ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Narazil jsem na nějaké videa.Co ten tam s těma ZTčkama vyvádí...

Příloha / Přílohy:
watch_1_ (89kb) staženo 439 time(s).

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Gero napsal:

Jako by někdo testoval kvalitu a životnost auta nárazem do zdi v 100 km/h rychlosti... vidíš to video ne to je profík co umí dělat hard testy KO KO KO Laugh Laugh Laugh Laugh
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/27/2010
Tygerstyle napsal:
Gero napsal:

Jako by někdo testoval kvalitu a životnost auta nárazem do zdi v 100 km/h rychlosti... vidíš to video ne to je profík co umí dělat hard testy KO KO KO Laugh Laugh Laugh Laugh

je to uplny magor,neviem co cakal ze sa s timy nozmi staneSurprised kazdy noz sa da znicit...
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Hm, informační hodnota ve stylu "Vydechováním cigaretového dýmu do výlevky umyvadla zlato skutečně nevznikne."
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
prostě ukazuje nejzašší hranici materiálu-kudly..akorát by mohl zvolit jiný téma než jak kudlu přerazit..třeba ohyb-páčení nebo "rozsekej všechno až z nože nezbude nic"Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
želva napsal:
prostě ukazuje nejzašší hranici materiálu-kudly..akorát by mohl zvolit jiný téma než jak kudlu přerazit..třeba ohyb-páčení nebo "rozsekej všechno až z nože nezbude nic"Happy

Tak tak Jirko, když už zničí nůž tak ať nám to něco dá....nějakou hodnotnou informaci Ok
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/3/2008
Docela m(n)ě zaskočilo, jak se u té 0300 několikrát selhala (?) pojistka. Je to zmíněno i v diskusi. Zajímalo by m(n)ě, zda by to nějaký jiný framelock nebo jiná konstrkuce pojistky (Axis) ustály...
jak
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Osobně si myslím, že při podobném rázovém zatížení, jako jsou rány kladivem, by selhal i jiný framelock nebo i axis. Podle mě je problém v tom, že je velký rozdíl mezi rázem (kladivo) a působením síly, která narůstá relativně pozvolně (nůž držený v ruce). Ale určitě se tu najdou lidi, kteří by mě mohli mě doplnit, případně opravit Happy . Zase tak jistý si nejsem.
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/18/2009
Gero napsal:

Tak ten pán je naprostý hloupý člověk. I se základním strojařským vzděláním vím že takhle mordovaná čepel je namáhána na střih, a to nemá jaký koliv kalený materiál rád, z vlastní zkušenosti vím že střihnout dvoumilimetrový kalený plocháč není na pákových nůžkách žádný problém. A otázka selhání pojistky? Pojistka povolila při zatloukání nože do špalku, rány šly na zadek nože a dosti velké, tím pádem liner odskakuje( vlastně princip Bumpingu při otvírání zámků), kdyby páčil, jistě se mu to nestane. Opravte mě jestli kecám.
Svět bez špagátu je jen chaos. Rudolph Smuntz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Gero napsal:
Ahojte,vypovídací hodnota tohoto představení je (podle mne) nulová.Přijde mi to jako takové "emerické" chlapáctví.Do protikladu bych postavil test Bulisova nože na podzimním NOŽNĚNÍ.Nůž sice posléze taky praskl (ppd nekorektní zakalení),ale bylo to až po testech všech možných i nemožných činností,které lze s nožem provádět.K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/7/2008
ty nože tam bral s tím že je zničit chce, když na to má prachy, proč ne? Happy

taky proto se ten test jmenuje "Last test" - poslední

před tím je testoval, docela dlouho ->

http://www.youtube.com/user/KnifeDealsPlus#p/a/u/2/MnGbQbsW_d0

http://www.youtube.com/user/KnifeDealsPlus#p/a/u/1/Uuyb_vXut1M
Posláno:

Štamgast
Chce to,jak psal Pítr zkouknout všechny ty videa.Ale je jasný,že už předem tam byl záměr ty nože zničit a s tim do toho šel.Zajít do extrému,ukázat co všechno snesou.
Když je někdo ochoten to dělat,proč ne,já se rád kouknuCool .Ale osobně spíš raději test vypovídajcí jak o houževnatosti nože,tak hlavně o jeho užitné hodnotě.
V jednom jasno mám,ZT 0301,není rozhodně zavírák jen na krájení salámu,nebo ořezávání prutu na buřtyWink

Gero vložil tyto přílohy:
P1020006.JPG.jpg
P1020007.JPG.jpg
P1020010.JPG.jpg
P1020005.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Ještě by mě zajímalo,jestli tady někdo vlastní i model v pískové barvě.Já vím jen o zelených a černých...?

Gero vložil tyto přílohy:
l9.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Gero napsal:
Ještě by mě zajímalo,jestli tady někdo vlastní i model v pískové barvě.Já vím jen o zelených a černých...?

ZT 0302 Coyote Brown...dříve byl tenhle model v nabídce v takové hořčičnosračkovaté barvěWink
Anebo je to ta samá? Zkusím zapátrat po fotkách...

edit: tak tady vypadá trochu jinak...

Rahmed vložil tyto přílohy:
ZT0302_2.jpg

Posláno:

Štamgast
Podle mě,záleží jak je to nafocené a nasvětlené.Barva myslím bude stejná.Každopádně jsem si všiml,že u nás většina "ZTčkářů"sáhne spíš po černé,nebo zelené.V zahraničí(podle dostupných videí a fotek)to tak jednoznačný není...
.45
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/8/2007
Zdravim....ja vlastnim mimo 300 i 302, Gero ma recht, podle toho jaky je svetlo...

.45 vložil tyto přílohy:
ABCD0001.JPG.jpg

.45 - Tool of The Trade
Posláno:

Štamgast
Tak hurá.První odvážlivecHappy.Mě se ta barva docela líbí,ale nepůsobí na živo divně s tim tmavým titanem na druhé straně?
.45
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/8/2007
no divne?! myslim, ze ani ne, je to jen vetsi kontrast oproti cerne a ranger green/te zelene/, je fakt, ze ma opravdu tu barvu bushe v afghu...vyzkouseno.
.45 - Tool of The Trade
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Celkom pekna uprava ZT030x Ok

laurin vložil tyto přílohy:
zt1.jpg.jpg
zt2.jpg.jpg
zt3.jpg.jpg
zt4.jpg.jpg

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
laurin napsal:
Celkom pekna uprava ZT030x Ok

Bez tý příšerně vybarvený kudly a lebky na paracordu by ta poslední fotka byla pěkná, ale takhle... Laugh
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum