ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prodejní akce - výhodné nákupy Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/29/2020
Tyler napsal:
jen bacha na tu formulaci, kterou jsem zakroužkoval...

Aha, ouvej, díky za info Ok
Sakra, tam jsem ani nedočet, jen jsem zamilovaně koukal na obrázek. No, čím jsem starší, tím jsem naivnější. Zpětně jsem o to raději, že jsem nakonec vzal tu Dogmu, u té je "Režim prodeje: Fungl nové". Koukám teď, že u Kesmecu je taky "Diskontní výprodej" bez možnosti vrácení. Sice bych na 99.99% nic nevracel, ale i tak člověk si říká co kdyby...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
dík za info ,koukám že šlendriáni jsou i v tak inzerovaném obchodě. V dnešní době kdy si nejde nic koupit jinak než přes e-schop. Já bych si toho nevšiml. Děkuji.
Tohle by se mělo zveřejnit i jinde než tady
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
tolokan napsal:
Já bych si toho nevšiml... Tohle by se mělo zveřejnit i jinde než tady

Já si taky nevšiml, na to se asi spoléhá... A svoji zkušenost popíšu ve vlákně Blacklist. Chtěl jsem počkat, dokud nebudu mít peníze zpátky na účtu, což má být do zítra. Ale když vidím, že si potenciálně může naběhnout někdo další, protože pan Trubka nebyl zatím schopný reflektovat, že něco dělá špatně (protiprávně, ehm), tak jsem se ozvat musel.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
dej to i na WHITELIST- internetových obchodů ,takhle by to prostě fungovat nemělo. Doba se změnila a každý kdo něco chce tak to muže sehnat jen na internetu. Koupí to ,zaplatí navíc doručovací službu, a domu mu přijde a nebo vůbec nepřijde zboží. Pak se řeší kdo za to může. Přepravní služba a nebo prodejce. No konečně to máš doma a ono to není to co jsi si objednal. Já bych ho tak sepsul že už by na internetu nikdy nic neprodal
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/27/2015
hpmickey napsal:
Pokud si někdo chcete vylepšit nástup do nového roku, mrkněte na https://www.premiove-noze.cz/.

Čas od času tam kouknu, jestli náhodou nemají titanový Kizer Kyre ve slevě. A od včerejška (možná déle, ale koukal jsem včera v noci) mají, a v docela velké: 2850,- Kč mi přijde jako hodně pěkná cena.

Akorát mi zkomplikovalo život, že mají ve slevě i spoustu dalších kousků, takže po roce čekání na Kyre a hodině duševní trýzně jsem nakonec před půlnocí objednal damaškové Civivi Dogma. Tak mi hlavně nikdo nepište, že jsem udělal naprostou blbost ;)

myslite, ze je to skutecne Damascénská ocel ze 110 vrstev z ocelí 9Cr18MoV a 10Cr15CoMoV nebo je to jen leptani - ve slozenem stavu nejsou videt vrstvy?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Je to damašek, mám praxise a taky je to špatně vidět mají to na hřbetu hodně vyleštěný, ale tady je to vidět.

rettromen vložil tyto přílohy:
SDC15645.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
na mallu poslední kus cadet 2020 za 939,-
a kdo nestihnul pioneera 2020, tak už má asi smůlu, už asi nikde nejsou skladem...

https://www.mall.cz/svycarske-noze/victorinox-nuz-cadet-alox-limited-edition-2020-aqua-blue?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=NA&utm_content=svycarske-noze&utm_term=2459716
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
Myslím,že je to dobrý kauf Wink https://www.knifestock.cz/vyhladavanie?search=colada

Samozrejme aj na slovenskej stránke ....Grin
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2019
Ahojky, nevím jak dlouho už to tam je, ale některé ceny jsou určitě zajímavé Ok

https://www.cold-steel.cz/
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/11/2014
Po vstupu do facebookové skupiny "Bazar nožů - nože na prodej", si tak brouzdám inzercí a hle, na prodej klasická noname čína z AliExpressu. Inzeroval sám správce. Tak se slušně zeptám, že jako proč kupovat tady, když tam se prodává o tři stovky levněji (prodejní cena na AliExpressu 420,-Kč)? Odpovědí mi byl v tichosti smazaný komentář bez možnosti měsíc přidávat příspěvky a komentovat. Applause Asi se nehodilo do krámu.
Posláno:

Štamgast
Je to věc obchodu, nikde nejsou ceny stejné. Tady je taky v inzerci v pravidlech zákaz debaty o ceně, můžeš inzerenta kontaktovat a domluvit si s ním jinou cenu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
https://www.alza.cz/sport/victorinox-rangergrip-61-d2170742.htm?o=3
a jiné VINOXY

rettromen vložil tyto přílohy:
ImgW.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/26/2019
Ahojte,
chystám sa objednávať z Varusteleky a nejak som to nenašiel či volíte lacnejšiu dopravu poštou alebo drahšiu DHL?
A pokiaľ objednám 2x40€ jääkäripuukko tak dúfam že sa neplatí žiadne clo alebo DPH.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Ja bral vzdycky finskou postu, vesmes to tu bylo rychleji nez Ceska posta po Cechach ;)
Posláno:

Štamgast
mlino319 napsal:
Ahojte,
chystám sa objednávať z Varusteleky a nejak som to nenašiel či volíte lacnejšiu dopravu poštou alebo drahšiu DHL?
A pokiaľ objednám 2x40€ jääkäripuukko tak dúfam že sa neplatí žiadne clo alebo DPH.

Ahoj, Finsko je v EU, tak žádný clo nebo DPH už opravdu platit nebudeš a cenu po EU tam mají zobrazenou

EU from 5.29 to 10.50 EUR
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Nevím jestli je to výhodné Happy a jestli je to akce, ale dva Bundeswehr nože zde:

https://www.kapesni-noze.cz/noze-s-pevnou-cepeli/german-army-knife-gak-made-in-olivetto-maniago-italy/

https://www.kapesni-noze.cz/noze-s-pevnou-cepeli/bundeswehr-utocny-nuz-made-in-olivetto-maniago-italy/

Tak to skupte a pak to tu můžete mydlit za dvojnásobek Grin

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
mlino319 napsal:
Ahojte,

DHl určite nie sú to zdierači.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Gofi napsal:
mlino319 napsal:
Ahojte,

DHl určite nie sú to zdierači.

Na čom by mohli zdierať v rámci EÚ???
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Na poplatkoch
Colná zábezpeka, skladné. Sú to proste Kurvy, viac ludí na nich šomre.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Tak jeste jednou a pomalu.
Ano, pro baliky vne EU tohle vsechno svinstvo DHL dela, ale Finsko je (alespon pokud se nic nezmenilo) v EU.
Uživatelé v tomto tématu
dopsler, Guest

Přechod na fórum