ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/9/2012
Proč proboha mají jeden šroubek do matice a druhý v titanu? Nechápu...Shocked Další věc je krátký a tenký klip, na tak dlouhý nůž - vypadá to divně a v kapse to bude plandat. Líbí se někomu to profrézování střenek u pivotu? To je asi věc názoru, ale 2x praktické to nebude. Asi jako dírky na čepeli u 223ky. Chod čepele bude nemastný neslaný dle mého názoru - čepelka bude vážit tak 1/3 z celého nože.
Řešení detentu moc zajímavé, frézování střenek taky, konečně by ale mohli použít keramické kuličky jak do ložisek tak na detent.
“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2018
Podle mého se současné ZT designem mílovými kroky blíží čínské produkci (tvary pivotu, tvary čepelí, díry do střenek, čepelí atd.). Už to nejsou ty nože co dříve.
Jestli je to dobře nebo špatně musí zhodnotit každý sám ....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Pánové, tak dnes jsem mrknul na video u pana Šulce.
http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0350MOC.php
A i když se mi ZT 0350 líbí tak u této verze mám smíšené pocity. Nějak jsem nepochopil, když už jsou jiné střenky tak proč nejsou oboustraně aby to nějak vypadalo. A dávat skoro 6000kč jen kuli jedné barevné střence z G10, když klasika s černou G10 je 3650kč.
Jasný, uznávám že každý na to budeme mít jiný názor ale toto mě příjde zvláštní.
Ještě bych pochopil kdyby to byla nějaká limitovaná edice, ale to jsem se zatím nikde nedočetl ale je možné, že se mýlím.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Prvni video nove 0707 od 'Epickypritulenehozajicka' včetně rozborky. Vypada to moc pekne. Mimo jine vysvetlena nejasnost ohledne sroubu (viz výše). Je videt, ze velikost je opravdu fajn a ficura s detentem se mi hodne libi.

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Wolfes napsal:
Pánové, tak dnes jsem mrknul na video u pana Šulce.
http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0350MOC.php
A i když se mi ZT 0350 líbí tak u této verze mám smíšené pocity. Nějak jsem nepochopil, když už jsou jiné střenky tak proč nejsou oboustraně aby to nějak vypadalo. A dávat skoro 6000kč jen kuli jedné barevné střence z G10, když klasika s černou G10 je 3650kč.
Jasný, uznávám že každý na to budeme mít jiný názor ale toto mě příjde zvláštní.
Ještě bych pochopil kdyby to byla nějaká limitovaná edice, ale to jsem se zatím nikde nedočetl ale je možné, že se mýlím.

raději si koupit klasiku za 3650 a napsat vojtovi (mydlinkaTM) a do tý ceny se vejdeš s 150x hezčíma DVĚMA střenkama z G10, micarty či ze dřeva

ostuda tvl
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/7/2014
Absolutně mi uniká význam té díry ve střence za čepem. Nevidím jediný kladný důvod proč to tam je. Ani designu to nic nepřináší. Přijde mi, ža v Kai změnili dealera drog a jedou na silnějším matroši...
Posláno:

Štamgast
Vyznam diry mi taky unika. Pokud to neni novy designovy prvek, mozna tu diru pouzivaji ve vyrobe pro upinani strenek pri obrábění, nebo tak neco. Nicmene me ta dira nijak neurazi.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Teda je mi jasné, že 0707 nebude určený do džungle, ale toto je už fakt vrchol KO

Svajciar vložil tyto přílohy:
ZT_paskvil.JPG

So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/7/2014
Svajciar napsal:
Teda je mi jasné, že 0707 nebude určený do džungle, ale toto je už fakt vrchol KO

No, to jsi nalpsal krásně.
Tohle řešení je velmi nešťastné. ZT opravdu kopíruje čínské nože z tržnice. Bohužel i ty čínské nože jsou asi kvaljtněji udělané.
Jako milovnik ZT opravdu pláču. Kdysi super a místo krasné nožkvé produkce se kterou začínali dělají toto...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/6/2014
V reklamním videu si to bere člověk co fotí zrcadlovkou. Prostě nůž určený na otevírání dopisních obálek. Takovej drsnější look džentlmenského zavíráku.
Posláno:

Štamgast
Dostala se ke mně na servis kamarádova 0452, kterou ztratil a po roce našel na zahradě. Kudla to přestála velice dobře, ale podle očekávání jsou vyrezlá ložiska. Nemáte je někdo na prodej? Případně bych uvítal tip na vhodnou alternativu (nerez, keramika atd.). Nerezová jsem našel na Alíku, ale nechce se mi čekat...
Jinak fotky jsou po rozebrání, poslední fotka je stav po vyčištění, jak nejlíp jsem zvládl (ultrazvuková čistiška a cif).

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
ZT_0452__1_.jpg.jpg
ZT_0452__2_.jpg.jpg
ZT_0452__3_.jpg.jpg
ZT_0452__4_.jpg.jpg
ZT_0452__5_.jpg.jpg
ZT_0452__6_.jpg.jpg
ZT_0452__7_.jpg.jpg
ZT_0452__8_.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/14/2018
Tom bmg napsal:
Absolutně mi uniká význam té díry ve střence za čepem. Nevidím jediný kladný důvod proč to tam je. Ani designu to nic nepřináší. Přijde mi, ža v Kai změnili dealera drog a jedou na silnějším matroši...

Jestli myslíme to samé, tipnul bych klip, ale moc si ho tam neumím představit:)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/21/2012
Ahojte chalani, pamatuji si, že tu kdysi někdo nabízel opravy titanových framelocků (0560), když byla sbroušená ploška, naslintal tam trošku slinutých karbidů nebo čeho, nepamatujete si, kdo to byl prosím? :/ nějak nemůžu najít.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/24/2009
Mugsat napsal:
Ahojte chalani, pamatuji si, že tu kdysi někdo nabízel opravy titanových framelocků (0560), když byla sbroušená ploška, naslintal tam trošku slinutých karbidů nebo čeho, nepamatujete si, kdo to byl prosím? :/ nějak nemůžu najít.

Nakontaktuj sa na hamona, on pomôže Happy
In vino veritas, in pivo TAKY...
Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
kilosunky napsal:
Mugsat napsal:

Nakontaktuj sa na hamona, on pomôže Happy

ANO .. napiš " PM " a to uživateli " HAMON " ten tu už takto dal do kupy pár nožů ... ta napařená vrstva dá něco navíc a má dost velkou hrubost + cca. 70 Rockwelů ... Odkaz máš Dole ...

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=477469#477469

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Nemáte někdo na půjčení Tool k ZT0609?

Díky 😉
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Je tady nějaký majitel ZT0609?
Mám ji doma cca týden, nůž mi sedl do ruky parádně, vzhledově mě taky moc oslovil...
Jen řeším jednu drobnost.
Když nůž otevřu, tak se čepel ne vždy zcela otevře. Pokud lehce svihnu u otevření rukou, tak je venku hned.
Zdá se mi, že i při otevření lehce drhne, nebo alespoň chod není tak čisty.
Nemám Tool k otevření, zkoušel jsem kapnout mazivo na střelné zbraně a nezlepšilo se to...
Jak chodí vám?
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Oblíbená dvojka (tedy ještě do trojky s ZT 0462, ale ta zůstala doma)...

jerry vložil tyto přílohy:
IMG_1016.jpg.jpg

Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2012
Módi napsal:
Je tady nějaký majitel ZT0609?
Mám ji doma cca týden, nůž mi sedl do ruky parádně, vzhledově mě taky moc oslovil...
Jen řeším jednu drobnost.
Když nůž otevřu, tak se čepel ne vždy zcela otevře. Pokud lehce svihnu u otevření rukou, tak je venku hned.
Zdá se mi, že i při otevření lehce drhne, nebo alespoň chod není tak čisty.
Nemám Tool k otevření, zkoušel jsem kapnout mazivo na střelné zbraně a nezlepšilo se to...
Jak chodí vám?

Tento nůž jsem měl 2x a chodil vždy bez problémů....tool mám
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/16/2020
Pro zájemce ZT mam v inzerci již nesehnatelnou ZT560. Nebo nemá někdo na vymenu 452 v titanu?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum