ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 5/8/2012
Sakryš, slušná sestava Ok Ok a to jsem myslel, že jich mám doma hodně Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Ok
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Vogysan napsal:

No Grin

To že máš něčeho doma hodně vůbec neznamená, že je to dobře Wink

Každopádně loajalita ke značce se počítá ...... i ta slepá loajalita. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
janm napsal:
Pospa napsal:
I Barbie věděla, že Ken je nejlepšíOk

On ten Ken Onion ovlivněný Hawají a vlnkami v moři + možná nějakým halicunogenem je pravda líbívý, ale praktičnost je velmi rozporuplná.

Vymyká se to běžné konfekci to se musí nechat na hlavě.

Když jsem si koupil asi po třetí zt300 tak mi syn, který již vyrostl z inkontinence do plazivého věku řekl, ať mu půjčím tu lopatku co zrovna přišla, tak mě Onion Ken přestal zajímat úplně.

Myslím, že Onionův design je vyhořelý jako předvčerjší ohníček. Né !!! v Čechách, tady to pojede ještě řadu let.
..............

Každopádně loajalita ke značce se počítá ...... i ta slepá loajalita. HappyGrin

Tak každej má právo na svůj názor a právo na to, aby se mu líbilo, co se mu líbí. Asi je nesmysl, vyvracet mu jeho názor a vnucovat mu svůj, a moudrej člověk to ani nedělá. Z dnešního světa, i z tohoto fóra, se nějak vytrácí hodnoty i tolerance. Tak já jsem rád i za tu loajalitu, kterou tu někteří mají. Je mi jedno, že ve světě je Onionův design je vyhořelý a je mi naprosto jedno, jestli v Čechách to pojede ještě řadu let. Já svoje názory neměním podle toho, jak zrovna fouká vítr, nebo co zrovna udávají módní trendy. Mám ke spoustě nožů osobní vztah nebo památku na určitou událost nebo osobu. Proto je nebudu 3x kupovat a 3x prodávat podle toho, jak se vyspím, nebo co mi zrovna poradí moje dítě zrovna vyrostlé z inkontinence do plazivého věku.

Jsem asi hold starej dinosaurus a moje hodnoty se jen tak nezmění. Nicméně se nehodlám vysmívat někomu, kdo to má jinak.
chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:

Štamgast
Pospa napsal:

Tak každej má právo na svůj názor

No ano. Já jsem nic jiného než svůj názor nenapsal. Wink

Tak díky, žes mi potvrdil, že na to mám nárok.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
janm napsal:
Pospa napsal:

Tak každej má právo na svůj názor

No ano. Já jsem nic jiného než svůj názor nenapsal. Wink

Tak díky, žes mi potvrdil, že na to mám nárok.

Tak alespoň na něčem se shodneme.

Pospa vložil tyto přílohy:
IMG_20210316_190715.jpg.jpg

chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
Pospo nekrm ty Trolly...
Posláno:

Pokročilý
janm napsal:
Vogysan napsal:

No Grin

Každopádně loajalita ke značce se počítá ...... i ta slepá loajalita. Happy

Těžká doba nyní jest, ale i tak je dobré mít alespoň jednou za den z něčeho malého radost. Třeba z kvalitní "emerické" kudly Happy No a když se jich sejde toliko, srdce nožomilovo jen poskakuje. A ještě přidám obrázek loajálního slepce pro Honzíka.
PS: hoď sem taky něco, když už tu popichuješ Razz Wink
PPS: dík Jirko, hezky napsáno Ok

Vogysan vložil tyto přílohy:
20210316_201205.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Nemužu si pomoct, ale ZT je pro mě prostě srdcovka Ok
Je velika škoda, že opustili dnešní produkcí zlatou éru Sad
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Těžká doba nyní jest, ale i tak je dobré mít alespoň jednou za den z něčeho malého radost. Třeba z kvalitní "emerické" kudly....

Pět kousků bych si vybral z té tvé ZT jedenáctky Applause Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Lukáši máš to pěkný a tři z nich Ti vyloženě závidím Ok
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
mydlinkaTM napsal:

Tak voľakedy to robili nejak lepšie.

laurin vložil tyto přílohy:
21838DB0_15EE_49E5_B7F6_2BA8A8A603FF.jpeg.jpg

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
laurin napsal:
mydlinkaTM napsal:

Tak tohle je to nejlepší Ok
Posláno:

Štamgast
Vogysan napsal:

PS: hoď sem taky něco, když už tu popichuješ Razz Wink

Nepopichuji, pouze jsem napsal názor na Ken Oniona a hned se ze mě stal nepřítel firmy Zero Tolarance, ale to je vlastnost diskuzních fór - nečíst, nechápat text, nepřemýšlet a zaútočit. Novinky hadr Grin

Můj vztah k ZT je veskrze pozitivní. Před více než deseti lety, kdy to sem dopravoval pan Šperl a já si k němu na Prahu 7 jezdil vyzvedávat nože, jsem ho popichoval k tomu proč prodává tak dobré nože levně. (tenkrát 300 stála nějaké 3-4 t) Pamětníci mi jistě potvrdí, že před více než deseti lety tu byl obecně výběr poněkud mrzký a ZT byly "top" nože.

Kupoval jsem jako zběsilý a vytvářel hromádky ZTéček jako vaše fotky výše. Pak mě to přešlo, neb mít pět stejných nožů s jinými střenkami mi přišlo jako ekonomický nesmysl a nikam mě to neposouvalo.

Dnes je to už jinak. Výběr sortimentu v segmentu "nože" je mnohonásobně větší a ze ZT se stala firma pro hipstery.

Nicméně dva nože mám.
Vzhledem k tomu, že jsem se již dávno zařekl, že více než deset "lepších" zavíráků, které mi dávají smysl mít nebudu, tak firma ZT se podílí 20% na mém předevzetí.

A to je slušné ne ? Happy

janm vložil tyto přílohy:
001.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
mydlinkaTM napsal:
laurin napsal:
mydlinkaTM napsal:

Tak tohle je to nejlepší Ok

Presne damaskova 777 je NEJ Admire
Ma ale jedinou chybu, ze ji nemam ve sbirce Cry
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:

Pokročilý
Souhlasím, 0777 čka je alespoň v mých očích ZT grál, o damaškovém provedení nemluvě. Martin, tiše/ vlastně veřejně a neskrývavě závidím Ok Pokud by se jí někdy někdo zbavoval, bude mi potěšením ji vzít do své péče. Potom už bych se jen pomalu stáhl do ústraní a žil klidným a spokojeným životem "hipstera" Cool Laugh

Janm, přiznám se, že na příspěvky podobného druhu většinou nereaguji. Zejména jedná li se o mé oblíbené vlákno. Nikdy z toho nevznikne nic přínosného, většinou jen balast nic neříkajících názorů a výroků zasvěcených "odborníků". A to důležité a hezké je potom zatlačeno do ústraní. Trochu jsem to zpětně projel a nemám pocit, že by tu někdo někdy na někoho útočil. Vidím pouze ve slušné rovině vedenou debatu a několik dejme tomu vyhraněných názorů. Ale za pravdu Ti v tomto případě dám, často se s tím nejen zde, na Knajfu, setkávám a někdy je to smutné počtení. Tvůj poslední příspěvek (až na ten úvod) beru, dokonce i karmu přidávám, konečně něco k TÉMATU. A to je právě ten kámen úrazu, jež si neodpustím zmínit. Přijdeš mi jako inteligentní člověk s rozhledem a zkušenostmi, co může k dané problematice hodnotně přispět. Ale stále nechápu, proč píšeš do konkrétních, řekněme Fans vláken, tímto nic nepřinášejícím, ale za to provokativním způsobem?!? (pouze řečnická otázka - nechci tu Tvoji odpověď - musíš li, pošli mi to do PM). Přijde mi to, jako přijet na kole mezi motorkáře a začít je přesvědčovat, jak už je Harley zastaralá a nemoderní značka a proč je vlastně mají, kupují a sbírají, když je na trhu tolik jiných a jistě lepších motorek...

..věř, že i tato stará a dobrá ZTéčka stále mají mnoha nožo fandům nejen v ČR co říct. Jejich užitná i finanční hodnota nijak neklesá, ba naopak. A Ken Onion desing, to je přece ten ZT Harley. Jinak s panem Šperlem souhlasím, to byl ještě příklad čestného a vstřícného prodejce, u něhož byla radost nakupovat.
Abych tu jen neplevelil, což opravdu nemám ve zvyku, přidávám ještě jeden kousek, co jsem při focení zapomněl v kapse. ZTéčkům zdar, provokatérům zmar Razz Grin Grin

Vogysan vložil tyto přílohy:
20210317_233203.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu :) !Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/6/2014
Jen na okraj. 0300 před 10 lety stála určitě víc jak 3-4 000 (někde tam byla 0350). Tou dobou jsem si kupoval 0200 za 3200,-- a 0300 byla zaokrouhledná tuším na 5000. Když potom přišla novější BW s vložkou frame tak ta byla dražší a stála 5500. Zase si nepamatuju za kolik se prodávala když končila. To už jsem ZT nesledoval.

Já zase úplně pořádné první nože zbožňoval Spyderco a pak mě právě ohromili Onionovo lopatky a Spyderco úplně upozadily. A s produkcí posledních 5 let zase ZT u mě na okraji zájmu a jen v lednu s nadějí vzhlížím nové modely abych se potom zase přesvědčil, že v tomto rybníku už pro mě štiky neplavou.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/5/2013
Luckyghost, prohledal jsem účty a koncem roku 2011 stála 0200 - 2500 Kč a 0350 - 2250 Kč. Jinak si myslím, že řady 200 a 300 budou už navždy brány jako klasiky od ZT a těžko je něco nahradí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
Kdyby někdo sháněl náhradní klip...http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=66062

Happy

“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum