ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2008
jak napsal:
.....vrhnu se na dokončovací práce a hotový nůž vyfotím....

No to rozhodně Honzo!! Happy
Viděl jsem na srazu tvoji rozpracovanou "studii" ZTéčka, už teď budí respekt, tak jsem zvědavý na konečný výsledek Shocked
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Našel jsem na internetu fotky ZT0200 a ZT0350 s nečerněnou čepelí a chci se zeptat:
jestli jste někdo někde neviděl ZT0300 s nečerněnou čepelí. Na stránkách výrobce jsem nic nenašel. Vlastnil jsem ZT0350 a právě kvůli té barvě čepele jsem se jí zbavil a chtěl bych si pořídit ZT0300. Děkuji za případné informace.

langl vložil tyto přílohy:
zt0205stb.jpg
zt0350kw.2.jpg

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Mám poslední katalog Zero Tolerance a nečerněné verze v současné produkci nenabízí. Ale první verze ZT 0300 byly v matném kovu "satin". Prodával je mimo jiné tadgear.com a na stejném webu byla chvilku i satin verze ZT 0350.
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2009
4 langl: len trochu poopravim jerryho... 300 mali len tie tiger stripes a ciernu cepel, potom existuje par special verzii ako ta s carbon fiber alebo tebou spominana neciernena cepel co je edicia pre USN forum, kde sa uz vdaka par idiotom cesi a slovaci moc nedostanu...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Pro wicked_child a jerry : děkuji za osvětu.
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
wicked_child napsal:
USN forum, kde sa uz vdaka par idiotom cesi a slovaci moc nedostanu...
Řekl bych spíš díky aroganci americkejch špekáčků,odkojenejch "demokracií"...Alespoň podle toho co jsem slyšel.Nebo je to jinak?Jaké idioty máš na mysli???
Posláno:

Štamgast
Gero napsal:
wicked_child napsal:
USN forum, kde sa uz vdaka par idiotom cesi a slovaci moc nedostanu...
Řekl bych spíš díky aroganci americkejch špekáčků,odkojenejch "demokracií"...Alespoň podle toho co jsem slyšel.Nebo je to jinak?Jaké idioty máš na mysli???

Probrali jsme to soukromě,aby jsme nevyvolali diskusi,která sem nepatříHappy.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
Gero napsal:

Predpokladam, ze myslel ty, kteri oznamili, ze se tu kopirujou znackove americke noze. Mimochodem, ty jsi odkojenej demokracii bez uvozovek?
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2009
presne jak rika gero, aby se to tu zas nezvrhlo :)
Posláno:

Štamgast
wolf napsal:
Gero napsal:

Predpokladam, ze myslel ty, kteri oznamili, ze se tu kopirujou znackove americke noze. Mimochodem, ty jsi odkojenej demokracii bez uvozovek?
GrinTo rozhodně nejsem-co je to??
Jo a máš recht,myslel přesně tyhle informátory...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/6/2009
Možná ted trochu odbočím,objevil jsem tenhle nečerněný tip Zero Tolerance ZT0200KW Compact Folding, G-10 Handle, 154CM,nemáte někdo nějaké reference na tenhle tip?Happy
Posláno:

Pokročilý
Dostal se mi do rukou menší bráška tady probíraných nožů - ZT 0350, a musím pochvalně zamručet: přestože je ve všech rozměrech o 10% menší než nože řady 0300, a o polovinu levnější, rozhodně nedělá své rodince ostudu. Špičkové zpracování, naprosto bez vůlí, z výroby ďábelsky ostrý. A, díky rozměrům, velice dobře nositelný. Právě tenhle nožík mě definitivně přesvědčil, abych pořídil i "dospělý" ZT 0301. S těmito dvěma mám na dlouho vystaráno. Do města prcek, do přírody macek... Happy

jerry vložil tyto přílohy:
DSC01490.JPG.jpg
DSC01491.JPG.jpg
DSC01492.JPG.jpg
DSC01507.JPG.jpg

Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Pokročilý
... a protože tu svou ZT 0301 mám fakt moc rád, a je to bezva modelka, tak ještě pár cudných obrázků pro ty, kteří nad svým "zettéčkem" ještě váhají... Wink

jerry vložil tyto přílohy:
DSC01526.JPG.jpg
DSC01499.JPG.jpg
DSC01500.JPG.jpg
DSC01501.JPG.jpg
DSC01531.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
No já nevim, pro jisté ve světě uznávané pány jsme "fucking bastards from eastern europe" Diskuze nebyla možná...
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
skyhawk napsal:

To jsi slyšel špatně.....jsem členem USN fora a jsem na to hrdý. Kdo je v pohodě a má zájem je vítán i do USN Czech Chapter. Rýpalové a prudiči ( tak jak je vídáme, poslední dobou poměrně často, tady na knajfu ) tam skutečně vítáni nejsou NoNoNo Je to prostě trošku jiný svět, některým lidem z této republiky bohužel velice vzdálený Grin Grin

Tak to buď rád a buď dostatečně hrdý a sem tam jim namaž med kolem huby. Máš pravdu - jiný svět, kde rektální alpinismus patří k povinné výbavě. Tam se jiný názor necení.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
David napsal:
Tak to buď rád a buď dostatečně hrdý a sem tam jim namaž med kolem huby. Máš pravdu - jiný svět, kde rektální alpinismus patří k povinné výbavě. Tam se jiný názor necení.

Zato kdyz sem napises, ze USN forum neni tak spatny, tak to oceni vsichni.

neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/11/2008
wolf napsal:
David napsal:

Wolfe, dobře ty! Dneska máš takovou "pravdomluvnou rejpavou", a ja s tebou souhlasím.
Posláno:

Štamgast
wolf napsal:

Mám osobní zkušenost, byl jsem tam mnoho let, dokonce jeden ze sponzorů. Zkus ale projevit svůj názor, který zrovna nebude pochuti a uvidíš, jak rychle po tobě zametou všechny stopy.

Jako zdroj informací je to dobré forum, proč bych to neuznal. Ale nesmíš být jiný a musíš držet hubu a krok.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
skyhawk napsal:

Je to tak Davide, pravidla jsou tam celkem drsný, ale za ty informace to stojí. Na druhou stranu, když tady člověk projeví svůj názor, jak je zde vidět na předchozích příspěvcích, tak po jejich přečtení má našinec 100 chutí zamést po sobě stopy sám. ...... a také tak činím. A ten rektální alpinismus ...... je i tady, ostatně češi ho mají v povaze....

Mrzí mě, že to tak cítíš. Jsem členem v podstatě všech for o nožích, ale za jiný názor tě vyrazí jen z USN. Navíc ten dvojí metr, kterým se tam měří ti z východu (snad kromě 224477 - ten zapadl dokonale). Tobě tam nevadí to neustálé "great score bro" ...? Bro...
( . )( . )
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
Davide.....PM
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum