ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Pohl Force Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/11/2009
To je ten co je šerednej až je hezkej?A ten co je jako ryba ve vodě v prostředí kde se ostatním zavírákům nelíbí?Ok Zrovna včera když jsem vylezl z výkopu tak CRKT 21 nějak nešlo otevřít asi nemá rád hlínu nebo coOh No Škoda, že se MUDD už nedělá -prubnul bych ho
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2012

1) Super zpracování, neobjevil jsem žádnou chybu/nedotažení
2) Drží se o moc lépe než to na první pohled vypadá
3) Z továrny relativně dobře nabroušený, ale si to trochu dotáhnu a vyzkouším
Niolox jak to s ním

Už jsi zkoušel brousit jak to vypadá jde to dobře?K jaké oceli by si to přirovnal(výdrž,řezivost).
Co centrování čepelky je na středu nebo trochu vychýlená jak už u lionsteelu někdy bývá.
Mám Lionspy a centr taky mimo.Co vůle ok nebo musíš dotahovat.
Díky předem za info.Happy
Co Tě nezabije to Tě posílí.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/4/2010
Ne, zatím jsem nijak nebrousil - noviny reže, ruku celkem obstojně holí, tak jsem zatím ani nezkoušel a co se týká centrování čepele, tak posílám obrázek, podle mě není žádný problém. No jo, je škoda, že se Mudd už nevyrabí.....Ale když ho postavím vedle tohodle pohla, tak hrajou minimálně stejnou ligu.

krajos vložil tyto přílohy:
Mike_12.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Tak i já se můžu pochlubit tímto nádherným nožem,který mi dnes dorazil.Je to mazel krásné držení, pevný jako skála ideální EDC velikostí.
Zpracování opravdu bez chyb,centr ok,ostrý je holí.
Cool balení,certifikat,obal s logem,samolepka,letáky.Kdo zvažuje koupi tak už nedumejte a jděte do něj budete nad všechny představy spokojeni jako já a krajos.Happy
Musím pochválit pana Šperla z specialninoze.cz ,který se mi tel.věnoval a trpělivě odpovídal na moje otázky a dotazy k noži, opravdu super komunikace, tento obchod můžu doporučit.
Dávám sem pár fotek, které jsem dnes nafotil.
Ok Ok

Msamurai vložil tyto přílohy:
1b459cf491b0690b01a4f8d6b9ffc6c7.jpg.jpg
1e02b5af3cef8e9e72f47da61e8c4af7.jpg.jpg
7889436d60aa20cbc82698dfb381c99c.jpg.jpg
792e2a9681168e5bf9a36a47f6ebc571.jpg.jpg
8d37ffd066049955f3de40f9715b13de.jpg.jpg
74f3c54e12ac253e10127e834c62c96e.jpg.jpg
6fbb7c732cb8e8a4de51cad20a264a83.jpg.jpg
db7ce2cbfff70c01aed8793613a9fbec.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2009
Msamurai napsal:
Musím pochválit pana Šperla z specialninoze.cz ,který se mi tel.věnoval a trpělivě odpovídal na moje otázky a dotazy k noži, opravdu super komunikace, tento obchod můžu doporučit.
Dávám sem pár fotek, které jsem dnes nafotil.
Ok Ok

Ja mám, len a len dobré skúsenosti s pánom Šperlom, ako väčšina spokojných nožomilov tu na fóre. Pravdou je, že tak ústretových predajcov ako je pán Šperl, je v dnešnej dobe ako šafránu. Ako som tak sledoval jeho web, tak Mike One Outdoor ide na dračku ako teplé rožky, je v ponuke posledný kus. Predpokladám, že aj ten bude mať čoskoro svojho pánička.

Som zvedavý na názory, čo sa ocele týka, hlavne ako bude Niolox držať ostrie...
"Sine labore non panis in ore"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
... NO-NO-NO ... Pánové ... Jak to tu Čtu ... Tak můj " FOXTROTT " asi dostane časem mladšího Brášku ... Wink
LIONSTEEL
Posláno:

Pokročilý
HXJOSEF napsal:
... NO-NO-NO ... Pánové ... Jak to tu Čtu ... Tak můj " FOXTROTT " asi dostane časem mladšího Brášku ... Wink

Ahoj kámo,no to by chtělo je opravdu hodně cool nepustím ho z rukyHappy
Tuhle značku jsem jěště neměl a určitě nelituju krása a do ruky jako když střihne.
Velikostí jak už jsem psal EDC good. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Na Mike One Outdoor se mi líbí čepel a hlavně to, jak je odsazená po rukojeť, vypadá to pěkně a šikovně. Samotnou členitou rukojetí si stále nejsem moc jistý, ale oproti Foxtrottovi vypadá použitelněji. Zajímavá kudla, z velkých Pohl Forců určitě nejsympatičtější Ok.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Pokročilý
No Foxtrot se mi taky líbil,ale ta ručka už nee takové ostré výstupky na delší držení no nevím,ale disajnOk
U Mike jak říkáš je použitelnější jako EDC jak už čepel tak i ručka pohodlné držení.
Použité materiáli taky super ,roboblock je taková přidaná hodnota a nevadí(kdo chce použije kdo nechce nee).Mě mile překvapil,ale musím přiznat, že jsem se bál, aby nebyl tak veliký jako Foxtrot.red face což neníOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Zdravím všechny nožomily.Admire
Velice mně zaujal tvarem a robustností model Mike One Outdoor. Koukal jsem jak na začátku prodeje byly u p.Šperla skladem asi 4 kusy a jak sem pak jeden z členů dal avízo, že si ho pořídil, prakticky hned se po nich zaprášilo.
Pokud by se vyskytl v okolí Ć.Budějovic někdo, kdo si pořídil Pohl Force Mike One Outdoor, moc rád bych si ho ošahal (mám na mysli ten nůž samozřejmě. Grin ), abych před případnou objednávkou zjistil, zda mi sedne do ruky.
Kontak na mně přes PM popřípadě Hookyboy@seznam.cz
Díky. Ok
Posláno:

Pokročilý
No já se ani nedivím, že je vyprodaný je to opravdu cool knife.Pokud máš menší ruku bude Ti akorát můj případ.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Tak už jsem domluvený na předváděčce s Módim. Happy Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Hookyboy napsal:
Tak už jsem domluvený na předváděčce s Módim. Happy Díky.

stav se, dáme kávu a něco prohlídneme Ok
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Tak už je taky doma Ok sympoš, myslím, že budeme kamarádi Happy

jerry vložil tyto přílohy:
DSCN0338.JPG.jpg

Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Pokročilý
jerry napsal:
Tak už je taky doma Ok sympoš, myslím, že budeme kamarádi Happy

Gratuluji vítej do klubuOk Ok Ok
A jak se Ti líbí spokojenost já si ho nemůžu vynachválit.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/15/2013
Dneska čekám na pošťáka mám objednaný Pohl Force Bravo One Survival od p.Šperla. Nemůžu se dočkat Happy
Mors principium est
Posláno:

Pokročilý
pinkerton66 napsal:
Dneska čekám na pošťáka mám objednaný Pohl Force Bravo One Survival od p.Šperla. Nemůžu se dočkat Happy

Tak sem hned hoď fotoApplause
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/15/2013
Tak jsem se dočkal konečně dorazil Pohl Force Bravo One Survival Čepel: D2, černění PTFE Teflon coating, částečně zubaté ostří, délka 8,3 cm, tloušťka 3 mm.Foceno mobilem,foťák umřel na dovolený.

pinkerton66 vložil tyto přílohy:
IMG00165.jpg.jpg

Mors principium est
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
... Wink ... Tak Všem " Mike One Outdoor " a " Bravo One Survival " ... " GRATULACE" ... k Novím " EDC " ... Happy ...

P.S.: ... M. Šperl je prostě " PAN " Obchodník ...

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/20/2002
Ahoj pánové,
Mike One se mi začíná líbit čím dál tím více. Vzhledem k jeho robustnosti by mě zajímalo, jak se s tímto nože pracuje třeba v kuchyni, krájení chleba, salámu, cibule, porcování masa ... takové ty drobnější práce. A samozřejmě uříznutí klacku, nějaký ten bushcraft. Tloušťka čepele mě trochu zaráží pro uvedené práce.
Budu rád (a určitě ne jenom já) za fotky či videa. Jinak v nadcházejícím týdnu si ho jednu prohlédnout a uvidíme :)

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum