ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/25/2008
??? nechápu co může na noži s framelockem štěrchat ..... je to stejná konstrukce jako u Strideru, včetně Lockbar stabilizeru a nic mi tam neštěrchá Laugh Jediné co mě tak napadá, že právě lockbar ( to kolečko ) není dotažený, ale jinak to nechápu ....... A jaká že pružinka to tam může rachtat???? tam nějaká je ???
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/25/2008
skyhawk napsal:
??? nechápu co může na noži s framelockem štěrchat ..... je to stejná konstrukce jako u Strideru, včetně Lockbar stabilizeru a nic mi tam neštěrchá Laugh Jediné co mě tak napadá, že právě lockbar ( to kolečko ) není dotažený, ale jinak to nechápu ....... A jaká že pružinka to tam může rachtat???? tam nějaká je ???

To já nevím, jestli je tam pružinka. Nikde jsem ho rozebraný neviděl, ale když to má ASSISTED OPENING, tak by tam nějaká být měla, ne?mrGreen
Proto se ptám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Štěrchá tam pružinka na asist, pod střenkou, stejně jak u některých Tyrade. Stačí tam máznout vazelínku a je ticho...Happy
Posláno:

Pokročilý
Dixie napsal:
Štěrchá tam pružinka na asist, pod střenkou, stejně jak u některých Tyrade. Stačí tam máznout vazelínku a je ticho...Happy

Happy Dík

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
Dixie napsal:

Aha ...... tak to jsem netušil, díky za info Admire Applause
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Moje neštěrcháHappy /zatím/ až začne -tak ji namažu.Díky za radu.Dnes si mákla .......

HOMBRE vložil tyto přílohy:
IMG_4735.jpg.jpg

Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Psal jsem to už sice na vlákno "WHITELIST- internetových obchodů", ale sem to patří taky a vzhledem k velké spokojenost z proběhlé spolupráce to dám i sem. Až někdo zatoužíte po nákupu tohodle kousku nebo jiného Zero Tolerance, tak rozhodně doporučuji p. Martina Šperla a jeho nabídku na http://www.specialninoze.cz/novinky/o-zero-tolerance/. Velmi vstřícné a profesionální jednání a nabídka těchto jedněch z nej-nožů za bezkonkurenční ceny.
Jeho ceny jsou srovnatelné s cenou v USA . Standartní nejnižší cena za tenhle kousek je v současnosti $236 - bez pošty. Pokud se přičte pošta je tam mizivý rozdíl cirka 300Kč. A to s tím, že to proleze, bez toho aby tam napálili nějakou částku celníci. A další věc je riziko ztráty nebo reklamace.
Prostě konkrétně ZERO TOLERANC kupovat jedině u www.specialninoze.cz

Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Jezevec napsal:
Psal jsem to už sice na vlákno "WHITELIST- internetových obchodů", ale sem to patří taky a vzhledem k velké spokojenost z proběhlé spolupráce to dám i sem. Až někdo zatoužíte po nákupu tohodle kousku nebo jiného Zero Tolerance, tak rozhodně doporučuji p. Martina Šperla a jeho nabídku na http://www.specialninoze.cz/novinky/o-zero-tolerance/. Velmi vstřícné a profesionální jednání a nabídka těchto jedněch z nej-nožů za bezkonkurenční ceny.

...ono to zde již je na straně 5 a 7.
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
To nevadí. Dobré a špatné zkušenosti se mají stále opakovat aby neupadly v zapomnění.
Jsou tu mnohem větší ptákoviny o kterejch se tu plká dokola už roky.
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/13/2008
ZT 200

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
Taky jedno ZT200, ale falešný Laugh
http://www.aukro.cz/item934745454_zero_tolerance_super_kapesni_nuz_od_289_kc.html
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007

JJ, je to fake Angry
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/6/2006
To dokonce před časem někdo zkoušel tady a po vlně kritiky inzerát stáhl.
Posláno:

Štamgast
Chlapi nebuďte takový pesimisti. To ZT je úrčitě pravý, akorát jak prodávající dodatečně píše se jedná o OEM verzi (sice nevím co to u nože znamená, ale rozhodně mě to uráží). Asi proto, že jim tam tak trochu ujel ten otvírací kolík, který u neOEM verze funguje při otevření jako další dorazový bod co zvyšuje pevnost. Laugh Laugh Laugh

Prodejce zasluhuje Beating a Beating a Beating ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Tak už mu to na aukru odmázli. Laugh
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Doprčic, já to ani neviděl....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
Ppetr napsal:
Doprčic, já to ani neviděl....

...o nic jsi nepřišel falso ZT 200, z dílny nějákého pana Wonga Cool
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:

Pokročilý
Laugh No jo, taky jsem ho viděl. On se třeba časem zase objeví. Ale bylo, je a bude tam hodně, ZARUČENĚ PRAVÝCH, nožů značek Extrema Ratio a Dark Ops.Laugh Laugh A Aukro s tím nic nedělá Oh No, je to marný. Beating

Zvětšit mi to nejde,ale stáhnul jsem to z hlavní strany Aukra, kde se mi to uložilo, když jsem si ho prohlížel. Naštěstí se tam ukládá 6 naposledy prohlídnutých aukcí.

Sharp vložil tyto přílohy:
934745454.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/6/2007
Krátkodobé postřehy z krátkodobého období vlastnictví ZT 0301
Jsa navnaděn čtením zdejšího diskusního fóra, stažením opravdu velké spousty všech možných fotek nožů ZT, jejich prohlížením a letmým pročtením několika zahraničních fór, jsem objednal na www.specialninoze.cz ZT 0301.
Nejprve jsem učinil spíše formální dotaz na dostupnost nože v sobotu 6.2.2010 12:42 hodin, kdy mi 6.2.2010 v 16:37 pan Šperl odpověděl, že nůž může být odeslán v pondělí 8.2.2010 a abych učinil objednávku přes e-shop. Nůž jsem objednal v noci z 6.2. na 7.2. Ráno 7.2. v 1:06 mi pan Šperl napsal, že nůž odešle zítra (tedy 8.2.2010) obchodním balíkem české pošty. 8.2. v 7:19 jsem dostal mail, že balíček byl odeslán. Čekal jsem ho tedy 9.2.2010. Ovšem pošta mi připravila (milé) překvapení a osmého už jsem měl ve schránce lístek, že mám k vyzvednutí dobírku. Tímto se chci přidat k řadě těch, co mají s tímto obchodem pozitivní zkušenosti. Vedle obchodu pana Šulce je to další e-shop, kde je radost nakupovat.
Po vybalení se mi do ruky dostal poměrně velký nádherně a kvalitně zpracovaný, nůž. Úchop byl perfektní a to i když mám docela malou ruku. Zkrátka bylo znát, že si někdo dal na tvaru záležet. Poměrně návykové začalo být poslouchat zvuk při otevírání, při němž asistovala pružina, která pomáhala držet nůž v zavřeném stavu. Při delším „žmoulání“ a pohrávání si s nožem v ruce začaly trochu tlačit výstupky mající za úkol zajistit stabilní a jistý úchop mokrou nebo znečištěnou rukou. Jak uvádějí mnozí, nůž neměl žádné patrné vůle. Povrchová úprava čepele, tak i „těla“ se zdála být velice odolnou a trvanlivou. Koneckonců její trvanlivost, byť za krátkou chvíli, prověřilo i to, že na střenku dosedal kolíček usnadňující otevírání čepele, který ani po několikerém docvaknutí nevytvořil žádnou patrnou známku jejího opotřebení. Ve zdejší diskuzi a i jinde bylo napsáno spoustu pozitivního. S tím nelze než bezezbytku souhlasit. Tímto příspěvkem bych rád upozornil i na některé drobné mušky, které tento nůž má, o nichž jsem se nikde nedočetl a ani by mě je nenapadlo hledat.
Nejprve mi začalo vadit, že v zavřeném stavu se kolíček usnadňující otevírání čepel opíral o linerlock a když se zavřený nůž stiskl v ruce, tak bylo vidět, jak se pojistka pod tlakem trochu ohýbá. Na druhé příložce se totiž pod protilehlým kolíčkem nachází vybrání a ten se tak nemá možnost kam opřít a „vznáší se ve vzduchu“. Kdyby se mohl o příložku zapřít i na druhé straně k výše uvedenému by nedocházelo. Na druhou stranu je daleko podstatnější, že kolíčky se bezchybně opřely o příložky, když byl nůž otevřen, čímž jej učinily jako celek tužší. Bílý kousek plastu na obrázku jsem tam (pracovně) nalepil, abych viděl jak to zamezí prohýbání.
Když jsem sundal klip, tak bylo lépe vidět matici čepu čepele. Trochu mě překvapilo, že ze strany výřezu linerlocku bylo „hodně málo materiálu“, kdy u hrany matice byla jeho síla menší jednoho milimetru. Vada sice (možná) kosmetická, ale všimnout si toho nešlo, protože je to standardně zakryto klipem a i drtivá většina fotek, co jsem stáhnul, na tenhle detail neupozorňovala.
Poslední a třetí věcí co mi vadila bylo, že na čepeli se nenacházel důlek, který by umožňoval, aby do něho zapadla kulička na linerlocku a tím jej alespoň částečně aretovala v zavřené poloze. To pro případ, že by bylo odebráno, zničeno či poškozeno pero umožňující asistované otevírání a aretaci čepele v zavřeném stavu. Protože co s nožem, který se pak úplně samovolně otevírá.
I přes shora uvedené musím říci, že klady převažují nad zápory. Za ty peníze, co se dá koupit, dostane člověk více kvality, nežli u jiných výrobců (alespoň dle mého názoru, který nehodlám a nechci nikomu vnucovat). Sám si myslím, že výše zmíněné „výtky“ nejsou asi příliš opodstatněné. Spadají do kategorií drobných kosmetických a mnozí nad tím mávnou rukou. Někomu to však může pomoci vychýlit pomyslnou misku vah na tu či onu stranu při zvažování o koupi. Další zkušenosti již Bohužel přidat nemohu, protože jsem už nůž směnil za jiný.

tomcat.mira vložil tyto přílohy:
S_šipkami.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/15/2009
Jeden ,,zaručeně,, pravy mámLaugh ...jak jinak než z aukra.
Srovnání s ZT350....jelikož ZT300 už nevlastnim

AxaR19 vložil tyto přílohy:
P1050339.JPG.jpg
P1050340.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum