ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Coldsteel - I. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/18/2006
Pospa Ok
Řekl bych, že mnoha lidem tady mluvíš z duše.
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2012
Dostal som tip na "dobré" čítaníčko, tak som zavítal na obkuk, a to aj napriek tomu, že sem už hodne dlho nechodím.

Čakal som hovná, presne také kvôli ktorým už viac nie som aktívnym členom, a teda musím konštatovať, že rozhodne nie som sklamaný. Hovná jak sa patrí! Laugh Ok

Neprináleží mi síce komentovať dianie na fóre za posledných xy rokov, no ty Mate si predviedol chrapúňstvo v tej najsurovejšej forme, a to by nemalo ostať nepovšimnuté. Je to celkom smutné, že množstvo tebou zdielaného obsahu je v tak výraznom kontraste s tým, aký vlastne si.

Mate, aj keď je síce zrejmé, že v tvojom vnímaní reality budú idioti vždy tí ostatní, len nie ty, no minimálne kvôli Pospovi mi stojí za to oprášiť "login", a možno tak povzbudiť aj iných členov, aby sa neostýchali poslať toxické osoby tam, kam patria.

Ty už iný nebudeš, ale tento kyber priestor bez tvojich hovien by mohol byť...

Uži si korunku hanby ty tragéd, právom ti patrí.
Make peace, not war.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/7/2014
Dobře PospaOk
Jasné, chlapské a pravdivé...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/18/2011
Mate. To neeee....😔
Knife není Facebook. Tady si chlapi píšou o kudlách.....🙄
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Jako fanoušek a uživatel ne jednoho nože CS prosím, aby se tento shitstorm přesunul do nejakého shitstorm vlákna Cool

Aaaaa abych se pokusil trošku otočit atmosféru a vrátit se ke kořenům: pozor máme tu noční challenge! Kdo první postne fotku svého CS nože dostává na zápůjčku a otestování na 14 dmů moji novou CS kukri royal machette! Cool

Tygerstyle vložil tyto přílohy:
2023_02_18_0122.jpg.jpg

vratislavindrastudio.cz
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Dovolím si parafrázovat gurua všech nožomilů, Mikea Dundeeho: "Toto není kukri, tohle je kukri....."

FMJ vložil tyto přílohy:
20230309_233114_02.jpeg.jpg

Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Pokročilý

Longin vložil tyto přílohy:
IMG_20230309_233503.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Testovat nemusím, tu mačetu mám a je perfektní.
👍😁
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Jako Mate sorry, ale ta úvodní nahrávka spíše evokovala, že Matax je super, zatímco Demko stojí za piču...! No a ta vysvětlující říká, že Demko s výhradami jakž takž a ten fake nakonec také dobrej...Shocked
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2008
Hele Monty sádlem mazanej Matax pana domácího v "akci" ke srovnání nebyl, i když by měl asi Wink
Já mysim, že tohle by se mělo řeshit a testovat jedině v Trigger whiskey saloonu Wink
Erleichda..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Mazanej nemazanej, s´to asi dobře nečet, aspoň já jsem to úvodní video pochopil jako prsení se vlastním systémem...!... na úkor originálu, když se pak ukázalo, že to vlastně ani (!) originál nebyl, došlo na konfrontaci Demko vs. fake, což tedy aspoň podle mne, a proč taky, jaksi nepokračuje v původním sdělení...Wink Co se týče, Trigger whiskey saloonu, pokud tím myslíš, že jsem nachcanej, tak nezbývá, než dát ti za pravdu, a tím se zároveň z další polemiky vyautovat...dobrou...Happy
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Surprised Shocked Cool

Rahmed vložil tyto přílohy:
mqg6u33VGHcr2OMfpmQ7bopI88J.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Kluci, už se na to vykašlete, nikam to nevede. Dotyčný dostal co proto a asi nemá cenu se v tom dál hrabat.
Raději dávejte fotky svých miláčků Happy Ok .

Wolfes vložil tyto přílohy:
IMG_20230304_141056.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Cool Ok Ok

Wolfes vložil tyto přílohy:
IMG_20210917_141428.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Tak tradiční začátek pracovního dne, jinak už bych se na to vy...l

Ppetr vložil tyto přílohy:
IMG_20230310_071025.jpg.jpg

EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...triad Ok
PS...vysrat,vykašlat,ignorovat...to je samo snadný pro každýho,komu tydlencty legrácky "nepoškodí dobrý jméno"...někoho to doprčic živí,že to nejni nespolehlivý...plivanec na YT,FB nejni jako plivanec na klice u branky...tak jsem teda pochopil co Jiří napsalOk Ok Ok

EM vložil tyto přílohy:
IMG_20230310_125143.jpg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Vím, bylo to hnusný a trapný, docela bych řekl že už ale nějak stačilo.
Ještě snad jen - Cold steel zastoupení v ČR je TOPka, jak eshop, tak jejich jednání i jejich nože. Vůči nim to bylo hnusný jednání, zásadní dopad to na ně mít asi nebude, možná si MAT zavařil víc.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Tygerstyle napsal:
Jako fanoušek a uživatel ne jednoho nože CS prosím, aby se tento shitstorm přesunul do nejakého shitstorm vlákna Cool

No, tak na to mám dobrý návrh. Vše od začátku přesunout do vlákna k Matovi, tam mi to tak nějak sedne nejvíc….
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Tak to tak tady čtu a říkám si, že Knife je takový jací jsou jeho členové.
To, že někdo udělá recenzi na nůž a ukáže se, že to byla kopie...ok stane se, že se to ten dotyčný snaží napravit koupí prokazatelného nože... v pořádku. Že se někomu ta recenze nelíbí... v pořádku, je to buď o následné diskuzi a nebo se na to prostě nemusím dívat, jako se všichni normální lidé nemusí povinně dívat večer na stejný program v televizi. Ale tady evidentně o žádné recenze nejde. Tady se našlo pár členů tohoto fóra, kteří mají potřebu jakýmkoliv způsobem dehonestikovat a očerňovat jiného člena fóra MATa. Když nejsou odborné znalosti, tak to otočíme do osobní roviny ne? Kdo chce psa bít hůl si vždycky nejde ne? Opravdu mě dojímají řeči člověka co MAT udělal před 13. lety.... a zakončí to chlapáctvím...
když jsi takový chlap, proč jsi čekal 13. let.... abys mu řekl, že tě sere? Pokud je mi známo oba jsem Vás vídal na stejných výstavách? Nebo jsi chlap jen doma u PC? Ten ti teda musel slušně ležet v žaludku, že si to pamatuješ 13. let, já mám problém si občas zapamatovat co jsem sám dělal před rokem. A co ostatní? Čím Vás teda MAT nasral? Co udělal vám? Nebo se Vám jenom nelíbí jeho tón hlasu v recenzích? Nebo prezentace jeho osoby tady na fóru? Tak to tady na rovinu napište, když jak tvrdíte sami jsme chlapské fórum... Opravdu by mě zajímalo, kdo Vám dal právo jiného soudit v jeho osobním životě pokud ho osobně neznáte... Protože za mě jste se zatím předvedli jako banda zamindrákovaných blbců. Což jen dělá obrázek toho za co celé tohle fórum už řadu let stojí. S chlapským polibte mi prdel se s vámi loučím. Sbohem.
P.S. Nejlepší by bylo kdyby jste si to celé přesunuli do míst, kam se bojí podívat i celník chlapáci!
Posláno:

Štamgast
Pánové, už mě ser.... Udělejte si vlákno, osobní výtky a poměřujte si pindíky jinde. Nebo si to pište do osobních zpráv.
Stejně se nikdo nezmění na to už jsme dost starý pardálové a každý je takoví jaký je.
Kdo je vůl zůstane stejně volem a nikdo mu to nevysvětlí.
Prosím nějakého admina ať to někam přesune nebo smaže. Tohle s Cold Steelem nemá co společného.Evil Evil Evil
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum