ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Coldsteel - I. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/13/2008
Dnes jsem viděl tyto nové modely od CS v prodejně můjnůž.cz a řeknu Vám že fakt krasavci..a ten klip, který se dá přehodit i pro leváky, je brutální inovace pro klasický lockback...količek taky...konečně to někoho napadlo Admire Ok

http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/cold-steel-lone-star-hunter--thumb-stud--vers--/
http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/cold-steel-lone-star-hunter--nain-nick-version-/

Tygerstyle vložil tyto přílohy:
07_54SBHT.png.jpg

vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Tygerstyle napsal:
...brutální inovace pro klasický lockback...

No, a navíc tyhle nože nemají "obyčejný" back-lock ale Tri-Ad Lock Ok.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2011
Ten s kolíčkem vypadá fakt dobře Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Píšou jelení paroh to jako opravdu pravejSurprised , pokud ano tak ještě čepel z nějaké řezivější ocele třeba S 30 V a je to kandidát na objev rokuHappy Jinak- i takto na obrázku- líbíOk
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/11/2007
Happy Jojo páni,mám tohohle kovboje doma už od včerejška a jsem max.spokojenej,je to macek ale se štíhlým dizajnem takže perfektně zapadne do džín a i přes svou velikost fakt nepřekáží
Krásnej oldtajmer v moderním provedení,triadlick pevnej jak bejk,nulové vůle a přesto hladký chod,ostrej z výroby jak žiletka-ještě nikdy mi takhle ostrej tovární nůž nedošel,zpracování FAKT velmi velmi slušný včetně imitace parohu která naživo vypadá ještě líp.Kudla se mi okamžitě zabydlela v kapse a odstavila tak na chvíli i mnohem dražší a 'ušlechtilejší' kolegy.Prostě paráda za ty prachy jsem okamžitě objednal ještš jednohoGrin
Dám jedno srovnávací foto ale jsem MIZERNEJ fotograf tak potom ještě připojím pěkné profi fotky ať si užíjete....Cool

JIM vložil tyto přílohy:
P7180275.JPG.jpg
20120713_125750.jpg.jpg
20120713_132040.jpg.jpg
20120713_132053.jpg.jpg
20120713_132118.jpg.jpg
20120713_132147.jpg.jpg
20120713_185611.jpg.jpg
20120713_185854.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Nožík zajímavej, ale ta střenka vypadá prostě příšerně. Ještě hůř než třeba na fixírech.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/11/2007
Martin Morávek napsal:
Nožík zajímavej, ale ta střenka vypadá prostě příšerně. Ještě hůř než třeba na fixírech.

Kdepak,to se nedá vúbec srovnat,taky nejsem příznivce imitací a měl jsem připravenej natural paroh z JTG,ale prostě to tak nechám,no a až budu mít choutky na tuning tak to za dlouhých zimních měsíců předělám....Grin
Posláno:

Štamgast
Dík za fotky , no mě bylo divný , že by zrovna cold steel dával pravej parohLaugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/9/2004
Ta kudla vypadá opravdu dobře. Předpokládám pohodový úchop a díky klasickému tvaru čepele a malé šířce - široká využitelnost. Kde se to vyrábí?
J'aime mon pays et Paris... mon Opinel aussi!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/22/2009
Sice jsem tu fotku dal i do jiného vlákna, ale co. Můj ak-47:

Posláno:

Štamgast
santana napsal:
Ta kudla vypadá opravdu dobře. Předpokládám pohodový úchop a díky klasickému tvaru čepele a malé šířce - široká využitelnost. Kde se to vyrábí?
Na Taiwanu takže jejich aus 8
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/9/2004
Nakonec jsem neodolal a objednal jsem ho. V nejhorším ho pošlu dál...
Ale tři dny jsem to vydržel Happy
J'aime mon pays et Paris... mon Opinel aussi!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/10/2012
ja miluju Coldsteel Rajah II a ESPADA XL

fotka pro srovna ni velikosto s normalnima zavirakama

Juris71 vložil tyto přílohy:
_D3S8728.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/12/2011
Co je toto za ZT a kde si to kupoval ??? dik za odpoved

LovecLevov vložil tyto přílohy:
zt.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/10/2012
to cerny je ZT560ka shodou okolnosti bych ji i prodal mozna protoze bych se spokojil s tim hnedym a to je 561cka proste stejnej nuz jen s hnedou strenkou.

Cepel ELMAX oba dva

teoretisky se to da koupit skoro vsude, prakticky nevim jeslti ho jeste nekde budou mit skladem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
http://www.noze-nuz.com/recenze/cs-recon-spear/cs-recon.php - pěkná recenze od Gera se kterou se jako uživatel tohoto nože mohu jen ztotožnit..:o))

FranaD vložil tyto přílohy:
Coldsteel_002.jpg

- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Jo Gero to napsal pěkně, ale divím se tomu kdo má kudlu na potraviny a nesundá z toho tu černou sračku která se odlupuje jak nic a zůstává na jídle... Confused.

To je jediná věc s kterou mě CS sere, prostě jejich černění na nožích z tajvanu je fakt lak z pixle...ať to tam probůh raději ani nedávají Shocked
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Taky to moc nechápu, proč tam to černění cpou, když to nejsou schopný udělat kvalitně.
Na té recenzi to je krásně vidět, jak to jde dolu.
Na posledních fotkách to vypadá jak několik let používaná čepel.
Recenze pěkná.Ok
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
FranaD napsal:
http://www.noze-nuz.com/recenze/cs-recon-spear/cs-recon.php - pěkná recenze od Gera se kterou se jako uživatel tohoto nože mohu jen ztotožnit..:o))
Je fakt,že je to po dlelší době zavírák,kterej mě hodně zaujal.A to jak zpracováním a tvarem,tak funkčností a spolehlivostí.Kromě Dozierů se u mě ze zavíráků na trvalo zabydlel už jen Skirmish a Rukus,ale nakonec i tenhle Recon,splnil náročný příjmací testyHappy.
To černění z čepele ale určitě půjde dolů všechno.Bez toho mu to bude taky slušet...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2011
Gero napsal:
FranaD napsal:
Je fakt,že je to po dlelší době zavírák,kterej mě hodně zaujal.A to jak zpracováním a tvarem,tak funkčností a spolehlivostí.Kromě Dozierů se u mě ze zavíráků na trvalo zabydlel už jen Skirmish a Rukus,ale nakonec i tenhle Recon,splnil náročný příjmací testyHappy.
To černění z čepele ale určitě půjde dolů všechno.Bez toho mu to bude taky slušet...

Poctivě napsaná recenze bráško.Ok To černění jde vždycky opískovat a vypadá to podstatně líp. Zajímavá kudla, musím na ni mrknout blíž. Ke Coldsteelům má hodně lidí averzi díky stylu jejich reklam, ale ten jejich Tri Ad lock drží opravdu bezchybně i na Rajahovi, na to jak má dlouhou čepel.
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum