ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Ruský nůž Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/16/2005
V novém obchodním centru na Chodově jsem viděl tyhle dva nože. Našel jsem i stránky výrobce ale není tam nic o ocelích. Zatím jsem nikdy tyto nože neviděl in natura, vždy jen podle mého hodně nevzhledné leptané nože s pavouky, škorpióny a jinou havětí. Ale tohle je první obchod kde mají i tyhle military. Osobně se mi líbily všechny ale nejvíc asi tyhle dva. Viz obr.
Posláno:
Začátečník
Tenhle a
Posláno:
Začátečník
A tenhle - stojí to za koupi (cena není zas tak strašná, ta Strela tam dokonce stojí míň)anebo to je nějaký aušus ? Mě se docela líbí. Co je to za ocel ? Nějaká uhlíkovka ? A s jakou značkou nožů to lze srovnat ? Pak tam měli i Kizlyar ale ten se mi nelíbí kvůli té pile na čepeli. Šla by kdyžtak k té strele dodělat rukojeť a jestli jo tak kolik to asi stojí ? Dík (Váš had)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Crotalus Atrox napsal:
Pak tam měli i Kizlyar ale ten se mi nelíbí kvůli té pile na čepeli.

Vis, ono to je vsechno KizlyarHappy. Udelej si v tom jasno, co znamena znacka a co model.
Posláno:
Štamgast
A jinak ocel je tam ruzna. Vetsinou to jsou analogy 440, nebo D2. Nebo pripadne uhlikovka.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Když už jsme u toho, Rumoko ty se v Ruskejch (Dagestánskejch) kudlách vyznáš - jaký je tvůj názor na Kizlyar. Pár kudel od nich mám a jsem s nima spokojenej, jen by mi zajímalo srovnání se zbytkem "ruské" (rozuměj bývalé sovětské) produkce. Dík
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:
Štamgast
Dominik napsal:
Když už jsme u toho, Rumoko ty se v Ruskejch (Dagestánskejch) kudlách vyznáš - jaký je tvůj názor na Kizlyar. Pár kudel od nich mám a jsem s nima spokojenej, jen by mi zajímalo srovnání se zbytkem "ruské" (rozuměj bývalé sovětské) produkce. Dík
Jedna z nejlepsich (nejkvalitnejsich) znacek. Kizlyar muzu zaradit podle kvality mezi 3 nej v Rusku. Samozrejme mam na mysli jen seriove vyrabene noze, o nozirich nemluvim.
A ted, kdyz zacali delat i na objednavku, podle prani zakaznika a z jakych koliv materialu, jednoznacne vedou.
Jestli te to zajima, muzu ti pak poslat jejich novy katalog, nedavno mi prisel. Ted ho ma westy, az mi ho vrati, tak ti ho poslu.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Mohu potvrdit, celou cestu z práglu jsem tím listoval a "kochal" se. Laugh Neřídil jsem (vyjímečně)Laugh. Jsou tam opravdu krásné kousky. Razz Jižní kříž jsem držel v ruce, je nádherný, řekl bych až sametový v ruce.Happy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Štamgast
westy napsal:
Laugh Neřídil jsem (vyjímečně)Laugh.
Musis doplnit, ze ridil nekdo jiny Laugh, aby te nezavreli pakHappy
Posláno:

Štamgast
Rumoko napsal:
...az mi ho vrati, tak ti ho poslu...
To bys byl mooooooc hodnej. Díky
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Dominik napsal:
Rumoko napsal:
...az mi ho vrati, tak ti ho poslu...
To bys byl mooooooc hodnej. Díky
Těš se, stojí to za toRazz (některé jsou až příliš zdobné, ale ty ostatní mají tvar, vyváženost, odladěné materiály, holt hezké)
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Štamgast
Treba ten damaskovy Sterch, co? Happy
P.S. poslal jsem ti mail.
Posláno:
Začátečník
Myslel jsem samozřejmě Koršun. A můžete mě tedy informovat z čeho jsou konkrétně tyto dva nože ? Neudělám chybu když si je koupím - pro začátek asi tu Strelu ? Nebo je lepší rovnou jít do toho druhého ?
Posláno:
Začátečník
kizlyar.ru/eng/ Tady to asi může fungovat taky jako katalog Wink
Posláno:
Štamgast
Crotalus Atrox napsal:
kizlyar.ru/eng/ Tady to asi může fungovat taky jako katalog Wink
Asi jako jo, no... Ale jen do te doby, kdy dostanes do rukou tistenou podobu. A jinak, mimochodem, primo tam, kam jsi odkazal, muzes zjistit, co to je za ocel Wink. Tam je jasne napsane, ze to je 65X13, a po kratkem hledani v googlu bys mohl najit, ze se to da prirovnat k 440A, B, Aus 6.
A jinak, k tomu vyberu, jestli nevrhas, coz asi ne, tak si Strelu neber.
Posláno:
Začátečník
Ačkoliv tenhle Koršun bez zubů na hřbetě je moc pěkný.
Posláno:
Začátečník
Jo lidičky já se v tom nevyznám, oni tam píšou něco jako russian 65X copak já vím co to je ? Ta střela je vrhací ? Tak to si ji teda nekoupím. Ačkoliv - já žádný vrhací nůž nemám. No, ale když to říkaj odborníci tak si ji brát nebudu. (Jsou Kizliary srovnatelné s Chris Reevem ?) Takže zbývá akorát Phoenix - protože jak tak koukám nic jiného tu fakt nemají, a zubatý koršun se mi nelíbí. Kdyby byl aspoň černěný, ale tam mají takový kamuflážovaný a to není ono.... Ten Phoenic ale je fak hezký. Jen si nepamatuju, kolik stojí, myslím že 3600 nebo tak nějak. Není to drahé ? Odpovídá to kvalitě ?
Posláno:
Začátečník
Nebo je lepší už koupit Fallkniven ? Ale na druhou stranu - mě se fakt ty ruské nože líbí Laugh
Posláno:

Štamgast
SadAngryAngryAngrySad
AngrySadAngrySadAngry
AngryAngrySadAngryAngry
AngrySadAngrySadAngry
SadAngryAngryAngrySad
Posláno:
Štamgast
Milane, prosim te, nechces to uz nejak ukoncit? Sice je to recnicka otazka, ale .....
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum