ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prodejní akce - výhodné nákupy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/23/2013
janm napsal:
Myslím, že obchody s noži, které mají kamenné prodejny se řítí do neštěstí, protože nože jsou zbytná věc kterou má každý doma a nepotřebuje za to nyní utrácet.

Pomalu se prodeje přesunou na Alzy, Mall(y) a přežijí jenom ti co to dělají doma z obýváku, nebo ti co mají naspořeno na přežití.

Ty jsi tedy optimista... Do neštěstí se toho momentálně řítí tolik, že si to raději ani nechci představit v celé šíři; a i ti, co práci mít budou, si nebudou nijak vyskakovat (viděl jsem reakce některých firem na návrhy odborářů jak zvýšit mzdy).
Jenomže spíš než do neštěstí se řítíme vstříc nějaké jiné formě... čeho? Možná i civilizace. A nedá mi necitovat jednoho poměrně chytrého pána - 11. bod jeho rad, jak přežít tohle pitomé období:
Jestli tím neohrozíte rodinný rozpočet, tak utrácejte. Za vybavení domácnosti, šatníku, dílny, za knihy, vzdělání, opravy bytu, chalupy, za dovoz jídla z oblíbené restaurace. Šetrnost a střídmost ve spotřebě bývá považována za ctnost - v současné situaci to však neplatí. Investujte do své budoucnosti, zabavte se a nechte druhým vydělat.
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Koho jsi prosím citoval ? Rád bych si to přečetl celé. Děkuji
mad
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/13/2003
tolokan napsal:
Koho jsi prosím citoval ? Rád bych si to přečetl celé. Děkuji

Jaroslav Flegr
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Ještě bych doplnil, že je to jeho "dvanáctero" . Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
yarr napsal:

Ty jsi tedy optimista... Do neštěstí se toho momentálně řítí tolik, že si to raději ani nechci představit v celé šíři; a i ti, co práci mít budou, si nebudou nijak vyskakovat (viděl jsem reakce některých firem na návrhy odborářů jak zvýšit mzdy).
Jenomže spíš než do neštěstí se řítíme vstříc nějaké jiné formě... čeho? Možná i civilizace. A nedá mi necitovat jednoho poměrně chytrého pána - 11. bod jeho rad, jak přežít tohle pitomé období:
Jestli tím neohrozíte rodinný rozpočet, tak utrácejte. Za vybavení domácnosti, šatníku, dílny, za knihy, vzdělání, opravy bytu, chalupy, za dovoz jídla z oblíbené restaurace. Šetrnost a střídmost ve spotřebě bývá považována za ctnost - v současné situaci to však neplatí. Investujte do své budoucnosti, zabavte se a nechte druhým vydělat.

Optimista opravdu nejsem. Optimismus je pro snílky v duchu "možná, kdyby". A na to už jsem moc starý, abych snil o tom jak to tu jednou bude bezvadný.
Jsem realista. Přijímám informace, třídím je a pak si dělám závěry.

V prostřední části mi vlastně potvrzuješ to co píši. Polovina národa žije z ruky do huby i bez krize a covidu. Jsou rádi, že našetří pár korun, aby vyvezli děti na nějakou trapnou dovolenou a tím veškerá zábava a koníčky končí.
Tím, že pár desítek pošahanců (do kterých se řadím i já) sbírá nože, ty kamenné prodejny opravdu nezachrání. Oni potřebují, aby tam přišel i někdo z ulice a koupil si něco jiného, než poslední model titanovýho zavíráku. A toto se dá naroubovat na všechny zbytné věci co člověk nepotřebuje, protože už je má v jiné podobě doma.

S posledním odstavcem souhlasím s důrazem na první větu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2010
Ahoj,

zajímavá cena Mikov List.
https://www.sportisimo.cz/mikov/list-725-b-18/406127/
Jeden už je na cestě 🙂
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
janm napsal:
yarr napsal:

Optimista opravdu nejsem. Optimismus je pro snílky v duchu "možná, kdyby". A na to už jsem moc starý, abych snil o tom jak to tu jednou bude bezvadný.
Jsem realista. Přijímám informace, třídím je a pak si dělám závěry.

V prostřední části mi vlastně potvrzuješ to co píši. Polovina národa žije z ruky do huby i bez krize a covidu. Jsou rádi, že našetří pár korun, aby vyvezli děti na nějakou trapnou dovolenou a tím veškerá zábava a koníčky končí.
Tím, že pár desítek pošahanců (do kterých se řadím i já) sbírá nože, ty kamenné prodejny opravdu nezachrání. Oni potřebují, aby tam přišel i někdo z ulice a koupil si něco jiného, než poslední model titanovýho zavíráku. A toto se dá naroubovat na všechny zbytné věci co člověk nepotřebuje, protože už je má v jiné podobě doma.

S posledním odstavcem souhlasím s důrazem na první větu.
vidím to ted na inzerci, kdekdo se snaží prodat co by nikdy neprodal a nožíři se prodávají opravdu pod cenou co byla v létě,. A stejně to nefunguje , nikdo nenakupuje
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2018
https://aukro.cz/konvolut-24ks-original-oteviracich-nozu-wenger-a-victorinox-6976815125

Na Aukru 24ks Vinox/Wenger za 5000.-
To vychází necelých 210.- na nůž...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/3/2020
Zdravím,

Nevíte někdo jestli někde neodemkli sklady s Wengery?
Na heurece je najednou nabídek
noze.heureka.cz/f:7917:48958/
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Jenom bych rád podotkl, že příští rok se nezaměstnanost teprv rozjede.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Neboj, podle profesora Flégra pomře tolik lidí, že o ty zbylý se firmy budou rvát Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/16/2020
Hoši nechcete si tu debatu vzít jinde ? Třeba do volného pokecu...
ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Rebel17 napsal:
Zdravím,

Nevíte někdo jestli někde neodemkli sklady s Wengery?
Na heurece je najednou nabídek
noze.heureka.cz/f:7917:48958/

Asi odemkli prázdný sklady, kliknul jsem namátkově na pět modelů a všechny jsou momentálně nedostupné Admire
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2014
Myslim, ze Acron zrusil nejaky stanek (viz bazar prodej stanku na sbazaru) a naskladnil to, obchody co odebiraji jejich zbozi to prebrali a je to. Ale nesmirne mne vytocili, potvrzena objednavka, cekam ze napise ppl a sup mail z Acronu, bohuzel, nedorozumeni...bla bla bla a nic vam neposleme, byl jeden kus...uz jsem pomerne smirlive reagoval, ze se zcela jiste jedna z jejich strany o nedoruzumeni, tak uvidime, ale zatim je to spise na blacklist.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/3/2020
madar666 napsal:
Myslim, ze Acron zrusil nejaky stanek (viz bazar prodej stanku na sbazaru) a naskladnil to, obchody co odebiraji jejich zbozi to prebrali a je to. Ale nesmirne mne vytocili, potvrzena objednavka, cekam ze napise ppl a sup mail z Acronu, bohuzel, nedorozumeni...bla bla bla a nic vam neposleme, byl jeden kus...uz jsem pomerne smirlive reagoval, ze se zcela jiste jedna z jejich strany o nedoruzumeni, tak uvidime, ale zatim je to spise na blacklist.

Mám stejnou situaci ne z Acronu ale z patra.cz. Také mi přišel email že dodavatel měl poslední kus skladem a pokryl své objednávky nejprve. Takže proběhlo zrušení objednávky a mě ukápla slza Admire těšil jsem se na wenger blaze 55.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
https://www.premiove-noze.cz/zaviraci/civivi-dogma-copper-med/

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
FB_IMG_1604174258464.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015

Nee, jenom 3,14tschu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
na mallu cadet 2020

germanicus1 vložil tyto přílohy:
alox.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Lamnia na dnes ohlásila zvláštní slevu 11 % na řadu věcí z nabídky.
No ale musíte se tím probrat... nejlépe TADY
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum