ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Oba jsou super,oba mezi továrními zavíráky špička,u mě je na tom o chloupek líp Rukus.O trošku líp se mě s nim dělá,má praktištější čepel.Rozdíl to je ale minimální,prostě mě tak nějak trochu líp sedl,ale to je dost individuální Zero má také své velké klady.

Gero vložil tyto přílohy:
P8010003.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Zdravím Gero. A kdyby jsi měl říct o kterém si myslíš, že by zvládl tvrdší zacházení, nebo takhle kdybys neřešil uchop a měl bys říct s kterým bys toho dovedl víc?Happy nějak sem to pomotal ale snad se pochopíme Grin

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Řekl bych že co se týká odolnosti budou na tom podobně.U ZTčka titanovej frame lock tam neni co řešit.Rukus má zase ocelové příložky 2 mm tlusté a bezvadnej asix,takže taky v pohodě.Co se týká použití v praxi,řekl bych že s oběma toho zvládnu stejně a to docela dostWink.Jsou to zavíráky které se nebojím používat jako pevné nože...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/19/2009
Chlapi neviem či to patrí do tohto vlákna, ale mám už dlhšiu dobu zálusk na ZT 0300 len sa chcem spýtať či je podľa Vás 300 EUR veľa za novú. Dakujem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
300Euro x 26,- Kč = 7800,- Kč což je strašně, když v Praze stojí 5 tis Kč nový vč záruky = +- 190 euro

http://www.specialninoze.cz/zero-tolerance/zaviraci-noze-speedsafe/zt-0300-all-black/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
anonimus napsal:
Chlapi neviem či to patrí do tohto vlákna, ale mám už dlhšiu dobu zálusk na ZT 0300 len sa chcem spýtať či je podľa Vás 300 EUR veľa za novú. Dakujem

To je prehnana cena, ale ak si to pozeral v auparku v Lovcovi tak ta cena mozna, videl som tam aj vyssie ceny Angry
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Pokročilý
Dakujem.... ja som si to myslel len som si nebol istý, ta cena je z jednej slovenskej internetovej stránky ...nechcem ju menovať... nie z lovca, popravde tam by som si nekúpil už ani rybičku, vidím že ju zrejme
objednám z ČR
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Anonimus máš PM.
Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/30/2009
DWM21 napsal:
Anonimus máš PM.

Tiez uz nejaky cas zvazujem kupu tohto noza, ak ta mozem poprosit ked vies o moznosti zakupenia v SR posli prosim PM.
Posláno:

Pokročilý
Ok dam to na plochu myslím že by to nemal byť problém http://baterky-noze.sk/zero-tolerance/zero-tolerance-0300,
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2009
tak som ho dnes nafotil :)

wicked_child vložil tyto přílohy:
zt300.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/12/2009
Pozdrav všem, jsem nováček na fóru i když jsem ho dlouho pročítal bez registrace, tento nůž je opravdu nádhera, mohl by prosím někdo udělat fotku společně se Spyderco Military? Zajímá mě porovnání velikosti. Děkuji Jarda
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
wicked_child napsal:
tak som ho dnes nafotil :)

Myslím, že jsem již tuhle fotku viděl na jednoum ruském fóru, ale třeba se pletu.
Jestli se pletu, tak bych Tě poprosil o foto druhé strany čepele, kde má být logo s lebkou.
Děkuji a přikládám jednu fotku z netu.

langl vložil tyto přílohy:
zt300camo.jpg.jpg

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Gero - Dík aza fotku, nikdy jsem neměl možnost srovnání s Rukusem 610, kterou též mám. Jinak se přidávám.....časem bych rád ZT měl ve své sbírce, snad jen že bych čepel dal do saténového brusu...

Mat
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2009
4 langl> ano pleties :)

wicked_child vložil tyto přílohy:
zt302.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
wicked_child napsal:
4 langl> ano pleties :)

Děkuji, ale já myslel detail toho loga (lebku), jestli by jsi mi mohl vyfotit.
Ještě jednou děkuji.

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Už delší dobu na tohle vlákno usedá prach!Happy Před týdnem jsem se stal hrdým majitelem ZT 0300.Od té doby taham tenhle nůž každý den i v teplácíchLaugh a naprostá spokojenost.Špičkové zpracování,bezvadná ergonomie rukojeti i hmotnost mi u tohodle modelu vyhovuje .Parádní nůž který moji skromnou rodinku nožů nikdy neopustí.

HOMBRE vložil tyto přílohy:
IMG_4716.jpg.jpg
IMG_4715.jpg.jpg

Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/25/2008
Přiznám se, že jsem jeden čas taky o ZT0300 uvažoval. Ale pořád ne ane se rozhodnout. Nakonec si ho na speciálních nožích koupil kámoš, tak jak jsem to zjistil, hned jsem běžel Laugh si ho ošahat. Celkem zapůsobil. Když pominu ten sklon ostří. Po přečtení vlákna už jsem i zjistil, k čemu je kolečko na framelocku Happy . Ale divný je, že při otevřeném noži, v něm něco štěrchá. Co to je? Pružinka? Tohle by mě teda asi dost sr..o. Kámošovi to taky vadí, ale ne zase tolik, jen přemýšlý, že černý vymění za zelený. Ten mi shodou okolností ukazoval Ládes a štěrchalo to v něm taky. Je to teda normální u všech ZT?
Posláno:

Pokročilý
Sharp napsal:
Přiznám se, že jsem jeden čas taky o ZT0300 uvažoval. Ale pořád ne ane se rozhodnout. Nakonec si ho na speciálních nožích koupil kámoš, tak jak jsem to zjistil, hned jsem běžel Laugh si ho ošahat. Celkem zapůsobil. Když pominu ten sklon ostří. Po přečtení vlákna už jsem i zjistil, k čemu je kolečko na framelocku Happy . Ale divný je, že při otevřeném noži, v něm něco štěrchá. Co to je? Pružinka? Tohle by mě teda asi dost sr..o. Kámošovi to taky vadí, ale ne zase tolik, jen přemýšlý, že černý vymění za zelený. Ten mi shodou okolností ukazoval Ládes a štěrchalo to v něm taky. Je to teda normální u všech ZT?

Ahoj podľa mna je to ta pružinka, mám síce ZT len krátko ale aj mna zaujalo čo to hrká už som si zvykol, je to fakt skvelý nôž.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/25/2008
Celkový design se mi dost líbí, nejvíc asi 0301Ok , ergonomie rukojeti je taky dobráOk . Tak uvidím. Škoda toho sklonu ostří a toho štěrcháníKO .

Máte ho všichni přebroušený, nebo někomu tenhle sklon vyhovuje?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum