ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prodejní akce - výhodné nákupy Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/30/2004
V Lidlu budou mít tento diamantový brousek:
* 3dílná sada
* 3 různé zrnitosti: 150/300/400
* rozměry: 15,3 x 5,2 x 1,4 cm
* cena za sadu

Cena 80,- Laugh

Tak kdo máte zájem utíkejte se poprat z důchodci Wink

Zde link: http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.20070226.p.Diamantovy_brousek_na_noze
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Tak to si určitě koupím, na obyčejné patlání to stačí. A v tomto se důchodců vůbec nebojím, ti z toho budou tak vyjevení, že si to nekoupíWink
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/6/2007
No...s ohledem na poznámku "Chyby v tisku vyhrazeny," to nemusí být kachna. Třeba to stojí osm stovek - a pak by to celkem odpovídalo (7;- ))
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/30/2004
Brousek jsem zakoupil, vypadá překvapivě dobře a opravdu i brousí Laugh Zkoušel jsem obtáhnout nůžky na plech a překvapivě se brousek ani nedrolí ani netupí. Důchodci opravdu o tento produkt zájem nejeví, spíš je zajímá kiwi za 1,90,- Razz Takže za směšných 80,- zajímavá koupě Shocked
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/11/2006
tak děkuju že si mi to připoměl musim si pro něj jít Wink
Posláno:
Pokročilý
tak sem si je teď donesl dom a vypadají celkem slušně...možná že i nůž by na nich šel nabrousit Razz
XTR
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/6/2006
Tak sem si pro ně taky zašel, už se těším, až je vyzkouším... Moc od nich ale nečekámLaugh
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/5/2007
taiso napsal:
tak sem si je teď donesl dom a vypadají celkem slušně...možná že i nůž by na nich šel nabrousit Razz

U nás jsem to zkusil, ale šemini nimšem (jednoduše neměli!), škoda chtěl jsem to také zkusit koupit, měli za cenu jak tady někdo psal?
Luděk
Posláno:
Pokročilý
tak sem to vyzkoušel na značně ztupeném noži a nevím jestli je tupej ještě víc nebo stejně Laugh co bych taky měl za 80 kč chtít...ale možná je to mou nešikovností Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/19/2006
taky jsem tam hnal a měli (v Hr. králové), jen mi přžíjde, že ve spojení s tím plastem dělají děsný kravál.
Brousit se na nich dá, ale výkon=cenaWink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/25/2006
taiso napsal:
tak sem to vyzkoušel na značně ztupeném noži a nevím jestli je tupej ještě víc nebo stejně Laugh co bych taky měl za 80 kč chtít...ale možná je to mou nešikovností Wink

Ono to asi tou nešikovností bude Laugh Ja se za nejakeho zdatneho brusice nepovazuju, ale nase kuchynske noze jsem s tim nabrousil celkem slusne... Razz a to uz byly tupe jak to poleno...
Posláno:
Pokročilý
tak jsem si s tim pohral a jde to s nima naborousit... brousek ten modrej mi upadl na koberec a odlepila se mi ta 'brusná plocha' od toho plastu + sem ho zapoměl usušit(protože mi do toho zazvonil telefon) když jsem ho oplachoval a chytnul takové flíčky rzi Laugh asi si zítra nebo dneska půjdu koupit ještě jedny Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Tak jsem je taky prubnul a ač jsem nikdá nebrousil, klasický kuchyňáky jsem zvládnul, i sekáček. No, ale Benchmade Gamer ve 440 C s tvrdostí 59 HRC se mi jaksi nepodařilo ani po zkoušení různých "tahů" a i "síly přítlaku" nabrousit. Nemyslím si, že bych byl až tak levej, ale fakt to nejde. :o)) Ale ještě to zkusím..:o)) PS: s tím, že ty brousky dělaj kravál je pravda pravdoucí...

FranaD vložil tyto přílohy:
DSC04694.jpg.jpg

- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:
Pokročilý
ano,na tvrdší oceli to neni no..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Taky ho mám. Prubnul jsem to na KDSkách v kuchyni a dobrý. Tak jsem to vzal na N690 59 HRC a začal od nejhrubšího a taky v pohodě. A kravál to fakt dělá Sad
Za ty prachy myslím dobrý. Přemýšlím že je podélně fiknu na půl a budou z toho sady dvě Laugh
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/3/2006
Jak se Lidlu štítím (záhada pokácených stromů, yogurt bez obsahu mléka apod.), tak jsem taky vyrazil pro diamant. Ovšem smůla, zdejší důchodci i tuto zajímavost upotřebí. V šest večer už zbylo jen jedno balení plastových svorek jinak prázdné regályShocked Holt zůstanu u karborundu a břidliceHappy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Laugh a včil si srovnejte - dvoustranej brousek ... 3ks skoro diamanťáků za 8 pětek ... DMT ... Lansky .... holt za 8 pětek nečekejte zázrakyLaugh Laugh Laugh Laugh
PS. já si vzal tři sadyLaugh
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/24/2006
Tak v Plzni na Lochotíně odpoledne taky smůla, brousky už nebyly.
Nevyzkouším kvalitu čínskejch diamantů ... fňuk. Jsem holt odkázanej na svý DMTéčka ... Happy
Ale vážně - za osm pětek bych je určitě vzal, brousím s tím i lyže, na to žádná super kvalita bejt nemusí.
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Nejsem motorizován a na našem maloměstě Lidl není - naštěstí mám pár kamarádů a tak si zítra jdu vyzvednout dvě sady na objednávku zakoupené... Happy
Už se těším až tu cenovou bombu vyzkouším! Wink
Mám záměr nosit alespoň jeden brousek v kapse s sebou na tremping! Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/21/2005
No nebejt toho že mě dneska Dominik přivez jednu sadu, tak bych taky neměl. Vyslal jsem manželku do Lídlu u zimáku v Plzni a už bylo sucho. Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum