ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/18/2017
Kam až by se frame měl takto bez čepele dostat? Až na protější stranu? Není to moc..? Jinak toto bych tedy u ZT taky nečekal.. red face
Asi mám na své kousky štěstí, co se týče jak ZT, tak Kershaw (USA, i China)...
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2006
eSDeO napsal:
Kam až by se frame měl takto bez čepele dostat? Až na protější stranu? Není to moc..?

Ja to mam u frame locku a liner locku takhle nejradeji. Idealne kdyz uvolnena pojistka bez cepele dosahne i kousek za protejsi stranu. Pokud je nuz nejak intenzivneji pouzivan tak pokud se mechanismus noze opotrebuje tak ze pojistka dosahne az ke protejsi strence tak je nuz stale perfektne funkcni. Me jsem v ruce takhle opotrebovane pojistky u Spyderca Military, K2 nebo Spydiechefu, CRKT, Emersonu nebo Gerber Applegate kdy se pojistky dotykaly protejsi strenky. I presto ze pak v pojistce treba byla vule nahoru/dolu tak nuz spolehlive jistil. Moc nechapu proc ZT ty framelocky takhle patlaji. U stare 0300 koupene kdysi davno jeste na Specialni Noze dosahla pojistka v pohode az za protejsi strenku a byla tuha tak ze po par desitkach zavreni mel clovek otlaceny palec. Nuz jistil 100%. Nova 0301 s ocelovou vlozkou frame locku uz byla z vyroby predpruzena nekam do 60-70% a pojistka byla "mekka" tak ze skoro nekladla pri zavirani odpor. U takhle masivniho noze urceneho pro EDC mi to prijde stupidni.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/15/2009

dopsler vložil tyto přílohy:
Screenshot_2020_05_27_23_03_22_075_com.instagram.android.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
10 rokov tu čítam o všelijakých spôsoboch jednoručného otvárania, ľudia sa tu hádajú nad tvarom kolíčkov, flipov, niektorí dokonca obdivujú diery v čepeli (čo fakt nechápem, aj keď sa ako snažím) ....
A zrazu príde ZT s objavom storočia. Vymyslí nechetník!!!!
Že som to ja neobjavil pred nimi! Cry

So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Svajciar napsal:
10 rokov tu čítam o všelijakých spôsoboch jednoručného otvárania, ľudia sa tu hádajú nad tvarom kolíčkov, flipov, niektorí dokonca obdivujú diery v čepeli (čo fakt nechápem, aj keď sa ako snažím) ....
A zrazu príde ZT s objavom storočia. Vymyslí nechetník!!!!
Že som to ja neobjavil pred nimi! Cry

jsi nasranej? Laugh
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/15/2009
Svajciar, vnucuje ti ten nůž někdo?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
A je zakázané vysloviť svoj názor?
Premeškal som nejaké nové pravidlo? Surprised

Alebo musím povinne pochváliť každú __ujovinu?
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Mně se líbí, sympatický prcek a teoreticky první ZT, které by ve společnosti jako jediné po otevření nebudilo rozpaky a nezpůsobovalo pozvednutá obočí...
Jen se při těch materiálech bojím ceny...Confused
Tak 180 $
Tak to opravdu raději 357, taky se mi líbí a asi si to snáze "zdůvodním"Laugh Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Taky se mi libi, akorat mi vadi, ze cepel je opticky hrozne kratka v porovnani s ruckou...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/18/2017
Martin Morávek napsal:
Taky se mi libi, akorat mi vadi, ze cepel je opticky hrozne kratka v porovnani s ruckou...

To je pravda. U 0230 to není tak znatelný, kvůli tvaru čepele..
A jinak.., cena je na vrchním obrazku uvedena, ne..?mrGreen
..kdyby byli všichni stejný, byla by to pěkná nuda..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Po dlouhé době mi zase padlo "zettéčko" do oka: moc příjemná kudla Ok

jerry vložil tyto přílohy:
IMG_0823.jpg.jpg

Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/30/2017
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/8/2012
21 centimetrový ultralight (68 g), CPM-20CV, stonewash, carbon, pěkný klípek,... Ok
Ale proč ta díra už v tak subtilní konstrukci? Čepel a ručka mi přijdou, jak ze dvou rozdílných nožů (třeba jen špatný úhel focení, uvidíme na živo). Pocity mám zatím smíšené...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/6/2014
Přijde mi to, jako by někdo v marketingovém řekl, že potřebují konkurenci pro Spy Police. Vypadá to ale zajímavě a na klemě se to bude stejně blabě brousit jak Spy. Ale pěkné

EDIT: Jako Vogysan mám hrozně smíšené pocity. Chtěl bych to zatratit a když na to koukám, tak mě na tom i něco láká.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/26/2012
Mne sa celkom páči, tá 707Ok

Always look on the bright side of life...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Mne se teda 0707 libi moc, titanovy framelock tehle velikosti s hmotnosti 68 g, to je hodne slusny. Cepel 89 mm a 3 mm tlusta... Jsem na ni hodne zvedavy.

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
1592378960531.jpg.jpg
1592379093287.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
k ty rukojeti by me sedělo spíš tanto
ale jinak pěkný
ale bude to určo za 7000........
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Oba mám rád...

jerry vložil tyto přílohy:
DSCN3275.JPG.jpg

Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/6/2014
No, a nebo ještě lépe mít ta 0707 mírné recurve tanto, tak je to parádní.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/14/2012
Moje najoblubenejsie ZT...

papen vložil tyto přílohy:
IMG_20200617_092055.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum