ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/6/2014
Jen na okraj. 0300 před 10 lety stála určitě víc jak 3-4 000 (někde tam byla 0350). Tou dobou jsem si kupoval 0200 za 3200,-- a 0300 byla zaokrouhledná tuším na 5000. Když potom přišla novější BW s vložkou frame tak ta byla dražší a stála 5500. Zase si nepamatuju za kolik se prodávala když končila. To už jsem ZT nesledoval.

Já zase úplně pořádné první nože zbožňoval Spyderco a pak mě právě ohromili Onionovo lopatky a Spyderco úplně upozadily. A s produkcí posledních 5 let zase ZT u mě na okraji zájmu a jen v lednu s nadějí vzhlížím nové modely abych se potom zase přesvědčil, že v tomto rybníku už pro mě štiky neplavou.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/5/2013
Luckyghost, prohledal jsem účty a koncem roku 2011 stála 0200 - 2500 Kč a 0350 - 2250 Kč. Jinak si myslím, že řady 200 a 300 budou už navždy brány jako klasiky od ZT a těžko je něco nahradí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
Kdyby někdo sháněl náhradní klip...http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=66062

Happy

“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/19/2020
No nekup to....Grin
Posláno:

Štamgast
Podle fotky by to měl být nůž ZT 200.

Originál mám, takže by to možná šlo, koupit za těch 570,- Kč tu napodobeninu (kopii)
a vyzkoušet, co umí...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
Přátelé,

jaké jsou zkušenosti s ZT 0452 - Sinkevich Large?

A případně se nesměle zeptám, zda by neměl někdo ten kousek na prodej.

J.

ps
(V inzerci se nenachází a v poptávce se nikdo neozval)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Ahoj...mám 452 CF a je to supr kudla lehká,řezivá,máslový chod a přitom dlouhá ... Rozhodně můžu doporučit !!! Já bych jí neprodal .

http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0452CF.php
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
dík za odkaz, už jsem prolezl všechny cz weby, znám, myslel jsem nějakej prostě z druhý ruky, levnější... Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
rak nožomil napsal:
Podle fotky by to měl být nůž ZT 200.

Originál mám, takže by to možná šlo, koupit za těch 570,- Kč tu napodobeninu (kopii)
a vyzkoušet, co umí...

Jojo už v pátek sem ho objednal a mám ZT 0200 origoš ..... tak uvidím jak to vypadá ...Mám jednu čínskou koupii ZT asi měsíc tady z inzerce,je to slušně skopčená kudla / koupeno jako kopie,pro štouraly :) / ,ale dnes bych to hned poznal,že to není origoš ....před deseti lety ani omylem .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011

Jojo. Kupujte dokud jsou. Pan podnikatel bude rád Happy
Sice Vás vůbec nechápu, ale respektuju to, je to Vaše volba.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Já ho nekupuji. Ale zajímalo by mne srovnání s originálem...
.

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den a neni to podvot a klamani zakaznika?
Podle me to poskozuje meno te znacky kdys si nekdo koupi tento nuz a nedej boze jestli se mu neco stane tak muze na tu znacku nadavat a tim padem ma spatnou reklamu mozna to vydim jinak ale muj nazor je ze je to podvot a klamani zakaznika hezky den.
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Já to jakoZT 200 měl v ruce. Happy Je to mrňavý, celokovový, to si nikdo s originálem nesplete. Pokud ho ovšem zná...
Posláno:
Štamgast
Dixie

Posláno: 7. dubna 2021 9:13:02

Štamgast
Připojený: 3.8.2007

Já to jakoZT 200 měl v ruce. Happy Je to mrňavý, celokovový, to si nikdo s originálem nesplete. Pokud ho ovšem

No to jo ale kdo ho zna ja ho ruce nemel ale diki tomudle vebu a i jinym vebum vym ze je to kopie ale je hodne lidi co to nevy a oto de ze je to podvot na neznale lidi ako kdys si koupite tenisky na trznici z napisem adidas ale asi sem nekde jinde a vydim to jinak ale kazdy sme jini.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
No jo ale v army shopech nemaji zadne znackove a drahe noze , ja teda o zadnem takovem nevim ...clovek co se o noze zajima to nekoupi s tim ze to je ZT ,no a pubosum co behaji s kulickovkami po lese to je fukWink
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:
Štamgast
Michal.Vl

Posláno: 7. dubna 2021 9:49:07

Štamgast
Připojený: 11.10.2009

No jo ale v army shopech nemaji zadne znackove a drahe noze , ja teda o zadnem takovem nevim ...clovek co se o noze zajima to nekoupi s tim ze to je ZT ,no a pubosum co behaji s kulickovkami po lese to je fukWink
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .

To je vsechno pravda ale me de o falesnou znacku to je ten problem kdysi davno se prodavali i falesne rybycky co dela mikov a hodne lidi si ji koupilo a byli potom sklamany oto tu de kdyby ten nuz nemel napis ZT tak je mi to fuk ale takle.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Myslim, ze otazka je spis "Vi to majitel eshopu? Rekl mu to nekdo (z tech, co se tu pohorsuji)?"
Ani on nemusi byt expert a proste s prirazkou prodava neco, co mu privezl prekupnik.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Na první pohled je vidět, že to je levná napodobenina. Stačí se podívat na šroub čepu.
Obchod nemá ani uvedeno, že to je Zero Tolerance 0200, ale je uvedeno pouze nůž ZT...
Třeba to opravdu v obchodě neznají, prostě vzali nějaké levné nože na krám a do názvu dali písmena z čepele.
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/17/2021
Snad to není úplně mimo téma ale zkusím štěstí. Není tu náhodou někdo kdo koupil z druhé ruky ZT0456 ser. číslo 04158 a dostal ho v krabičce od ZT0562 ser.č. 11862?Prodávající údajně prohodil krabičky tak zkouším případnou výměnu. Díky Admire
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum