ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
MIKOV II. - historie i současnost Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 2/17/2019
Brigand mi vždycky přišel na obrázku pěkně hnusnej, ale potkal sem ho teď na živo v Bauhausu za dvě stovky, a dostal chuť ho prubnout v kuchyni.
Díky tenký a plochý čepelce a skoro žádný záštitě to s ním jde celkem pohodlně. A najednou koukám, on vlastně není tak hnusnej... Happy

PePro vložil tyto přílohy:
Mikov_v_kuchyni.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Prosím o radu znalce Mikovu... dá se někde koupit samotná obyčejná čepel k Predátorovi???
Je to pro zdejšího člena, kterému napadl kudlu "zdatný" brusič flexou a výměna čepele se nám jeví jako nejelegantnější řešení Wink
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
mydlinkaTM napsal:
Prosím o radu znalce Mikovu... dá se někde koupit samotná obyčejná čepel k Predátorovi???

Eshop rybicka.cz, kontakty-p. Venclík. Mně zatím pomohl vždycky.
Ovšem cena je k zamyšlení.
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Tam to už to koumal, ale nabízeli mu celou stavebnici :(
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/5/2013
mydlinkaTM napsal:
Je to pro zdejšího člena, kterému napadl kudlu "zdatný" brusič flexou a výměna čepele se nám jeví jako nejelegantnější řešení Wink

Ahoj, myslím, že se mi jedna válí v šuplíku. Pokud ji stále sháníš, tak mi napiš email, a určitě se nějak dohodneme. Lukáš
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/30/2008
Včera objednáno, dnes dorazila. https://www.nespresso.com/cz/cs/order/accessories/kapesni-nuz-rybicka

Pronghorn vložil tyto přílohy:
IMG_20200917_163022.jpg.jpg
IMG_20200917_163042.jpg.jpg
IMG_20200917_163117.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Pronghorn napsal:

Když jsem viděl v Č.Krumlově obyč rybičku v retrokrámku za 225,- Kč, tak jsem si říkal že se majitel po...l v kině. Tak tento kousek za litr je flek na hru 4x otočenej.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
dagger napsal:
Pronghorn napsal:

Když jsem viděl v Č.Krumlově obyč rybičku v retrokrámku za 225,- Kč, tak jsem si říkal že se majitel po...l v kině. Tak tento kousek za litr je flek na hru 4x otočenej.

Ano, loni tahle limitovaná edice stála 500,- a letos stojí 1000,-. Je to dost, ale stejně jako loni jde výtěžek z prodeje na Nadaci Terezy Maxové a projekt MADE BY.
Na charitu, stejně tak na žádné podobné účely nic nedávám, ale tohle je výjimka.
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
A co teprve ty ceny na aukru. To zase bude ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/12/2006
Vývoj nezastavíš. 45 let od sebe.
Ale vlivem ostře ohraničených výbrusů, zejména toho u vrchního krátkého ostří a ricassa, drhnou při zasouvání mezi planžety pochvy. Snad se to ochodí. Jsem rád, že konečně existuje s červenou rukojetí. Protože o něm píší v knize. Ale tam autor evidentně zaměnil nože a myslel Bonus. Těch opravdu bylo kdysi pár vyrobeno.

john1 vložil tyto přílohy:
P9200134.JPG.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/20/2020
Zdravím Vás, nedá mi to se nezeptat... . Už jste si s těma kudlama hodil ??? Happy
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Nedá mi to neodpovědět otázkou: Proč?
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:
Začátečník
Je to jednoduché, John1, nemá problém hohodit i s daleko vzácnějším typem nožů Happy) Kdo ho zná osobně, tak ví... .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
john1 napsal:
Vývoj nezastavíš. 45 let od sebe.
Ale vlivem ostře ohraničených výbrusů, zejména toho u vrchního krátkého ostří a ricassa, drhnou při zasouvání mezi planžety pochvy. Snad se to ochodí. Jsem rád, že konečně existuje s červenou rukojetí. Protože o něm píší v knize. Ale tam autor evidentně zaměnil nože a myslel Bonus. Těch opravdu bylo kdysi pár vyrobeno.

Zdravím vás.

Len ticho závidím.👍👍
Vašu zbierku by som naozaj niekedy rád videl naživo.

S pozdravom

Slavik
Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/12/2006
Omlouvám se, že píši až teď. Mám Coviďáka. A vážím si samozřejmě všech názorů, co zde přečtu. Ale mám takovou zkušenost, na to abych nožem vrhnul, jej musím hodně dobře osahat a musí se mi v ruce zpocitovatět. Ale vrhnul jsem všemi typy co mám. Nevěřili by jste co Vám to řekne. Například tři echt bojové nože slovutných firem jsem během tří hodů zlomil a měly neviditelné vady. Samozřejmě překalení se ukáže a i to jak nože "zvoní" hodně řekne. Nehážu s nimi dlouho, dva tři hody stačí. U toho Utonu mají konečně tvrdší ručky a už se neodrážejí jako hopíci od terče. Jako ty s kubánskou gumou. A otázka : Jak ošetřujete ručky Utonů, aby nezboulovatěly a neshnily?
Vždycky rád poslouchám vyprávění starých vrhačských legend například, jak vrhali SS a SA dýkami. Říkali : "To letěla orlička na jednu stranu a odznak na druhou". Jak vrhali bajonety, Carcano, vz.98, mannlicher atd. RU útočáky vz. 17 (ty si moc pochvalovali). A celé to snažení dovedli k výrobě nože Faraon.
Dnes je to historie a vrhání je sport se vším všudy. Ale tyhle příběhy stále voní ohněm, zalomenými palci a kytarami.
A závěr - vrhání mě baví a vrhám co mě baví.
Posláno:
Začátečník
Dobrý večer. Držím Vám palce, ať se brzy uzdravíte.
Posláno:

Štamgast
Přišel mi nůž objednaný přímo v Mikovu. Adresa odesílatele je Lipová 348, Lipová u Šluknova. Podle mapy je to nějaká továrnička. Víte někdo, co to je? Nějaká pobočka Mikovu?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
jendach napsal:
Přišel mi nůž objednaný přímo v Mikovu. Adresa odesílatele je Lipová 348, Lipová u Šluknova. Podle mapy je to nějaká továrnička. Víte někdo, co to je? Nějaká pobočka Mikovu?

tak podle katastru to patří Mikovu
Posláno:

Štamgast
Jj, spíš jsem ale myslel, jestli někdo nevíte, zda Mikov rozšiřuje prostory nebo tak něco.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Skoro bych řekl, že na té adrese vyrábějí kancelářské výrobky RON a je možné, že tam přesunuli distribuční oddělení e- shopu.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum