ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/22/2005
Ale jono Laugh to je přežitek z porevolučních stánkovejch vyhazováků, který jsem tak nechával v šuplíku otevřený, protože po měsíci začaly nespolehlivě otvírat, no, tak jsem si myslel..... myslet = ho...no vědět Laugh ZT má flip a relativně těžkou čepel, že bych to musel otevřít i bez pružiny. Nehledě na to že Gero řikal, že pružina je jednoduchej plech, kterej buď se lehce udělá, nebo to bude bez ní...

Zajímá mě jak to vypadá, ale rozebírat se mi to nechce....

Ppetr vložil tyto přílohy:
Bukovec_001.jpg.jpg
Bukovec_005.jpg.jpg
Bukovec_006.jpg.jpg
Bukovec_009.jpg.jpg
Bukovec_010.jpg.jpg
Bukovec_011.jpg.jpg
Bukovec_012.jpg.jpg
Bukovec_014.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Super foto Ok
Inak k tej pruzine - ak by sa Ti aj nahodou zlomila, alebo unavila, ZT (Kershaw) ma jeden z najlepsich zakaznickych servisov na svete, tzn. staci jednoduchy email a poslu Ti novu pruzinu (osobna pozitivna skusenostApplause ).
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Za poslední rok jsem otočil hafo nožů - skoro snad droga nakupování a prodávání, zkoušení atd, ale ZT se mi vyloženě dostal pod kůži...Wink a je to něco víc než láska na jednu noc Laugh
Posláno:

Štamgast
Ppetr napsal:
Za poslední rok jsem otočil hafo nožů - skoro snad droga nakupování a prodávání, zkoušení atd, ale ZT se mi vyloženě dostal pod kůži...Wink a je to něco víc než láska na jednu noc Laugh

Tak to urcite, to je laska aspon na 30 noci mrGreen
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Alebo žeby to bola láska na celý život......hm???Wink
Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
DWM21 napsal:
Alebo žeby to bola láska na celý život......hm???Wink

Jak to tu už nejakú dobu sledujem tak PPetrovi nejaký čas vydrží, ale neverím, že bude nastálo /mesiac-dva?/ Laugh
Posláno:

Štamgast
Já už to vidim, jak tu uzavřete sázku. Bohužel jsem si vypěstoval pověst "nožovýho kurevníka" ale i ten se časem usadí a založí ZTčkovou rodinu Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/27/2007
tak az se budou rozvadet, mysli name Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Ahoj vsem,

prave jsem se vratil z posty kde jsem si vyzvedl ZT301. Je to teda poradnej macek, ale drzi se perfektne. Je nabrousenej tak ze holi. Mam z nej obrovskou radost. Jen musim prestat chodit na tohle forum, protoze tady kazdou chvili nekdo ukaze nejakej nuz, kterej proste musim mit. Jestli pritelkyne zjisti kolik stal tenhle tak uz me asi vystrihne z trenek. Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Ppetr napsal:
Já už to vidim, jak tu uzavřete sázku. Bohužel jsem si vypěstoval pověst "nožovýho kurevníka" ale i ten se časem usadí a založí ZTčkovou rodinu Laugh

Tak hele ty "nožový kurevníku", až se jí nabažíš a dojdeš k názoru že už je taková stará vošoupaná a rozhodneš se dát jí kopačky, tak ti říkám že už tady stojíme připravený v řadě a čekáme kdo z nás ji po tobě jako první vobtáhne (brouskem) Happy
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Štamgast
Laugh No to je pěkný a já furt nic a nic Laugh No třeba se nabažim a pustim ho (skoro by bylo divný kdyby ne Laugh ) ale zatim ne. Dokonce jsem měl v plánu jet pro hnědej (do šuplíku - co kdyby) ale jsem po vánocích nějak moc vycinkanej... Neutral
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Ppetre, mas na svem nozi na prave strane cepele datum vyroby? Ja tam mam napsano Speed Safe, ale co jsem koukal na youtube tak jsem videl dost nozu, ktere tam mely vyrobni datum. Z tech fotek co jsi sem daval jsem to nejak nepoznal.
diky
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Pre Jirka80:ja mám na 0300vke ešte dátum výroby jun09,ale na 0301čke ktorú som kúpil neskôr je už nápis Speed Safe.Vidím na fotografiách že ani Ppetr na svojom dátum výroby nemá.Vychádza mi to tak,že výrobca zmenil značenie v polovici tohto roka...
Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:

Štamgast
Jirka80 - počkej, koukam Happy tak nemam. Vpravo jsou nápisy Speed Safe, S30V, Ser 2914 a pak jen 0301 ALL Patented made in USA
Máte někdo tu 0302 - hnědou? Buď vidim zelenou nebo černou. To se Vám ta hnědá nelíbí? Já bych ji bral, kdyby mi to šrajtofle dovolila, jedu si pro ni hned Cry
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/6/2009
Pánové-majitelé ZTéček,jakou máte zkušenost s povrchovou úpravou čepele? Jsou vidět stopy po používání? Viděl jsem například na F1 dost odřenou černou povrchovku,tak nevím. Díky za informace.Happy
Posláno:

Štamgast
Carllos 2 napsal:
Pánové-majitelé ZTéček,jakou máte zkušenost s povrchovou úpravou čepele? Jsou vidět stopy po používání? Viděl jsem například na F1 dost odřenou černou povrchovku,tak nevím. Díky za informace.Happy

Poskodenia povrchovky u ZT sa nemusis obavat. ZT pouziva tzv. DLC coating,a tento je podla dostupnych informacii najlepsi co sa tyka odolnosti - je tvrdsi ako samotna ocel pouzivana na nozoch.
F1 neviem, ale pochybujem ze ma DLC povrch (podla fotiek opotrebenia co som videl).
Z inych firiem pouziva DLC napr. Spyderco.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/6/2009
Díky Laurin za informace,nechci svinit vlákno,poslal jsem ti PM.
Posláno:

Štamgast
Dokud jsem nezkusil ZT, byl jsem přímo odpůrce "barvených" čepelí. S mym ZTčkem jsem seknul a omylem štrejchnul o hranu mosazný trubky , na čepeli byl zlatej šrám, zatrnulo mi, ale mokrym prstem jsem to utřel mosaz a na povrchovce neni nic znát. Tak to bude asi fakt dobrý...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
chlapi, ti co vlastnite rukusa a ZT300vku. Keby ste mali porovnat vlastnosti tychto 2 nozov, ktory z nich vam viac prirastol k srdcu, resp. klady, zapory? Rukusa som mal, no dochadza mi ze som spravil chybu ked som ho predal, preto teraz spekulujem ci nekupit opat, alebo radsej ZT300? Confused Som zvedavy na vase postrehy. dik
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast
Velkýho Rukuse jsem vydržel mít součastně s ZT0301 cca týden a šel Laugh Fakt je, že měl lepší řezný vlastnosti, ostří víc hubený, na broušení příjemější rovné ostří. Mě osobně nejvíc vadila tloušťka a možnost nošení jako EDC ve městě v džínách, moc jsem o něm věděl. Na mou malou ruku byla relativně zbytečně dlouhá ručka.... u mě padla volba na ZT
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum