ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Čínské zavíráky (SanRenMu, Enlan Bee, Navy, Ganzo...) Možnosti
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 5/13/2019
Spokojenost

milanco77 vložil tyto přílohy:
20210130_181653.jpg.jpg
20210130_181712.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/12/2020
Ahojte, sháním nějaký obyč multitool, na příležitostnou malou práci, něco utáhnout na kole, v kempu, nic velkého. Chci tam i nějaké ty bity... Vzhledem k používání nechci investovat, bude to vlastně jen ležet někde v bedně s nářadím a jednou za čas to koukne někam na výlet. Má smysl třeba Ganzo G202, 203,.. zkrátka něco kolem 500 peněz?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Ano, je to určitě lepší volba, než kupovat levné gerbery. Nevidím na Ganzu nic špatnýho. Za málo peněz, slušná muzika. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/31/2013
Multitool Ganzo určitě smysl má. Zpracovaní je slušné. Podle mne velmi slušný poměr cena/výkon a ty bity - standartního formátu - to je paráda - každý si tam naláduje bity které potřebuje.
Věci a situace mají takovou váhu, jakou jim přiřadíme.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/12/2020
Díky pánové. S čínskými zavíráky mám jen dobré zkušenosti, takže jsem v to doufal. Takže pokoupím
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/18/2012
Potvrdím uvedené hodnotenie. Mám multitool Ganzo. Zakúpený bol na občasné použitie - bicykel, predovka ... Spokojnosť... Jedna chybička, pri zriedkavom používaní bitov sa tieto akoby prilepili v tom puzdierku a ťažko sa vyberajú. Takže používať a používať.....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
Taky potvrdím, vozím ho v autě. Nejsem úplně typický uživatel těchhle věcí, ani si nepotřebuju dokazovat survival kompatibilitu. Ale párkrát už mi to pomohlo a o to jde. Ohledně uložení bitů mám stejný postřeh. Pouzdro jde z tuha. Možná by pomohl nějaký silikonový olej, který nerozežírá gumu.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Ahojte,
mám zatím jen zavírak Ganzo a jsem spokojený až nadšený Happy čepel D2, ložiska, celokovový frame-lock. A jsem velmi mile překvapen hladkým chodem a hlavně zpracováním bez chyb. Za cenu cca 800,- skvělé.
A multitool bych chtěl koupit tátovi. Aby ho měl v autě, nebo kdekoli s sebou. A vypadá to, že Ganzo bude správná volba Happy

Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
1F66BF60_AEE2_409B_AAA1_0BB6F2A740B1.jpeg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/8/2019
Dog napsal:
Pepino777 napsal:
Zdravím vespolek,

mám ganzo G7142, ale trochu hodně mi překáží oboustranný kolík na otevírání nože. Tušíte někdo, zdali je kolík do čepele lisovaný, nebo šroubovaný? Rád bych ho upravil na jednostranný.

Předem díky za odpověď a všem přeji pěkný den.

Mám 2 ganza s kolíčkem, ne tento typ, obě šroubovací kolíčky, díra v čepeli je vyražená, mírně kuželová, menší průměr 3 mm.

Tak se mi povedlo kolík vyndat a je lisovaný. Takže budu muset vymyslet nějaký způsob, jak v čepeli zajistit jen jednu polovinu kolíku.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/19/2007
Nemá někdo tip na obyč OTF, klidně tedy nějaký číňan? Rád bych vyzkoušel dvoučinný OTF (čudlík ven, čudlík dovnitř, žádný zatahovací). Nejsem náročný na materiály klidně nějaká 8Cr, ručka ideál hliník. Nic moc jsem nikde nenašel, Microtech nebo Benchmade za desítku se mi zkoušet nechce, ležel by ve skříni. Dřív byly k mání nějaky Lightningy nebo něco takovýho, jediný co vidím dnes jsou nějaky fejky a klony a tam nevím nevím.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
luckyboyl napsal:
Nemá někdo tip na obyč OTF, klidně tedy nějaký číňan? Rád bych vyzkoušel dvoučinný OTF (čudlík ven, čudlík dovnitř, žádný zatahovací). Nejsem náročný na materiály klidně nějaká 8Cr, ručka ideál hliník. Nic moc jsem nikde nenašel, Microtech nebo Benchmade za desítku se mi zkoušet nechce, ležel by ve skříni. Dřív byly k mání nějaky Lightningy nebo něco takovýho, jediný co vidím dnes jsou nějaky fejky a klony a tam nevím nevím.

Už dlouho si pohrávam s myšlenkou nějakého z těchto, ale zatím odolávam. Pořád nevím, jestli je to ta samá značka jako Cobra Tech (mají i solidní recenze na YouTube) nebo ne.

Odkaz ZDE
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
luckyboyl napsal:

Zdravím, pokud by jsi chtěl vyzkoušet dostupné OTF tak bych doporučil tyto.
https://ravencresttactical.com/otf-knife-models/
https://templarknife.com/
https://cobratecknives.com/
Ravena a Cobratec mám a nejsou vůbec špatný Cobra je teda zbytečně těžká aspoň ta co mám.
Předem se omlouvám aby někdo nenadával, že to není Čína ale hodně se říká, že to Čína vyrábí a v USA to montují tak nevím.
Jinak toho Ravena mám, Raven Covert s čepelí kwaiken a ten je opravdu pěknej a zatím ho mají ještě za rozumnou cenu.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Jeden malý číňan na cestách....

Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
9F87F8BE_1093_487D_867B_7C24A83D9219.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/19/2007
díky za odkazy chlapi, templar a cobra jsou parádní, dostupnost je horší, a tu stránku 3knives jem vůbec neznal, takže jako vždy je na zkušenosti zdejších veteránů spoleh, kouknu na to moc díky
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/23/2014
Kubey Atlas. Brutal chod a dokonaly vybrus s jemnou fazetou.

Peter611 vložil tyto přílohy:
20210429_182555.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
luckyboyl napsal:

Ja mám Lightning, mám ho veľa rokov som snim spokojný.
Kupoval som ho tu,
https://www.vystrelovacinoze.cz/Vystrelovaci-noze-c8_0_1.htm

alone-rs vložil tyto přílohy:
IMG_20201231_130132.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Mám BlackFox-Revolver, mal by to byť Ital a možno je to Číňan ,podobný nôž robí aj Ganzo FH11,
Rúčka micarta, čepeľ D2. Dobrý nôž vysoký dutý výbrus, ložiská ,fliper, dobre sa drží, nosí ,aj ovláda.
Video
https://youtu.be/ODAm6sFgzZU

alone-rs vložil tyto přílohy:
IMG_20210613_174124.jpg.jpg
IMG_20210613_174250.jpg.jpg
IMG_20210613_174339.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2020
Uz treba z Alie preclievat? Alebo to este ide po starom? Ked tam vidim Benchmade za 13 eurHappy)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Malo to začať od včera, takže to ešte zjavne nikoho nestihlo postihnúť.
Pri 13 €, to ale bude len smiešna čiastka.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum