ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2006
Využil jste někdo služeb obchodníka, jehož kontakt se objevil ve vlákně výhodná koupě(prodej@specialninoze.cz) a pokud ano, s jakým výsledkem?
Moc se mi zalíbila ta 350tka, narozdíl do větší sestry mi přijde taková víc kultivovaná, jemnější.
Díky za info

jirikostinek.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
frog napsal:
Využil jste někdo služeb obchodníka, jehož kontakt se objevil ve vlákně výhodná koupě(prodej@specialninoze.cz) a pokud ano, s jakým výsledkem?
Moc se mi zalíbila ta 350tka, narozdíl do větší sestry mi přijde taková víc kultivovaná, jemnější.
Díky za info

Ten kontakt na prodejce jsem tam dal já a zakoupil jsem ZT350. Jsem z Prahy a s prodejcem jsem si dal schůzku a on přinesl v tašce většinu nožů ZT a mohl jsem si je prohlédnout a osahat. K noži jsem dostal fakturu a záruku. Já mohu jen doporučit. Časem prý budou i www stránky s obchodem.

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Připojuji se: taky jsem na tuto adresu zkusmo napsal, velice rychle přišla odpověď, v příloze kompletní ceník a v .pdf katalog, domluvili jsme se taky na osobním setkání, výsledkem byla nejprve ZT 0350 a po prvotním nadšení i ZT 0301. Faktura + záruka jsou samozřejmostí, na požádání přinese ukázat i ostatní modely. V neposlední řadě má na českou kotlinu bezkonkurenční ceny. (2350,- a 4700,-)
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/16/2009

Mám naprosto stejně skvělou zkušenost . Perfektní domluva , rychlé dodání , faktura +záruka .
I s poštou byl doma do tří dnů a naprostá spokojenost . Vzal jsem 0300
a je to paráda . Snad časem přibude dalšíWink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/12/2009
Stejně dobrá zkušenost, (katalog, ceník, faktura...)bral jsem 0301 a 0121, poštou po kontaktu e-mailem. Sice z jiné adresy, ale stejná firma. Ty nože, to je pohádka, ale to každý, kdo je někdy držel v ruce, ví.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/22/2009
tak se taky pripojuji... objednal jsem u pana Sperla ZT 350 a vse v naproste pohode... muz dosel na dobirku do dvou dnu po objednani... jsem nadseny jeho pomerne malou velikosti a kvalitou zpracovani...:)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/23/2009
Nůž jsem koupil na Policegear, ale ihned jsem jej opět prodal. Sice skvěle padnul do ruky, ale netušil jsem, že titan je na střence jen z té strany framelocku. Ten plast na druhé straně jsem nemohl rozdýchat...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Ta druhá střenka není plast, ale G10 s 3D texturou na ocelové příložce - s plastem to má společného velmi málo. Ale taky by se mi líbila celotitanová střenka. Ovšem otázka je, kam by se tento poměrně dostupný nožík dostal s cenou... Shocked
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Pred časom sa tu preberala otázka brúsenia čepeli ZTčiek...Predvčerom som si prebrúsil 0301čku brúsnou sadou Lansky na mojich obľúbených a osvedčených 25 st.Je pravdou že brúsenie mi zabralo dosť veľa času (S30V je to naozaj super matroš a zakalené je to excelentne),ale výsledok je perfektný a nôž je neskutočne ostrýApplause To že je čepeľ zakrivená nespôsobuje pri brúsení touto sadou naozaj žiadne problémy.

DWM21 vložil tyto přílohy:
zt.JPG.jpg
DCAM0275.JPG.jpg
kujz.JPG.jpg

Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/28/2009
Chtěl bych se zeptat, zda tu někdo z přítomných držel v ruce ZT 0500 MUDD - hlavně jeho užití jako EDC? Děkuji všem za odpovědi.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Nemáte někdo společnou fotku velkýho Zero a velkýho Rukuse? Rukuse mam, na nošení po městě v džínách to sice není ono, ale jde to. Začínam bezt zblblet do ZT, tak abych měl možnost optického srovnání .Dík
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/1/2009
... a nebo společnou fotku ZT30x a BM 630 Skirmishe?
... a nebo společnou fotku ZT30x a BM 710?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Je to zde od Gera Rukus/ZT 301:
http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=2262&p=25
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
No tak to je už pěkná lopatka Laugh ale troufnu si říct, že ta dýlka ručky bude v mých kapsách příjemější, než dlouhej rukus. Právě hloubka kapes džín mi na Rukuse nějak nestačí.... Jak vychází tloušťka rukojeti?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Celková délka nože(ZT 0301)je 218 mm,délka čepele 99,8mm,tloušťka čepele bez tří desetin 4 mm,tloušťka rukojeti 15,6mm.Vzal jsem na to šuleruHappy.Je to už pořádnej zavírák,ale v kapse se nosí docela dobře,akorát do tepláků se moc nehodí,to bys je měl pořád "na půl žerdi..."Grin.
Jinak podle mě mezi zavíráky opravdu extratřída,nikde ani nejmenší vůle(člověk když ho má v ruce tak nabude dojem že by s ním mohl "skály lámat"),bezvadné zpracování a v neposlední řadě velmi dobrá ergonomie.
Ostatně většinu nožů Kershaw(ne jen Zero) co mě prošli rukama na tom byli podobně,podle mě mezi výrobci zavíráků co do kvality značka n. 1Ok.I když zde není tak tvrdošíjně propagovaná,jako některé jiné firmy,svojí kvalitu rozhodně má.

Gero vložil tyto přílohy:
PB010009.JPG.jpg
P8010006.JPG.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/14/2009
Zdravim vas. Da sa povedat ze ma ZT 0301 chytil za srdce a preto som sa rozhodol ze si ho zadovazim aj ja. Nasiel som ho na jednej stranke ale chcel som sa vas opytat ci nemate nahodou niekto skusenosti s nakupom u nich. Stranka : http://www.skdtac.com/Knives_s/203.htm Ale ako tu citam tak si budem musiet asi zadovazit aj nejaku special brusnu sadu pretoze tie zakrivenia su zaujimave Happy . Diky za kazde info
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/20/2009
Ahoj všichni přátelé ZTéček.Mrsknu sem kontakt na e-shop ZT u nás v ČR http://www.specialninoze.cz/zero-tolerance/pevne-noze/

Majitel je človíček, který začínal se ZTéčkem na Aukru a celkem se mu daří. Někteří Knifíci jeho ZTéčka mají.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Martina Šperla môžem tiež vrelo odporučiť,moje prvé ZTčko 0200ST som kupoval práve od neho ešte na aukre-super chlapík.Ok
Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2009
Tak jsem pořídil ZT350 je to sice menší mazlík ale to zpracování je fakt super!!!
Koupil jsem jej tu v inzerci a hned mě kudla dostala!!
Mohu ZT jen vřele doporučit ,jsou to robusnější zavíráky,ale na oplátku
podají dobrý výkon . Nosil jsem většinou i pevný nůž ale ZT ho
sice né ůplně ale zčásti nahradí. Fotka při porovnáni velikostí s pár kudlama.
horal

horal vložil tyto přílohy:
IMG_7586.JPG.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/28/2009
Tak jsem si pořídil ZT 0500. Děsně mi padl do oka na jednom videu na YouTube. Mám o pátej den, jsem z něj nadšenej, nosím ho v kapse kalhot za klip jako každý jiný menší nůž a nepřekáží. Je velikej, těžkej a hranatej, ale nepřekáží. Když se otevře, je to jako když držíte jeden kus řeleza. Fakt bez jediné vůle, prostě nic. Až bude trochu času, dám sem nějaké fotky. Kupoval jsem ho u Martina Šperla - ochotný a slušný člověk, radost kupovat.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum