ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/16/2009
gorshi napsal:
Já vždycky znova žasnu, co se s broušením nadělá štráchů. Sákryš - prostě vezmu kudlu , brousek a jedu, jedu, jedu, dokud to není ostré Grin . Na všechny ty udělátka a držáčky se chlapi vyprdněte....

Ahoj já jsem nástrojař a nepotřebuju taky udělátka,ale kolegové vedle z kanclu maj v rukách nas.... tak taky furt ukazujou udělátka,ale někdo by to sice taky zvládl ale se prostě bojí zničit drahou kudlu,tak použije udělátko Happy fandím všem protože každý se snaží o svoji kudlu když ji má rád starat co nejlíp.
Pěkné vánoce všem.
horal
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Po hodině co jsem doma z práce hledam ZTčko. Pak se objevila dcera a říká, jestli prý hledam ten "zebrovej" tak ten že pučenej má v pokoji Happy

Ppetr vložil tyto přílohy:
DSC00484.JPG.jpg

cly
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/12/2009
Ppetr napsal:
Po hodině co jsem doma z práce hledam ZTčko. Pak se objevila dcera a říká, jestli prý hledam ten "zebrovej" tak ten že má v pokoji Happy
Pěkný kytičky :D mel by si top poslat do kershawu treba to zacnou vyrabet :P :D Preji prijemne proziti Vanoc..
Posláno:

Štamgast
Jakou funkci má (pokud nějakou má) to kolečko - doraz na straně linerlocku? Maj to i nože Strider....
jak
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Zamezuje to ztrátě pružnosti přílišným vyhnutím pojistky při odjišťování.
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Štamgast
To zní logicky Happy
... kurňa, mam cukání si pořešit hnědýho bráchu.....

Ppetr vložil tyto přílohy:
zt_0302_lg.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Ahoj,
kde se da tenhle nuz sehnat? Koukal jsem na noze nuz a tam jsem ho nenasel.
i ja preji pekne proziti vanocnich svatku. At kazdemu jezuch nadeli co si zaslouzi Happy
Jirka
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
Jedná se o Hindererův lockbar stabilizátor u framelocku, ne linerlocku.
Při otevření nepustí framelock až k protější příložce- vymezuje a při velmi tvrdém použití nože-páčení, zabraňuje vertikálnímu ohybu framelocku, činí tedy framelock pevnějším a odolnějším.

Loner vložil tyto přílohy:
Zero_1.jpg

Posláno:

Štamgast
V Praze Happy Pan Martin Šperl je velice ochotný, v neděli jsem si s nim v noci psal, v pondělí jsem si jel z Plzně do Prahy. Po domluvě za mnou přijel na Zličín, abych nemusel po Praze bloudit. Krom nože co jsem chtěl přinesl i řadu dalších, abych měl možnost si všechny osahat a neunáhlil se s nákupem. No a hlavně je mají skladem (většinu) takže se na nic nečeká až dorazí. To u mě vyhrává...
http://www.specialninoze.cz/
Posláno:

Štamgast
No prostě je to DORAZ framelocku, aby nedošlo k přetlačení framelocku ven...? Zajímavý taky je, že framelock u ZT a Striderů má zůžení z venku a Skirmish a myslim i Sebenza ho má zevnitř.. ale to je asi jedno.... jen že když je to zevnitř, neni to tak do očí bijící...
fox
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/30/2009
to Ppetr
Ty máš sadu DMT, která má širší brousky než Lansky. Vejde se šířka DMT brousku do zakřivení 0301? Nebrousí v zakřivení jen kraje brousku? Díky.
Posláno:

Štamgast
DMT mam, myslim že je stejná jako lansky. No když brousim ty obloučky u 710ky, Skirmishe a teď ZT, tak to brousí krajema... Mam ale i půlkulatej brousek a teď nově půlkulatou diamantovou ocílku 30cm a tim mi to jde snad nejlíp. Chytnu ji jak housle, opřu si ji o hrudník a taham nožem proti sobě...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2006
Tak mam take prvni zkusenost s ZT300kou Happy . Vcera rano se objevila necekana potreba neplanovaneho vanocniho darku a vzhledem k tomu ze uz nejaky cas sleduju se zajmem tohle vlakno a clovek kteremu je nuz urceny je zavirakovy clovek co se k nozum obcas chova nehezky (HZS), padla volba na klasickou cernou ZT 300. Stejne jako kolegove vyse bych rad zminil internetovy obchod pana Sperla - perfektni jednani, ve 3 hodiny odpoledne prvni telefon s poptavkou na nuz, v 7 vecer jsem byl s nozem doma - pokud nekdo pokukuje po ZTcku tak je tenhle obchod jasna volba Ok .

No a k nozi samotnemu. Po spouste cteni na ruznych forech jsem tak nejak tusil co asi ocekavat ale i tak me nuz hodne prekvapil. Velky, masivni, relativne tezky, spis nez jako klasicky zavirak vypada nuz jako krizenec tanku T90 a britvy na holeni Happy (na fotkach mi nuz zdaleka neprisel tak masivni). Ergonomie na prvni pohled zvlastni, na druhy pohled a prvni uchop vynikajici a prakticka - celkove mi ZT300 prijde jako praktictejsi nez "heavy duty" zaviraky od Strideru nebo Extrema Ratio ktere jsem drzel v ruce. Zpracovani spickove, nuz nema zadne vule, framelock zapada vzdy stejne hluboko bez ohledu na razanci otevreni noze a sila potrebna k odjisteni je stejna i po tom co jsem se do noze nekolikrat oprel celou vahou. To ze pojistka a nuz naprosto v pohode a bez jakychkoliv stop na nozi vydrzely 5 silnych uderu hrbetem noze o drevenou desku asi nema smysl psat.

Aby to cele neznelo moc pozitivne tak bych zminil i dva drobne nedostatky na ktere jsem narazil. Za prve - tovarni ostri. Nuz neni tupy ale take neni zdaleka tak ostry jak by mohl byt - vynikne to treba ve srovnani s tim jak ostra vypadnou z krabicky Spyderca. Neni to zadny zasadni problem, par tahu ostri po jemne keramicke tycince a chlupy jenom litaji, ale prece jen to malicko zarazi. No a za druhe - tvar ostri. Pri vsi ucte k designerum noze, vnitrni prohnuti ostri je neuveritelna kokotina. Z brouseni noze jsou v podstate vyluceny klasicke ploche kameny coz me osobne prijde jako prilis vysoka cena za pozitiva ktere prohnuti prinasi.

Podtrzeno secteno - uz nejaky cas nosim a pouzivam male pevne noze a zaviraky jsem opustil. Ale tahle potvora se mi zazrala pod kuzi a nejak ji nemuzu dostat z hlavy Laugh .
Posláno:

Štamgast
Naprosto s tebou souhlasím. Půloblouček ostří taky moc nechápu. Ostří je takový jako cca u RAT-3 dost taková sekera. Řeže, ale při řezání třeba karnotu to je takový divný než jsem byl zvyklej, ale z 10 bodů mu momentálně dávam 9 a po vánocích si jedu pro druhej - hněděj. Perfektní pracovní kudla. Nikdy jsem nechtěl poloautomat, ale to mě taky dostalo. Jen když ho pučuju, tak na to upozorňuju, protože při otevření kolíčkem mi málem vyletěl z ruky.. .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Ppetr napsal:
Naprosto s tebou souhlasím. Půloblouček ostří taky moc nechápu. Ostří je takový jako cca u RAT-3 dost taková sekera. Řeže, ale při řezání třeba karnotu to je takový divný než jsem byl zvyklej, ale z 10 bodů mu momentálně dávam 9 a po vánocích si jedu pro druhej - hněděj. Perfektní pracovní kudla. Nikdy jsem nechtěl poloautomat, ale to mě taky dostalo. Jen když ho pučuju, tak na to upozorňuju, protože při otevření kolíčkem mi málem vyletěl z ruky.. .
Tak a už je to tu.......ja som to písal na druhej stránke tohto fóra,že s nožmi Zero Tolerance je to ako s dobrou čokoládou-jeden kúsok proste nikdy nestačíWink 3dfx4eva vítaj v klubeOk
Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:

Štamgast
Laugh Kontrolní otázka - jak mít doma uložený ZTčko, třeba když přijdu z práce a přes noc, než ho dam zas do kapsy - nechávat ho doma otevřený, aby nebyla napružená zbytečně pružina????
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Laugh Laugh Nech si udělat futrál a vůbec ho nezavírej...moclikrát ho za den otevřeš, aby se titán odpružil a ošůchal??Laugh Laugh
Dík, pobavils mě.Admire Applause
Posláno:

Štamgast
Si dělej srandu, vždyt přece je to teda pořád napružený Confused Laugh Jo a nemyslim framelock - ale tu pružinu poloautomatu Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Ajooo,...Happy budu si ho muset pořídit, abych to pochopil, já bloud...Grin
To mi nedocvaklo... ale pružinka nepružinka, flipr má, ne?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
Ppetr napsal:
Si dělej srandu, vždyt přece je to teda pořád napružený Confused Laugh Jo a nemyslim framelock - ale tu pružinu poloautomatu Wink

Pružinku neřeš, ta je na to dělaná. Hodinky taky nenecháváš doběhnuté, aby se náhodou neunavila, viď?
jediný poloautomat, který mám je SOG Flash II a za ty roky nepozoruju, že by přestal fungovat.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum