ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/12/2017
Mě někdy pomůže rozebrat a někdy jen profouknout kompresorem a kapnout tam vazelinu ala Reeve nebo olej na sici stroje
Někdy je třeba jen kus smeti mezi loziskama
Záleží zda mas kompresor na profuk nebi chceš rovnou rozdelat

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Jediná a správná cesta je to rozebrat, prohlídnout kuličky a dráhy, pořádně vyčistil (líh nebo benzín) a znova lehce namazat.
WD si nech na povolování zarezlejch šroubů a sežen si nějaký kloudný mazivo (olej nebo vazelínu).

KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/11/2019
mydlinkaTM napsal:
Jediná a správná cesta je to rozebrat, prohlídnout kuličky a dráhy, pořádně vyčistil (líh nebo benzín) a znova lehce namazat.
WD si nech na povolování zarezlejch šroubů a sežen si nějaký kloudný mazivo (olej nebo vazelínu).

ZT 0609 PUR RJ Martin KVT je úplně nový, čili zanesený nemá být čím. I kdybych jej chtěl rozdělat nemám čím, jelikož je třeba asi nějaký speciální nádstavec - viz foto.
Proto by snad stačilo si s ním pohrát a rozchodit ho? Nebo lehce promazat? Poradíte prosím jaký konkrétní olej, popř. vazelínu?
Manželka má doma sice olej na promazávání šicího stroje, kde jsem ale vyčetl, že je silikonový...dá se použít?

Marty McFly vložil tyto přílohy:
ZT_0609_PUR_RJ_Martin_KVT.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/23/2012
Když odjistíš pojistku a vyzkoušíš druhou rukou,chodí čepel volně? Blbej chod často způsobuje i kulička na framelocku. Pokud i tak chodí těžko,rozebrání,nebo aspoň jemnému povolení čepu se asi nevyhneš. Je na to speciální klíč,stojí asi 600kč,kdyby jsi potřeboval,pošlu ti ho a až to poladíš,pošleš zpět.
Posláno:

Štamgast
Já používám tenhle nano olej a je perfektní. Konkrétně 10 a 85, složení je stejné jen ta desítka je řidší a zateče bez problémů všude.

mydlinkaTM vložil tyto přílohy:
s_l500.jpg

KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
Vojto prosimte odkud ho beres ?
Dik

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
na Ebay přímo od výrobce.
Posláno:

Štamgast
vojto dík
já měl na vánoce novou kudlu s ložiskama, po dvou dnech flipování už nešla tak hladce (njn čína) tak jsem kápnul olej na šicí stroje (fakt nevim zda je silikonový) do mezírky mezi čepelí a střenkama a kudla lítá jako šílená, zkusil bych toto, pak když to nepujde bych rozebiral Happy
Posláno:

Štamgast
Taky možnost... já mám za ty roky tu zkušenost, že když něco dře, je lepší se podívat o co jde, dřív než Ti zrnko písku nadělá do titanu drážky Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
mydlinkaTM napsal:
Já používám tenhle nano olej a je perfektní.

Potvrzuji. Používám ten červený.
Je taky fakt, že to trochu páchne a mazat si rohlík hned po aplikaci není nic moc. Naštěstí odér tak za den odejde sám.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/11/2019
mydlinkaTM napsal:
Taky možnost... já mám za ty roky tu zkušenost, že když něco dře, je lepší se podívat o co jde, dřív než Ti zrnko písku nadělá do titanu drážky Sad

Děkuju moc všem, jdu mrknout na ebay. Nůž opravdu nijak nedrhne, jen ho zkrátka nejsem schopen jednou rukou plně otevřít až do zacvaknutí frame locku.

Jremy1: pokud nepomůže moc rád využiju Tvé nabídky - díky!!

ZT si vůbec libuje v zajímavých čepech - na 0452CF Sinkevich je asi potřeba další speciální klíč, co?

Marty McFly vložil tyto přílohy:
ZT_0452.jpg

Posláno:

Štamgast
ne, tam je klasickej torx, či imbus ted nevim.... a je hodne divny ze se ti ZT neotevre az do konce , s loziskama...fakt tam bude bordel, nebo bude drhnout kulicka framu, zkus ještě vzít tužku a trošku na čepeli "vybarvit" drážku na kuličku, toto mi zase pomohlo u WE kudly, drhla ani nesla otevrit, drhnulo to kulickou, vyresil to grafit v drazce na kulicku - bohuzel rozebrat to neslo, prpotoze nekdo zalepil Pivot a sroubky a strhnul se tak ten jejich WE super plíškovej tool,,,, nedoporučuji WE s těmi jejich super krásnými šroubky alá hvězdička
Posláno:

Štamgast
Tuším torx 8 by Ti měl stačit Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
WuDan napsal:
... a je hodne divny ze se ti ZT neotevre az do konce , s loziskama...fakt tam bude bordel, nebo bude drhnout kulicka framu..........

Ono to může být i tím, že když nemá "nůž v ruce", tak si čepel muže brzdit sám, tím, že nevědomky tlačí na frame.

Co se týká maziva a mého předchozího příspěvku tak beru zpět tu část se smradem. Smrdí ten spodní. Popletl jsem to. Nicméně maže dobře.
Dá se koupit i u nás.

http://www.noze-nuz.com/udrzba_nozu/SY1062.php

https://www.mujnuz.cz/prislusenstvi-k-nozum/udrzba-nozu/sentry-solutions-tuf-glide-91062.html

Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/13/2015
Děkuji WuDanovi a jeho kamáradovi Karlovi, klip mám doma za pár kaček. Rozhodně proti ceně z US.. Ještě jsem objednal z ALI, tak pak poreferuju. Na ten jsem zvědavý snad víc jak na origo. Grin Ale odeslání nejdřív za 40 dní a pak než to sem doputuje...Confused
Posláno:

Štamgast
není zač a ať poslouží

BTW nemá někdo na prodej zánovní ZT do 5tis kč?
sháním fliper

dík
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/29/2014
..po dlouhé době zase návrat k 0562cf..cts204pOk

mirek.r vložil tyto přílohy:
IMG_20200223_215542.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/23/2010
Aj ja ho rád nosím, mám ale CPM 20CV, podľa mňa jedno z naj ZT-čiek.

peku86 vložil tyto přílohy:
20200301_173149.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
I já ho rád nosímOk Wink.... Já M390

Gyrl vložil tyto přílohy:
IMG_20200302_110951.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý