ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Pallo007 Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/13/2012
Motorkar napsal:
Pekna praca , ale nedami opytat sa na to rikaso .To si tak chcel alebo to tak nejako vyvzniklo ???
Ti to prasklo a si dobrusoval ci? Pripada mi to take ...neviem
Nech sa dari Milan

presne takHappy vzniklo to ako z nudze cnostHappy nepodarilo sa mi rozklepat tu rikasovu cast dostatocne do sirky, tak preto je tam ten neprirodzeny prechod... a ten maly zabrus tesne pred zaciatkom ostria je odbrusena prasklina, ktoru som objavil az po kaleni...

dakujemHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
"je odbrusena prasklina, ktoru som objavil az po kaleni..."
Pripadalo mi to tak lebo ja mam takyto isty (podobna uprava-oprava rikasa) noz ktori mi praskol pri kaleni a jedina moznost bola ,takyto vybrus alebo vyhodit ,tak som to tiez takto vyriesil .Neni to ono ale lepsie ako v smetaku, nakolko som mal uz aj rukovet vyrobenu a spasovanu na trn s troch kusov, tak som to uz domastil
Ahoj vela zdaru Milan
Posláno:

Pokročilý
Motorkar napsal:
"je odbrusena prasklina, ktoru som objavil az po kaleni..."
Pripadalo mi to tak lebo ja mam takyto isty (podobna uprava-oprava rikasa) noz ktori mi praskol pri kaleni a jedina moznost bola ,takyto vybrus alebo vyhodit ,tak som to tiez takto vyriesil .Neni to ono ale lepsie ako v smetaku, nakolko som mal uz aj rukovet vyrobenu a spasovanu na trn s troch kusov, tak som to uz domastil
Ahoj vela zdaru Milan

presne tak, do zahrady bude dobryHappy)))
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
a co to aspoň zakulatit? Happy

Samurai vložil tyto přílohy:
paolo.jpg

Posláno:

Pokročilý
potom bude dlzka od konca rucky k zaciatku ostria okolo 15cm a to sa mi zda byt mooooc... ono to nevyzera zle nazivoHappy)) a nabuduce si dam pozorHappy
ale dakujem za ukazku, aj ja som si to uz fotoshopoval ale v inej fazeHappy))
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2011
Strašne moc urobí plynulá línia v chrbte. Hamon je najkrajší keď je brus po dlžke čepele, alebo ešte viac vyleptať... ale vzhladom na tri deti, výrobné prostriedky a hlavne na to že si úplne lavý ajťák Laugh je to super... Ok
Predstavoval by som si to asi nejak takto:

peto hornak vložil tyto přílohy:
Pallov_integrál.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
peto hornak napsal:
Strašne moc urobí plynulá línia v chrbte. Hamon je najkrajší keď je brus po dlžke čepele, alebo ešte viac vyleptať... ale vzhladom na tri deti, výrobné prostriedky a hlavne na to že si úplne lavý ajťák Laugh je to super... Ok
Predstavoval by som si to asi nejak takto:

aj ja som si to tak predstavoval ale potom som zmenil nazorHappy bude este vela cepeli a hamonovHappy

p.s.: kurna ale sa vam to robi v compe, ale skuste to spravit na nozikuHappy))
Posláno:

Štamgast
Ver mi, v kompe to bola o dosť horšia šlichta ako na živo! Confused
Lee
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/24/2012
uz ma oba sereteHappy oba P (Peto i Pallo Olověný) Já to chci taky umět !!! Kedze už aj ajták má svoje vlákno -a nekteré nože i bez upravy v compu vydají dobřeHappy - tak i ja musím něco vyrobit .Příští týden jdu ke škrobákovi (náhodou jsme se potkali v hospodě a bydlíme o pár baráku od sebe ) a hned potom klepu na dveře v Horné Vsi a budu před dveřma sedět tak dlouho dokud se něco nenaučím nebo nedostanu aspon párek jako Pallo Olověný Hamon.
Posláno:

Pokročilý
Lee napsal:
uz ma oba sereteHappy oba P (Peto i Pallo Olověný) Já to chci taky umět !!! Kedze už aj ajták má svoje vlákno -a nekteré nože i bez upravy v compu vydají dobřeHappy - tak i ja musím něco vyrobit .Příští týden jdu ke škrobákovi (náhodou jsme se potkali v hospodě a bydlíme o pár baráku od sebe ) a hned potom klepu na dveře v Horné Vsi a budu před dveřma sedět tak dlouho dokud se něco nenaučím nebo nedostanu aspon párek jako Pallo Olověný Hamon.

tak to ja dufam ze tebe sa ujde aj nieco hutnejsie, doktor na parkach nevydrzi kovat moc dlhoHappy
Posláno:

Pokročilý
totok mi vyliezlo na stvrty pokus za bieleho dnaHappy 19191... kalene vo vyhni, vonku, len tak na pocit a prvu farbu, ktorou sa cepel rozziarilaHappy len taka treningova cepielka zase... este sa musim naucit spravne to ukoncit po leptani ale celkom som spokojny...

tymto vyslovujem vdaku senseiovi Petovi H., nech sa mu dari tak ako mneHappy

pallo007 vložil tyto přílohy:
IMG_9864_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
Ahoj
Cepel si vykova veeelmi podarene aj hamonOk ,len ten prechod z cepele do integralu treba este poladit.
A co mas na mysli .."este sa musim naucit spravne to ukoncit po leptani "..
Ahoj nech sa dari Milan
Posláno:

Pokročilý
Motorkar napsal:
Ahoj
Cepel si vykova veeelmi podarene aj hamonOk ,len ten prechod z cepele do integralu treba este poladit.
A co mas na mysli .."este sa musim naucit spravne to ukoncit po leptani "..
Ahoj nech sa dari Milan

no ja ten prechod vzdy odflaknemHappy vzdy mam pocit ze to potom vybrusim a potom mi je to luto urobit lebo materialu tam aj tak moc niejeHappy)) ale ved ja sa polepsimHappy

a pod tym ukoncenim som myslel leptanie a nasledne prelestenie/smirglovanie alebo co sa s tym robiHappy to zname: prebehnut to 2000 smirglom, mi moc nejdeHappy))
Posláno:

Štamgast
No aha, aké pekné vlnky... Ok
Leebore nerob to! Je to horšie než fičať na heroíne! Veď pozri na Palla... Confused Laugh
Posláno:

Pokročilý
peto hornak napsal:
No aha, aké pekné vlnky... Ok
Leebore nerob to! Je to horšie než fičať na heroíne! Veď pozri na Palla... Confused Laugh

tak, tak, Libore, Peto vie o com hovoriHappy
Lee
Posláno:
Začátečník
pušky , luky nebo nože ...to už je jedno kvůli čeho začnu zanedbávat manželku , potom děti a nakonec sebe ........ Laugh a takový vlnity ajtakovský hamon za to už přece stojí ne Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/8/2010
Jsi hazardér, Lee. Taky jsem si chtěl udělat jenom jeden nůž, jen ten jeden, který jsem potřeboval.Návykovost opravdu jako u heroinu - už po první dávce.
Lee
Posláno:
Začátečník
díky přátelé za dobře míněné rady ale přišly bohužel pozdě -uz jsem začal včera brousit, došel jsem až v noci a s libým pocitem usínal se vznikající čepelkou .A to jsem ještě nekoval !Happy Ale v pohodě , udělám jeden nůž ,možná dva nebo tři a už toho nechám Happy Přece se nenechám pohltit narkomafii na knife.cz Happy
Posláno:

Pokročilý
to Lee: tak, tak, kasli na to... jeden, max. dva musia stacitHappy

aj toto je tusim len druhy, alebo treti? hmmmHappy

19191, hamon, hruska/olej/selak... cepel povodne urcena na hranie ale potom mi bolo luto ju nedokoncit a potom som ju uz nechcel opravovat takze noz vyzera ako vyzera ale ja sa to snad uz raz naucimHappy)) ani to drevo nebolo najlepsie, tusim od Peta H., ktoreho neznasamHappy

IMG_9901_.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
original tanto som nazivo este nevidel, takze toto je len taky moj pohlad na vecHappy zlahka prekovana 13180 a buk... dlzka okolo 30cm...

IMG_9989_.jpg.jpg
IMG_9988_.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum