ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Pallo007 Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/10/2012
PěknejApplause A chodí se sem jen třeba mě nebaví pořád dokola vše chválit Happy
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/13/2012
Meiming napsal:
PěknejApplause A chodí se sem jen třeba mě nebaví pořád dokola vše chválit Happy

Admire Admire Admire
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/20/2008
Přesně tak,chodí,chodí,takže koukej psát.To,že u toho závistivě mlčim neznamená,že sem nechodimHappy Ok
Siempre es 26.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
pěkné kudly ......Applause Applause Applause
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Pokročilý
no skusal som vykovat nieco tenke, vzdy som skoncil pri 4 mm a videl som nejake videa ako si to japonci a ini borci mastia na uplne tenke platkyHappy takze ma 26 cm, 4 cm najsirsia cast cepele a 2 mm hrubka...priebezny trn... ale cepel je len strojom prebehnuta, ziadny rucny finis, nechcelo sa miHappy ale zato je lahucky a krasne holi---
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Když je takhle tenkej neměl jsi problém s ohybáním při zakalení? Nebo jsi to pak srovnal hned po zchlazení? Japonci ty sendviče rovnají dokonce až popouštění co jsem tak koukal na videa, ale to by asi u tady nešlo provést nepletuli seConfused
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
velmi lahodní kuchináčekHappy
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Pokročilý
Meiming napsal:
Když je takhle tenkej neměl jsi problém s ohybáním při zakalení? Nebo jsi to pak srovnal hned po zchlazení? Japonci ty sendviče rovnají dokonce až popouštění co jsem tak koukal na videa, ale to by asi u tady nešlo provést nepletuli seConfused

rovnal som to hned po schladeni ale ani to moc nebolo ohnute... je tam normalne hamon ale nesiel som ho leptat tak na fotkach nevidno... skor sa bojim o silu toho trna, bude to treba vyskusat v praxi:) nabuduce si ho dam z nerezu, len pockam kym nejaka prideHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
>>>>>kedze sem aj tak nikto nechodi<<<<<<
AAAle chodi a pravidelne len nepise
Kuchynak paradny A ten nerez co chces ("nabuduce si ho dam z nerezu, len pockam kym nejaka pride ") Z coho planujes,
Posláno:

Pokročilý
Motorkar napsal:
>>>>>kedze sem aj tak nikto nechodi<<<<<<
AAAle chodi a pravidelne len nepise
Kuchynak paradny A ten nerez co chces ("nabuduce si ho dam z nerezu, len pockam kym nejaka pride ") Z coho planujes,

dikHappy

myslim ze N690 a N695 som objednaval, ako kompromis ceny a dostupnych rozmerov...
Posláno:

Štamgast
Mas pec?, lebo toto vo vyhni nedas!
Posláno:

Pokročilý
Motorkar napsal:
Mas pec?, lebo toto vo vyhni nedas!

myslis kalenie? to si necham zakalit u bacu alebo poslem do nozirskych oceli...
Posláno:

Pokročilý
dnes je to konecne slusny integral, s ktorym som uz skoro aj spokojny... zohnal som 20mm tyc tak som skusil:)
kovana stabilka, buk, nejaka mosadz...
cele to bol pokus o "cuchillo criollo", noz argentinskych gaucov, ktore ma fascinujuHappy tak preto aj puzdro v tom style aj ked noz nema vhodne rozmery, cepel by mohla mat o 10-12 cm viac...

pallo007 vložil tyto přílohy:
IMG_3832_.jpg.jpg
IMG_3827_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2007
Pekny nuz i pouzdro :)
Hlavně s rozumem :)
. FB - Melicharek Knives _---_ Instagram - melicharek_knives
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/17/2006
Aj keď nerád Wink musím pochváliť Happy
Ďalší, čo sa odtrhol z hobby sekcie a mieri do nožiarskych výšin.
To púzdro ma rozsekalo, MickeyMouse jak sviňa Grin
Posláno:

Pokročilý
waitman napsal:
Aj keď nerád Wink musím pochváliť Happy
Ďalší, čo sa odtrhol z hobby sekcie a mieri do nožiarskych výšin.
To púzdro ma rozsekalo, MickeyMouse jak sviňa Grin

dakuujem, smazim saHappy

no, mikiho som tam nevidel, ale vdaka zo rozsirenie obzorovHappy))
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/1/2010
Nožík peknýOk , to púzdro zaujalo aj mna, ale inak, tým zošívaným to má byť ako pohladová strana? Nepoznám tie nože tak sa pýtam..Happy
Posláno:

Pokročilý
robik napsal:
Nožík peknýOk , to púzdro zaujalo aj mna, ale inak, tým zošívaným to má byť ako pohladová strana? Nepoznám tie nože tak sa pýtam..Happy

ano, to puzdro vyzera presne tak ako maHappy nosi sa to na chrbte za opaskomHappy

a aby som nezabudol, buk mam od Jozka Slugena zo Zvolena, ktory ma kopec krasneho "slovenskeho" drevoHappy keby mal niekto zaujem, poskytnem mail alebo cislo...

pallo007 vložil tyto přílohy:
punal.jpg
antiguo_cuchillo_criollo_cabo_escudo_franz_wenk_solingen_1777_MLU3917798866_032013_F.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
No musim napisat ze toto tvoje dielo (na integrali mam slabost) ma dostaloAdmire . Ked som otvoril galeriu v prvom momente som myslel ze nejaka ilustracna foto a zrazu citam ,ze 20 gulatina a ze tak som skusilShocked Ok Fakt velmi vydarene ,len ten trechod ostria k rucke by sa mi pacil viac nejako ako je na tom originale povyse
Este raz klobuk dole
Milan
Posláno:

Pokročilý
Motorkar napsal:
No musim napisat ze toto tvoje dielo (na integrali mam slabost) ma dostaloAdmire . Ked som otvoril galeriu v prvom momente som myslel ze nejaka ilustracna foto a zrazu citam ,ze 20 gulatina a ze tak som skusilShocked Ok Fakt velmi vydarene ,len ten trechod ostria k rucke by sa mi pacil viac nejako ako je na tom originale povyse
Este raz klobuk dole
Milan

dakujemHappy aj mne by sa to viac pacilo, ale zatial neviem ako to urobit... budem nadalej skusatHappy))
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum