ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/19/2018
Ono jde i o to jak clovek nuz vnima, jestli ciste jako nastroj a pomocnika a nebo trochu jako doplnek, sperk, neco k podtrzeni vlastni osobnosti. Od toho se samozrejme odviji ochota platit za ten svuj vysnenej, nebo vysnene, protoze jak vime, kdyz je jeden na ceste, je dalsi v planu Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/23/2010
janm napsal:

Když pominu všechny ty tvoje bláboly okolo, tak čepel u 300 je opravdu jiná než u 902 a né podobná. Kdyby byla podobná tak se to jmenuje ZT 302,303 ale určitě ne 902. Je to jako srovnávat Dacii Duster s ML Mercedesem.
Osobně si myslím, že ZT se snaží udržet krok a prodeje, takže vyrábí patvary a nesmysly jenom aby se naplnil nějaký prodej a plnil plán. Moc jim to nejde a to co produkují poslední dobou je jeden velký nesmysl a nejsou sami. 902 je toho příkladem. 902 není nůž co by každý chtěl.
Když to shrnu obecně, tak dobře už bylo a to nejenom u ZT. To co poslední dobou vídám je spíše úsměvné než že by po tom člověk toužil.

Počuj ty mudrc, písal som, že majú podobné ostrie, nie čepeľ, mal som na mysli dĺžku a krivku ostria. Očividne si ich nevlastnil, keď ich polozis na seba, zistíš že to ostrie je totožné...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
eSDeO napsal:
Chtěl jsem taky napsat něco strašně chytrého a poučného, ale radši hodím jenom fotku..Happy

Když na to tak koukám, myslím, že na fotce jakožto trefné tečce na závěr předchozí stránky měla být jen 0055ka - a to svisle uprostřed mrGreen.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
Tyler napsal:
eSDeO napsal:
Chtěl jsem taky napsat něco strašně chytrého a poučného, ale radši hodím jenom fotku..Happy

Když na to tak koukám, myslím, že na fotce jakožto trefné tečce na závěr předchozí stránky měla být jen 0055ka - a to svisle uprostřed mrGreen.

To bych ale potom mohl být nařčen z vkládání nemravného obsahu, nedejbože pochopen jako provokatér, vyjadřujíc svou reakci na některé názory ze zmíněné předchozí stránky.. mrGreen
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/7/2008
Jeden sprint run z mojej dielne Grin
ZT0630 dual tone finish

MiGo#1 vložil tyto přílohy:
IMG_20190827_092520_927.jpg.jpg
IMG_20190827_092520_921.jpg.jpg

Facebook : MGknives
Instagram : mgknives
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Stal jsem se adoptivním otcem dvou krásek
Jedna se jmenuje ZT0640 a druhá ZT0456
Ta první je dlouhonoha modelka s ovtiranim na disk na cepely chod má sice trosku tužší člověk co je zvyknuty na cvrnk si ho musí asi krapatko odladit ale za to se příjemné drží a je lehoucka
Pocit bytelnosti dokonalý

Druhá buclata slečna je celá z titanu, diky loziskum lítá jako gilotina
Není zrovna nejlehčí ale člověk má aspoň pocit ze drží kus titania
Obě kudlicky jsem musel odpanit a zkusit jak krasne pokraji rajcatka a obě kudlicky obstály na 1.ku s hvězdičkou

Uvidíme jak obstojí v dalším testu a to je nošení v kapse Laugh

WuDan vložil tyto přílohy:
2FEA94D3_2987_4A18_BB44_D53F43C1DA57.jpeg.jpg
4F07BDD3_2EA6_45E1_967A_24461C515A90.jpeg.jpg

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
MiGo#1 napsal:
Jeden sprint run z mojej dielne Grin
ZT0630 dual tone finish

Moc hezký Ok
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
dokázal by někdo vyrobit CF střenku na ZT0456 ?

https://www.ebay.com/itm/Zero-Tolerance-ZT-0456-Custom-Knife-Scale-Copper-Shred-Carbon-Fiber/183852168661?hash=item2ace7175d5:g:3~oAAOSwiRlc9AQp

https://www.ebay.com/itm/Zero-Tolerance-ZT-0456-Custom-Knife-Scale-Blue-Black-Carbon-Fiber/183874073160?hash=item2acfbfb248:g:kKAAAOSwpKxdIiKz

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Wink

germanicus1 vložil tyto přílohy:
wudan.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/7/2014
Tak hnus je už k mání i u nás. Tohle mě vážně od ZT nepotěšilo. Dovolim si říct, že nasralo...
http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0223.php
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/29/2016
Zrovna vcera jsem nato koukal, naživo to vypada ještě hůř než na fotkach...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/30/2019
Tom bmg napsal:
Tak hnus je už k mání i u nás. Tohle mě vážně od ZT nepotěšilo. Dovolim si říct, že nasralo...
http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0223.php

Je pravda,že mně se také nelíbi a dal jsem to najevo. Nadruhou stranu,někomu se líbit může a neměli bychom to hanit Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Jo, neměli hanit, ale vypadá to jak ruskej bodák.
Posláno:

Štamgast
A proč bychom to neměli hanit, názor je, že je něco pěkný a nazor je i to, že je něco hnusný a tohle je hodně hnusný a kdo si ho bude chtit koupit, tomu tyhle řeči budou stejně u zadku.
Posláno:

Pozorovatel
jasný, ale můžeme napsat Mně se nelíbí, ale Hnus už je k mání Laugh to snad ne Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Brock napsal:
jasný, ale můžeme napsat Mně se nelíbí, ale Hnus už je k mání Laugh to snad ne Happy

Pokud Ti na, v podstatě chlapským, serveru vadí v běžné komunikaci použité slovo "hnus", možná by ses cítil lépe na maminkovskym fóru mezi výrazy "těhulka", "mímísek", "příťa", "tuli tuli"... Wink
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Pozorovatel
Laugh
Posláno:

Štamgast
Zde pouze nazýváme věci pravými jmény Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Mě teda spíš přijde že se tu vyskytuje spousta těch "fňuken" který bych opravdu chlapama nenazval,těma se nazývají oni samiShocked

Nůž se mi nelíbí ale tisíc lidí tisíc názorů,tak trošku toleranceWink
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/7/2014
Vyjádřil jsem svůj názor. Hnus to u mě je a bude. Můj názor. Pokud někdo napíše že je to krasavec, je to jeho názor.
Takže ted popíšu svůj a jen můj názor.
Vrtat ty díry do čepele? Proč? Udělám čepel ze super prémiové ocele 20cv, pak ji vezmu a kousek od díry čepu udělám pět designovych děr jen aby to vypadalo? Oslabení čepele v tom nejbějším místě. Design nože - ve třetí třidě základní školy by mé srdce zaplesalo u stánku, které vlastní eruduvaný vitnamec, který mi nabizí nůž na přežití. Nic jiného mě nenapadá.
Evokovat návrat ke kořenům? Tohle fakt neni u ZT žádný návrat ale hnus. U mě hnus. Můj názor.
Neodpustím si zmínit, že udělat 0301 z 20cv bylo by to daleko lepší.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum