkem a v místě kde se zažne rozvírat mezera mezi jistícím kroužkem a víčkem je začátek závitu,přez ten mu pomůžeš šroubovákem). Obsah vyleješ do záchoda či jinam a plníš kořalkou,stejným způsobem vrátíš víčko.

Doporučuji to takhle udělat s kořalkou, tedy chlast vylít do záchoda a místo pálenky nalít Dobrou vodu a místo chlastání při vodě meditovat.

Teda Přemo, to jsem si nemyslel, že ti budu muset napsat, že tohle by vůl neřek, kdyby mu hubu rozbilLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
želva napsal:
vypadám na to že bych si dal doušek chladné vody?Laugh Laugh měl jsem tak zmrzlou dršku že se mi nepodařilo ani vyloudit spokojený úsměvLaugh

No, tady spíš vypadáš jak příslušník Volkssturmu za zimní ofenzívy u StalingraduLaugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Ahoj Želvo! Našel sem v lese 2 kosti je to pravá a levá, jsou "vyšicovaný" úplně do sucha chybí aji chrupavky a klouby, jsou úpně strávený, asi to tam leželo leta dlouhá.
Jednu Ti dám, když prozradíš jak to upravit, aby se nerozpadly.
Tomas

ahaswehr vložil tyto přílohy:
PICT0020.JPG.jpg

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/3/2006
Honza J. napsal:
No, tady spíš vypadáš jak příslušník Volkssturmu za zimní ofenzívy u StalingraduLaugh Laugh

Laugh
tohle až uvidí soudruzi z USA, tak to bude teprv na jejich foru melaLaugh
Posláno:

Štamgast
ty kosti vypadaj v pohodě,zakrátit,narušenou vrstvu srazit smirkem,vyleštit,čepel na trn,stáhnout matkou(jako podložku kůži)no a prostor kolem trnu předtím vylejt epoxidem...
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
jestli jednu chceš, pošli adresu, nebo příležitostně (rád bych se u Tebe stavil).

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
Ty kosti vypadaj jako ideální matroš na nějakej hc etno mesr. surovej kovanej povrch, hodně patinovaná kůže na futrál, na ní navěšeno pár kostěnejch ozdůbek... úplně to vidím v barvách.
Zdar Želvo!
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Štamgast
Ahoj Romane! Mám pár čepelí v záloze..tak jen co dodělám renovaci dílny zapracuju na nich..mám v hlavě pár dobrejch nápadů jak na to a už se těším jak to všechno dopadne..dílna bude už krapátek líp vybavenější a očekávám že to půjde lépe od ruky..
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
Von si koupí buchar a řekne, že dílna bude krapátek vybavenějšíLaugh Laugh Laugh . Tos mě teda pobavilWink. Jináč sem pozrel na tvoje www a dost se mi líbí naiche a lame deer. Takový echtovní nářadí na vyvražďování nepřátelských vesnic primitivními nájezdníkyWink
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Štamgast
udělal jsem si pauzičku v rekonstrukci dílny a v prostřed předminulého týdne jsem si "střihl" "víkend" u Petra Dohnala v jeho velkotovárně na krásné věci..tyto dva damašky jsem ukul pod dohledem zkušeného damaskmajstra Petra, tu čepel s jeho asistencí neboť tordování a jiné srandy jeden člověk nezvládne (respektive zvládne ale ne takové kovářské ucho jako jsem já)..tímto mu chci ještě jednou poděkovat za dva krásné dny strávené v jeho společnosti..byl to perfektní pracovní relax!
PS: a taky jsem si ošmatal můj budoucí buchárek jež je sám o sobě uměleckým dílem,tipnul bych stáří tak na sto let..

želva vložil tyto přílohy:
foto_011.jpg.jpg
foto_012.jpg.jpg

- William Blake
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Já je viděl už včera a foto je ode mne Razz , sou parádní. Super Jiří, Mat
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
ahaswehr napsal:
jestli jednu chceš, pošli adresu, nebo příležitostně (rád bych se u Tebe stavil).

Až budeš Tome u Jirky, dej vědět, rád bych tě zas po nějaké době viděl. Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Ta torzírovaná čepel je moc krásná.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2007
Plosím plosím, Želvičko, jaká je adresa na ten tvůj webýk. Sad Já sem buďto úplně slepej nebo blbej (bo to tu nebylo) bo obojíSad
Život je někdy "pěkná", někdy "sfině" a někdy obojí. :oP
Posláno:

Štamgast
www.knivesbyturtle.com v poslední době blbne ta externí galerie (je zadarmo) takže mám v plánu ty stránky předělat..ale až po dílně..
- William Blake
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
tak tomu říkám plodný dva dny :D moc pěkný
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
želvo moc hezký Happy, co tam máš za matroš, jestli to není v utajeníWink? Řekl bych to tmavý nějaká 19 312 - 19314 ? A to "blonďatý" ?
Posláno:

Štamgast
19 312, 13 0něco a katr s vyšším obsahem niklu..
- William Blake
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum