ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
MIKOV II. - historie i současnost Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/21/2012
www.mikov.cz/z40413-nuz-golak

nový nůž z projektu válečný veterán
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/20/2014
Vkládám fotky nového Mikov Golak.

RomanPP vložil tyto přílohy:
20240507_113639.jpg.jpg
20240507_113714.jpg.jpg
20240507_113750.jpg.jpg
20240507_113736.jpg.jpg
20240507_113725.jpg.jpg
20240507_113650.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Vzhledově líbivá dýka, nicméně vynechat pořádnou záštitu u tohohle typu nože je podle mě nebezpečný nesmysl.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012
Tohle nebude kudla na práci, ta pomaže do vitrínky k ostatním Happy

Teď ho donesl pošťák, je pěkně zpracovanej, konečně pouzdro, co dává smysl, pěkně a souměrně nabroušenej. Škoda jen těch stop po pálení, ale ty sem viděl už před koupí.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/13/2022
Nože Válečný veterán jsou nože sběratelské, pamateční, ....... Vycházejí z předloh ale promítají v sobě víc než bojový nůž. Proto hledat na nich chyby je trochu jinde. Hlavní poslání projektu Valečný veterán je připomenutí působení našich vojáku v misích, uctění jejich služby vlasti, ztráty a zranění. A také finanční podpora válečných veteránů. Ve čtvrtek se na GŠ AČR předával šek na 150000 kč a od začátku projektu se vybralo cca 400000kč. A to diky lidem co si koupí nůž, protože z každého nože jde 300kč do fondu.
Posláno:

Štamgast
milan71 napsal:
Nože Válečný veterán jsou nože sběratelské, pamateční, ....... Vycházejí z předloh ale promítají v sobě víc než bojový nůž. Proto hledat na nich chyby je trochu jinde. Hlavní poslání projektu Valečný veterán je připomenutí působení našich vojáku v misích, uctění jejich služby vlasti, ztráty a zranění. A také finanční podpora válečných veteránů. Ve čtvrtek se na GŠ AČR předával šek na 150000 kč a od začátku projektu se vybralo cca 400000kč. A to diky lidem co si koupí nůž, protože z každého nože jde 300kč do fondu.

Hele, to je podle mě okecávání. Sice pěkné, ale pořád jen okecávání. I sběratelský nůž může přeci být smysluplný. A ta částka 300 Kč s ohledem na cenu nože taky není žádná sláva.
Posláno:
Pokročilý
Máš dojem že Roman Hippik nedokáže navrhnout bojový nůž? Viz. teď naposled tady nůž Gryphon. Kolik ty dáváš na válečné veterány? Nelíbí nekupuj a kritizovt můžeš Bureše nebo SPD nebo špatnou dobu. Budeš za většího borce před kámošema v hospodě. ))
Posláno:

Štamgast
Buď jsem ti šlápl na kuří oko, nebo nesneseš jiný než obdivující názor. A kdybych ti odpověděl na ty tvoje předpojaté otázky, možná by ses cítil i trapně …
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/31/2022
jendach napsal:
Buď jsem ti šlápl na kuří oko, nebo nesneseš jiný než obdivující názor. A kdybych ti odpověděl na ty tvoje předpojaté otázky, možná by ses cítil i trapně …

Pán už šel i do mně, je to borecAdmire

Teď už pro tebe, chytrolíne:
Lampasák Hippík mi může víš co...kdyż jsem byl na vojně já, patrně sral do plínek ještě jeho táta.

Veterány ať sponzoruje ten, kdo je na ty mise poslal, já si totiž myslím, że tam vlasti nesloužili.

Pochopil??
Posláno:
Pokročilý
Pán pujde do každého kdo bude pomlouvat jeho kamarady. Ježoure ten post k těm míchanejm vajíčkum sedí. Jsi opravdu takový hńup? Vraž si do prdele ten svůj srp s kladivem ty chcimíre. )))
Posláno:
Pokročilý
Ok pro lidi co to opravdu zajímá. Nůž vznikl jako inspirace noži Bonus vz.85 a Jugoslávského nože vz.53. Není určen pro boj je to dizajnovka. inspirována noži který jsou starší jak většina místních členů krom Ježoura kterému je podle všeho 100let a sloužil ještě za R.U. Proto na něm hledáte prvky moderních nožů zbytečně. A jen pro info je mě 52 Roman je cca o 6 let starší. A nikdy v mém životě jsem urážky nepřešel jen tak. Proto kritizujte jak chcete ale pokud bude povídání přisprostlé mohl bych to řešit tak jak jsem ti už jednou Ježoure psal. A to bác bác na tvoji nevymáchanou hubu. Věř že by jsi nebyl první ani poslední. ))

milan71 vložil tyto přílohy:
IMG_20240507_171144_HDR.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2023
@milan71
Tohle je během posledních dní cca 150-tý zbytečný double post.
Proč to děláš?
A to vyhrožování si strč také kam slunce nesvití, nikdo na to není zvědavej.

Edit: Další zbytečný double post… ⬇️
A ne, vyhrožuješ na fóru lidem násilím, nic víc, ty primitive.
Posláno:
Pokročilý
Většinou fond válečných veteránu sponzoruje účastníky 2 světové války kteří ještě žijí. Švagrové dvě babičky umřely v UVN a byli tam proto že přišli ze Svobodou z Volyně a podporovaly jeho jednotky jako zdravotnice. Tak to by mě zajímalo kdo by měl sponzorovat je? Hitler nebo Svoboda? Až budeš starej což už podle všeho jseš budeš rád že se o tebe někdo postará.
Posláno:
Pokročilý
Až přestane bejt člověk sprostej nebude mu nikdo vyhrožovat. A věř tomu nebo ne nevyhrožuju jen ho umravňuju. )))
Posláno:

Štamgast
Pánové, já se chtěl jen bavit o noži a napsat k tomu nějaký svůj názor. Vy sem ale taháte osobní útoky, politiku, prostě sračky.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
milan71 napsal:
Až přestane bejt člověk sprostej nebude mu nikdo vyhrožovat. A věř tomu nebo ne nevyhrožuju jen ho umravňuju. )))

Ty to ale sypeš. Toto vlákno je o nožích Mikov a nebo o sbírání bodů na štamgasta?Shocked
Posláno:
Pokročilý
Věř tomu že já se raději bavím o nožích ale nnechám si všechno líbit. Začal s tím někdo jinej. Už chápeš proč nemá ten nůž záštitu?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2023
@jendach
N690 58-60 HRC = 7900 CZK.
300 CZK na “dobrou věc”.
Jak jsi zmínil, žádná sláva. Mě osobně to přijde tak, že hezké mít na stránkách onu “dobrou věc”, co na tom, že to nezaplatí ani chlebíčky na setkání…
Posláno:
Pokročilý
A co je to štamgast? Budu za to mít něco pro sebe levnější pivo nebo už nebudu muset chodit pracovat? Vaše hodnostní označení mě fakt nezajímá. )
Posláno:

Štamgast
milan71 napsal:
Věř tomu že já se raději bavím o nožích ale nnechám si všechno líbit. Začal s tím někdo jinej. Už chápeš proč nemá ten nůž záštitu?

Kdybys nebral odlišný názor na nůž jako útok, bylo by líp …
Jinak ne, nepřítomnost záštity pořád nechápu. Nic z toho všeho co jsi napsal, to nevysvětluje. Bonus i ten jugoš ji mají. Dizajnovka nedizajnovka, dýka bez záštity podle mě nemá smysl.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum