ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
MIKOV II. - historie i současnost Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 12/19/2019
Tak to je asi taky tou cenou. Je o dost vyšší než klasická cena limitovaných edic.Každopádně asi i tak si budu muset počkat na to až ho někdo nahodí na nějaký portál. Popřípadě, že se Hujer obejde jen se čtyřma)))) Díky moc pánové, kdyby ho náhodou někdo někde záhledl. Budu rád za info.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/12/2007
S prodejem bych asi moc nepočítal, sleduji nože dlouhou dobu a ten předchozí model mikov 1917 se za 10let prodával jen 3x. Jasně bylo jich jen 99. Tahle série byla z půlky pryč hned po zveřejnění a když se vyprodala za skoro osmičku, tak pochybuji že ho někdo za to prodá Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/26/2019
Jacob01 napsal:
Tak to je asi taky tou cenou. Je o dost vyšší než klasická cena limitovaných edic.Každopádně asi i tak si budu muset počkat na to až ho někdo nahodí na nějaký portál. Popřípadě, že se Hujer obejde jen se čtyřma)))) Díky moc pánové, kdyby ho náhodou někdo někde záhledl. Budu rád za info.

Nevím co jseš zač. Jestli dokážeš číst, ale ty nože jsou DÁRKY. Jsem možná hovado, debil a podobně jak mě tady nazývají ale dárky opravdu neprodávám. Laugh A toho krhounka by jsi mohl litovat. Beating
Posláno:

Pozorovatel
Krom toho lekce z počtů zdarma. Portepe alias bambule stojí cca 1500kč, zavěsník ti taky zadara nikdo neudělá a jestě 500kč do fondu veteránu. Kolik ti vychází? Cena toho prvního nože byla cca 4000kč před hromadou let. Chtěl bych vidět Ťukálky jaká by byla jejich cena. A kterej z nich by jich udělal 200 stejnejch. Laugh
Posláno:
Začátečník
Teda ty ses rozjel Hujer.))) Krhounka jsem myslel ze srandy, ale je fakt, že se Vás v té třídě sešlo hodně těch Hujerovejch. To jsi jich vyfasofal ještě nějak málo. A co se dárků týče, tak to se máte, když celá Hujerovic rodina sedí na truhlách plných vzácných nožů))))) Nejsi náhodou špíše od rodiny MikovicLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Pozorovatel
Sorry už mě neba jak tady neználkové posílají každého kdo má jinej názor do prdele. Jo jinak ten nůž jsem si nenechal ani jeden. Je sice krásnej, ale nehodí se mě k mejm nožům a novou Pandořinu skříňku otvírat nechci. Happy
Posláno:
Začátečník
Noooo, to je mírumilovná odpověďApplause Applause Tak třeba si dáme dárečky někdy příště. Pěkné Vánoce Ti přeji Hujer Admire
Posláno:

Pozorovatel
Tu firmu mám rád na nic si nehraje a je česká. Ale nemám s ní nic společného snad jen to že od mala jsem si kupoval její nože. Určitě bych mohl kritizovat i ji. V každé firmě se něco najde, protože v ní dělají lidi a ne roboťi. Ale nechci nemám zatím důvod. Happy
Posláno:

Pozorovatel
A ten neználek nejseš ty. Oni vědí. Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Pánové, zanechte svárů, mně dnes přijel Ježíšek a udělal mi ohromnou radost...Happy

Tomáš vložil tyto přílohy:
IMG_6328.JPG.jpg

"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/12/2007
Tomáš tos musel být moc hodnej, když ti ježíšek donesl nůž pro "Vedoucí" instruktory Applause
Mám moc rád fotky nožů které mi chybí, jsou pro mě motorem pro sbírání Ok Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Predator napsal:
Tomáš tos musel být moc hodnej, když ti ježíšek donesl nůž pro "Vedoucí" instruktory Applause
Mám moc rád fotky nožů které mi chybí, jsou pro mě motorem pro sbírání Ok Wink

Grin Obávám se, že na tenhle nůž nestačí být hodný Grin
A pokud mám možnost a právo na tuto variantu, tak proč jí nevzítHappy
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pozorovatel
Důležité je bejt hodnej tak nějak celej rok. Grin

hujer71 vložil tyto přílohy:
IMG_20191219_210939__2_.jpg.jpg
IMG_20191219_211150.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/20/2014
Tak já sem hodím dýky Mikov. Třeba se někomu budou líbit tak jako mě. Happy

RomanPP vložil tyto přílohy:
20191219_213656.jpg.jpg
20191219_213727.jpg.jpg
20191219_213032.jpg.jpg
20191219_213205.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Tak hoši, žasnu, jak dovedete být hodní a jak nádherné odměny za to dostáváte.Laugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Ahoj všichni
Neměl by někdo zájem, nebo nevíte o někom, kdo by vyměnil svou 100letou limitku mrkvičky za letošní důstojnickou?
Všem přeju šťastné a veselé.
Posláno:

Pozorovatel
Ono bylo 100 let mrkve? Confused
Posláno:

Pozorovatel
Ono bylo v roce 2009 sto let mrkve? Tak to tu mrkev už jíme pěkně dlouho. A pokud jde o nůž vz.17 ten žádnou limitku ke svému 100 letému výročí v 2017 aspoň z Mikova teda neměl. Happy
Posláno:

Pozorovatel
K 100 výročí republiky byla limitka Utonu vz 75. Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Tak oprava.Nebyla to limitka
http://www.uton.cz/ostatni-noze/ostatni-1917/
Uživatelé v tomto tématu