ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Vtipy o nožích II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/11/2017
Wolfes napsal:
Štefan napsal:
https://www.sbazar.cz/finalsale/detail/157076906-nuz-cold-steel-hatamoto Laugh Laugh Laugh, tak neviem, chce on to vôbec predať?

Štefane, to je dobrej magorLaugh Laugh . Teď tam nabízí i Spy paramilitary 2 a 3 z ocelí D2 a 9cr18mov. Že by měl někde psáno fejk tam nevidím Confused Confused .
https://www.sbazar.cz/finalsale/detail/167196171-nuz-spyderco-paramilitary-3
Dávat skoro dva litry za nůž z alíku no nevím.

Tak to mám šťastie, že Spyderco neriešim, lucky me Grin. Už som od neho kúpil celozubatý stredný Voyager prvej generácie, ale tiež za takú cenu, že najskôr so mnou ostane už nafurt, ale za jeho cenu tých dvoch CSsiek z ich Custom série sa už dá kúpiť aj auto Laugh. Čo už, je to nožová inflácia akú už najskôr druhýkrát neuvidíme, ale keď sa potrebujem zasmiať stačí mi do sbazaru zadať Cold Steel Grin.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/15/2019

Kýňák vložil tyto přílohy:
283616163_5186031011445122_3890223025493297118_n.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Na vlákně Mikovu se řešilo, že útočný nůž se lépe prodává. Asi to bude pravda, přidat eses se taky vyplácí, jak vidno... Laugh

Surg vložil tyto přílohy:
Úto_ný_n_ž.jpg.jpg
Dýka_SS.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Vidim na te druhe dobre "tovarna na mydlo"? ;)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Surg napsal:
Na vlákně Mikovu se řešilo, že útočný nůž se lépe prodává. Asi to bude pravda, přidat eses se taky vyplácí, jak vidno... Laugh

Na Sbazaru je prodejce, který prodával noname kudly, které měly rukojeti potištěny lebkami s poznámkou: "Pozor, ostrý! Nebezpečí, lebky, smrt!!" Laugh
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Na Aukru se to hemží expertama, sice to není nůž, ale pobavilomrGreen

germanicus1 vložil tyto přílohy:
IMG_20220527_113945.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
germanicus1: Ty vzácnosti mají tendenci se množit, no, kladívko zvládne mnoho...

Surg vložil tyto přílohy:
1_e.jpg.jpg
2_e.jpg.jpg
2_e2.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/22/2009
germanicus1 napsal:
Na Aukru se to hemží expertama, sice to není nůž, ale pobavilomrGreen

Alespoň má přehled, kolik jich vyrobil :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Kuchyňský nůž HUUSK. Z popisu vybírám: Happy
Nože Huusk jsou vyrobeny z nerezové japonské oceli, která se vyrábí stejnými tradičními technikami, které kováři používají při kování samurajských mečů. Díky tomuto postupu jsou nože mimořádně ostré, a navíc se jen tak neotupí. Klidně s nimi můžete bez problémů nakrájet papír.
Kvalitu nože člověk může odhadnout už od pohledu na balení.
Extra ostrý + odkaz na tradici: Nože se neotupí (nebo se otupí tak pomalu, že uběhne celá řada let, než si toho vůbec všimnete) a můžete je tak používat na krájení těch nejtenčích plátků.
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/7/2010
krezac napsal:
Vidim na te druhe dobre "tovarna na mydlo"? ;)

Ano, "továrna na mýdlo", to je zcela jistěOk nůž pro špióny ( záškodníky) a nápis je taková "zástěrka" ... Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2015
vakovlk napsal:
Kuchyňský nůž HUUSK. Z popisu vybírám: Happy
Nože Huusk jsou vyrobeny z nerezové japonské oceli, která se vyrábí stejnými tradičními technikami, které kováři používají při kování samurajských mečů. Díky tomuto postupu jsou nože mimořádně ostré, a navíc se jen tak neotupí. Klidně s nimi můžete bez problémů nakrájet papír.
Kvalitu nože člověk může odhadnout už od pohledu na balení.
Extra ostrý + odkaz na tradici: Nože se neotupí (nebo se otupí tak pomalu, že uběhne celá řada let, než si toho vůbec všimnete) a můžete je tak používat na krájení těch nejtenčích plátků.

O tomto "japonskom" noži urobil už pred časom žartovné investigatívne video Pete z kanálu Cedeic and Ada:

https://youtu.be/jJd5-Kxg-f8

Ako perličku vyzdvihnem, že tento predmet ponášajúci sa na nôž, je vyrobený z kovu používaného na výrobu hrncov.
Abstinujúci nožoholik
Things that you own end up owning you.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Tak tohle je opravdu vtip. To nevymyslíš .https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=73419
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/16/2009
Původně jsem to chtěl dát do "Nože-zákony-cestování"... ale tady to patří spíš...
Loni jsem se s vnoučatama vydal po Starých zámeckých schodech na Hradčana.. a před vstupem do objektu stál rám s kontrolou. Přišlo mi to blbý a zeptal se jestli můžu mít nůž. Prý ne, tak jsem se našňupnul, sáhnul do kapsy a vytáhnul osmičku opinela. Chlap na mě chvíli koukal, bylo vidět jak mu to v hlavě šrotuje.. pak se usmál a šli jsme dál "bez ztráty".
No a proč to píšu sem. Na nádvoří v upomínkových předmětech lze legálně zakoupit "kopii" středověké dýky s čepelí cca 30 cm dlouhou.
Mě to docela rozesmálo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
No ony jsou ty rámy z mého pohledu k ničemu. Já mám takovou představu, že když máš legálně drženou zbraň, tak bys teoreticky měl mít právo se zbraní vstoupit kamkoliv do veřejných prostor, pokud nejsou v zákoně "vyřazeny z normálu" (třeba soud či demonstrace).
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/25/2020
To mě se nedávno stala trochu podobná příhoda. Po covidové pauze jsme šli s pár známýma na koncert do nejmenovaného podniku v Brně. Po práci jsem měl ještě chvíli čas, tak jsem skočil koupit si snídani, pak jsme se zašli na pivko a vydali se na koncert.
Ve frontě u vstupu mě trochu zamrazilo, když jsem viděl, jak securiťák šacuje všechny, co jdou dovnitř, nějak mě po dlouhé době nedošlo, že je to na koncertech normální praktika. Vytáhl jsem edc kudlu z kapsy, zavřel do pouzdra a schoval na spodek batohu. Když jsem pak přišel na řadu a otevíral batoh, tak ukázal dovnitř ptal se: „Co je tohle?“ Trochu zmateně jsem odpověděl, že to je müsli, co si dávám ke snídani. Neústupně trval na tom, že s jídlem se dovnitř nesmí, že se to musí vyhodit. Vzal 700g balení a vydal se k nachystanému koši, ten obešel a schoval müsli do regálu co byl vedle. S nožem v batohu a bez snídaně jsem rozmrzele pokračoval na koncert.
Nedalo mi to a před odchodem jsem se šel zeptat, jestli to musli nemůžu dostat zpátky, ale všechno prý už bylo bezodkladně vyhozeno.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Po zkušenostech z mládí, když mi ve fabrice pravidelně někdo vychlastal na odpoledí šichtě rozpité pivo (7°) jsem si obstaral od kámošky (zdravotní sestry) proserpistol (nebo properistol?). Doma nadrtil a v hokně vysypal do rozpitého piva. Druhý den to bylo jasný, holka z linky to podle komentáře její kámošky nestihla od autobusu domů. Poučen tímto jsem před hafo lety do lahve coly vylil zbytek gutalaxu s prošlou expirací a vydal se na rockkoncert. Sekuriťák byl úspěšný a dodnes mám výčitky svědomí, že jsem neviděl výsledek. Ne nadarmo o mě říkají, že je ve mně dobroty jak v (!) medu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Guttalax je fajn, ale do piva nebo kořalky patří Borax. Takovou sračku jakou chytne ten co to vychlemtá, si nedovedete představit. Průtokový ohřívač......
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
slon napsal:
No ony jsou ty rámy z mého pohledu k ničemu. Já mám takovou představu, že když máš legálně drženou zbraň, tak bys teoreticky měl mít právo se zbraní vstoupit kamkoliv do veřejných prostor, pokud nejsou v zákoně "vyřazeny z normálu" (třeba soud či demonstrace).

Tak to bys s prohlídkou Reichstagu neuspěl:/) Jak je to s vyřazením nevím, ale prohlídka důkladná.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
S nozi to tam pred par lety fungovalo tak, ze ho dali do krabicky a pri odchodu vratili.
Skryte noseni palnych zbrani v nemecku prakticky neexistuje (je na vyjimku s opravnenym duvodem, ne vicemene narokove jak u nas)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
relka napsal:
Původně jsem to chtěl dát do "Nože-zákony-cestování"... ale tady to patří spíš...
Loni jsem se s vnoučatama vydal po Starých zámeckých schodech na Hradčana.. a před vstupem do objektu stál rám s kontrolou. Přišlo mi to blbý a zeptal se jestli můžu mít nůž. Prý ne, tak jsem se našňupnul, sáhnul do kapsy a vytáhnul osmičku opinela. Chlap na mě chvíli koukal, bylo vidět jak mu to v hlavě šrotuje.. pak se usmál a šli jsme dál "bez ztráty".
No a proč to píšu sem. Na nádvoří v upomínkových předmětech lze legálně zakoupit "kopii" středověké dýky s čepelí cca 30 cm dlouhou.
Mě to docela rozesmálo
jenže útok středověkou dýkou bude posuzován jako vlastenecký čin (tedy pokud byla vyrobena na našem uzemí) ale útok švýcarským nožem je porušení všech válečních pravidel a skoro vyhlášení války.: Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum