ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
MIKOV II. - historie i současnost Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/7/2013

Jardah vložil tyto přílohy:
4820A8EF_CFA5_43D1_834A_A2577102340D.jpeg.jpg

K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/5/2012
Ach jo, ten molitan.
J.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
dobry den nechci bejt nek krytyckej ale kdys uz umi cina zabalit nuz a hezky tak proc to sakra neumi mikov takle dat nuz nekoumi a takle blbe zabalenej mela by se fyrma stidet to je muj nazor hezky den
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Falda007 napsal:
Ach jo, ten molitan.
J.

Tak, mění se lidi na Hradě ne v Mikovu….
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Si tak rikam, jestli darovat budoucimu prezidentovi nuz s nazvem Predator vysila ten spravny signal ;)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/4/2020
Ještě měli panu prezidentovi předat kontakt na něko z knifu, třeba Mydlinku, až zjistí že jeho kus je šmejdsky vyrobenej, tak aby mu to měl kdo poladit:Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Podle toho nápisu na zdi ho asi nese do musea ne? Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Má na tý čepeli aspoň nějakej nápis jako věnování nebo je to vážně jen obyčejnej Predátor? 🙈

Když si vzpomenu, jak Zeman před pár lety při cestě po Libereckým kraji dostal zavírák od Milana s čepelí z damašku udělanýho z lana lanovky na Ještěd, tak by v tomhle srovnání jeden zaplakal.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Tyler napsal:
Má na tý čepeli aspoň nějakej nápis jako věnování nebo je to vážně jen obyčejnej Predátor? 🙈

Když si vzpomenu, jak Zeman před pár lety při cestě po Libereckým kraji dostal zavírák od Milana s čepelí z damašku udělanýho z lana lanovky na Ještěd, tak by v tomhle srovnání jeden zaplakal.

Skromný dotaz, ten damašek byl kovaný z lana před pádem lanovky nebo až po?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den tak sem nasel nuz co dostal Zeman proti tomu co dostal Pavel je to sakra rozdil hezky den.
1 fotka nuz pro Zemana
2 fotka nuz pro Pavla a bude to ta levnejsi verze skoda ze mu nedali s ty RWE aspon nebo damasek

brom vložil tyto přílohy:
1000x1000_1379082487_jested_zaviraci.jpg.jpg
4820A8EF_CFA5_43D1_834A_A2577102340D.jpeg_big.jpg.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/27/2016
Srovnal sem si brusny kámen ( bo sem tušil že ho budu potřebovat ) a plný očekávání sem vyrazil na poštu vyzvednut balíček. Děkuju Mikovu za milé překvapení 😍 Nikde ani známka něčeho nedokonalého nebo nějaké chybičky. Vše sedí, lícuje, fazetka jak z učebnice, kudla holí 😍 Mám kudlu jakou má prezident 🔝🇨🇿😂
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012
Sestavu Generál, kterou jsem nosil posledních 14 dní - Prim Orlík a CZ P10C, posunu na level prezident přidáním Predátora Happy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/23/2023
Je možne,že pero z 007 sa unavilo,že ledva vystreli čepel?

Kudlanka5 vložil tyto přílohy:
20230127_101249_01.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Tyler napsal:

a dal mu ho Milan nebo ho někdo koupil a dostal ho od zástupce kraje?
jen abych věděl, zda zrušit účet na knife Grin
Posláno:

Štamgast
Kudlanka5 napsal:

Možné je všechno, já ho mám už ani nevím jak dlouho, ale skladuji v otevřeném stavu, takže se pero neunavuje. Zkus ho vyndat, a uvidíš jestli čepel jde volně na čepu, vyfoukej bordel a promázni čep a uvidíš. Máš tam jedno nebo dvě pera?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/27/2016
Ač mi to je blbé tak to řeknu. Chvíli co sem dopsal ten chvalný komentář na mou new kudlu mi začal Predátor vrzat 😩 Stokrát sem ho otevřel, zavřel, různě sem ho převaloval, kontroloval a nic. Tak si říkám idu ho zkusit, zrobim si čajos. Vezmu zazvor, otevřu kudlu, zavřu pojistku a najednou slyším lup. Zkusim, a praská, vrže jak stará hujda.
Mám to ale smůlu. Nedávno mi takto vrzaly dvě fungl nové baterky od Fenixu.
Tož sem napsal do Mikulášovic zda to možu poslat jim na úpravu/opravu. Tak uvidím co se bude dít Cry
Ale inač, boží, boží krasavec to je ♥️

zabikuch88 vložil tyto přílohy:
74BBE83B_51C5_4A41_AE4D_D25450448C13.jpeg.jpg

Posláno:
Začátečník
rettromen napsal:
Kudlanka5 napsal:

Možné je všechno, já ho mám už ani nevím jak dlouho, ale skladuji v otevřeném stavu, takže se pero neunavuje. Zkus ho vyndat, a uvidíš jestli čepel jde volně na čepu, vyfoukej bordel a promázni čep a uvidíš. Máš tam jedno nebo dvě pera?
skúsim vyfukať a premazat..mam nejaky nano ultratechno sajrajt na zbrane,tak sňád sa preberie... skladujem ho zavretý...
Posláno:

Štamgast
Kudlanka5 napsal:
rettromen napsal:
Kudlanka5 napsal:

skúsim vyfukať a premazat..mam nejaky nano ultratechno sajrajt na zbrane,tak sňád sa preberie... skladujem ho zavretý...

Ale nejdřív vyndej to pero ať víš jestli ta čepel běhá v celé dráze lehce než to promažeš, abys věděl kde je chyba Wink https://www.youtube.com/watch?v=BY5V_FPoIo0
Posláno:
Začátečník
rettromen napsal:
Kudlanka5 napsal:
rettromen napsal:
Kudlanka5 napsal:

Ale nejdřív vyndej to pero ať víš jestli ta čepel běhá lehce než to promažeš, abys věděl kde je chyba Wink https://www.youtube.com/watch?v=BY5V_FPoIo0
mrknem na to....diki
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Kohn napsal:
a dal mu ho Milan nebo ho někdo koupil a dostal ho od zástupce kraje?
jen abych věděl, zda zrušit účet na knife Grin

Jirko, v klidu mrGreen. Co si vzpomínám, Milan tehdy těch nožů vyrobil víc v rámci nějakýho výročí (40 let snad) otevření vysílače na Ještědu. Jeden z těch kusů pak byl předán jako jeden z darů kraje tehdejšímu prezidentovi v rámci oficiální návštěvy. Určitě se nejednalo o nějakou soukromou akci.

Ona je teda taky otázka, jak se to má s Predátorem pro generála, teda pardon prezidenta Happy Pavla. Nevím, kdo mu ho dal, jestli je to oficiální dar od Mikovu nebo od někoho jinýho. Nevím ani, kdy mu byl ten nůž předán, ze kdy je ta fotka. Zkusím dohledat.

Takže zase abychom Mikovu nekřivdili, možná u nich nikdo ani netuší, že Pavel nějakýho Predátora dostal. Pokud ovšem jde o přímý dar Mikovu Pavlovi, a to už dokonce jako prezidentovi, tak by mi přišla jako fakt ostuda nedat mu nějakou vrcholnou verzi samozřejmě. Proto se mi hned vybavil Zeman a naopak nádhernej a pro libereckej kraj materiálově i detailem na bolsteru signifikantní nůž vyrobený Milanem. Z toho důvodu můj původní komentář o kontrastu.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum