ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
MIKOV II. - historie i současnost Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2008
Tak ja myslim ze ziadna tragedia, kto chche tunit predatora, kupi zakladneho plastoveho, rozoberie a moze tunit ci?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
no ta stavebnice stála níž než základ predátor .Takže ještě rozebrat . Ale otázka zněla jestli někdo , kdo k tomu má blízko neví proč se to přestalo dělat ??
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
Myslím že Mikov se kdysi vyjadřoval ve smyslu že bylo obtížné řešit reklama
ce
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:
Pokročilý
Tak vzhladom k tomu kolko stoja tie luxusnejsie predatory vs. kolko by stala custom cepel u noziara + stavebnica sa im vobec nedivim ze to zarazili.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/24/2023
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/15/2019
Borci, kamarád má UTON martfrost. Jak vzácný je tento kus? Nevím, ani jak dlouho se vyráběl

Jarasmuay vložil tyto přílohy:
20260414_070144.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
je to civilní verze a v horším stavu, tak to asi moc pro sběratele nebude, viděl bych to tak na litr max, ať kdyžtak zkusí aukro jestli to chce prodat, tam se občas najde nějakej blázen co přeplatí mrGreen
Posláno:
Štamgast
krom napsal:
https://mikovknives.com/Kits/kits.html tu su na predaj
mne tahle stránka nefunguje , zobrazí se a nejde objednat , poslední aktualizace 2023.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/3/2013
[quote=rettromen]
Štamgast
taky jsem to zhlídnul . Jestli tohle je ředitel a ne nějaká Ai (umělá inteligence¨), tak to potěž pán bůch.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/24/2023
tolokan napsal:
krom napsal:
https://mikovknives.com/Kits/kits.html tu su na predaj
mne tahle stránka nefunguje , zobrazí se a nejde objednat , poslední aktualizace 2023.

https://mikovknives.com/
majitel je aktivny aj tu ale neviem nick
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Ak sa nemýlim, tak je pod menom David. Ak sa mýlim, tak prepáč.
Posláno:

Štamgast
Omlouvám se , ale musím: dnes je toto vlákno opravdu o ničem, historii známe, už je to opravdu dávno, současnost výrobků Mikov opravdu nestojí ani za vyslovení, a když už bych musel vyslovit, tak to slovo je nezveřejnitelné! Navrhuji toto vlákno nechat zaniknout, budu rád když budu poslední kdo do tohoto prdu do stromovky přispěl!
Dokud dejchám doufám
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Panchart napsal:
...Navrhuji toto vlákno nechat zaniknout, budu rád když budu poslední kdo do tohoto prdu do stromovky přispěl!

A proč? Jsou lidé, kteří si nože od Mikovu kupují a chtějí se podělit o svoje poznatky. Na tom nevidím nic špatného. O tom je diskusní fórum, diskutuje se na něm. O mě je známo, že jsem spíše kritikem než příznivcem Mikovu a jeho produkce, ale ne všechno, co Mikov dělá je blbé a předražené.

Kromě pár starých uhlíkových Fixírů, které jsem si pořídil z nostalgie, mám Mikov List a nemůžu proti němu říci křivé slovo. A třeba se jednou dočkám i nějakého jiného nože, který mi bude stát za to koupit si ho.

Nic ve zlém, ale mám taky návrh. Když Tě tohle vlákno tak dráždí a vadí Ti, neotvírej ho. Není to povinné. U vláken, která nic neříkají mě, to dělám taky tak.

Přeju všem hezký večer! Zdenek
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/26/2013
Ahoj, mám spoustu malých obyčejných nožů od Mikovu a mám je rád:))) Nemusí být dokonalé, ale stárnou se mnou a připomínají mi různé chvíle, ke kterým se rád vracím. A ty nové? Mám taky:))) Otlučená hliníková střenka na Eliptovi spolu s jeho ptačí zobákovitou čepelí - vypadá jak ňákej modrej brabčák, co se vyválel v barevný kaluži u nově natřenýho starýho plotu:))) Smart je nabroušenej na každej salám a když ho ztupim, tak za 5 minut je ostrej zas. Cvakání starýho Mackieho opravenýho Stradivárim Mydlinkou TM mě naplňuje zvědavostí, kdo sakra ten nůž měl asi přede mnou (než jsem ho na bazaru koupil) jakej to byl člověj, co asi dělal za práci a co s nim krájel:))) Atd... No a toho Modráka se střenkama jak rozbouřený moře z Verneovky s kotvou a odtlačnou pojistou mi koupil táta v železářství...
R:)))
Posláno:
Pokročilý
Mikov by to urcite mohol hrat aj lepsie, ale upla katastrofa to tiez zas nie je, rozhodne nic na zrusenie ci zamknutie vlakna.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Zamykat vlakno je blbost. Reagovanim na ten prispevek akorat krmite trola.
Posláno:

Štamgast
Netuším kde jsi četl něco o zamknutí Jendachu, napsal jsem že já navrhuju nechat toto vlákno dnes o ničem zaniknout. Mikov jak ho pamutuji já už neexistuje a prtoto bych toto prostě nechal vyšumět. Bral bych vlákno Mikov ČSSR. Současnost je ostuda a to je slabý slovo. Opět můj názor. Trola můžeš krmit, to jde snadno a nesouhlasit můžeš, ale prošťouchlej zadek už nezachráníš ať děláš cokoli a Mikov si ten zadek nechal našťouchat na mnoho let, to jen nostalgie nezachrání!
Dokud dejchám doufám
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
jendach napsal:
Zamykat vlakno je blbost. Reagovanim na ten prispevek akorat krmite trola.

Proč hned troll? Panchart jen vyjádřil svůj názor. My jsme mu na něj odpověděli. Normální diskuse na diskusním fóru. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Ani Mikov se všem nezavděčí.

Jsou tu lidé, které Mikov zajímá, proč tedy nechávat něco umřít? Jak jsem napsal, co se mi nelíbí nebo mě nezajímá, to nečtu a nepíšu tam. Mnohokrát jsem se tu ne zrovna pochvalně vyjádřil o Mikovu a jeho produktech. Jsem tedy troll? Necítím se jím být.

4Panchart - zopakuju to: "Jak jsem napsal, co se mi nelíbí nebo mě nezajímá, to nečtu a nepíšu tam."
Neber to jako snad, že Tě k něčemu nutím, ale zkus tohle vlákno míjet, jako by neexistovalo a ponech ho těm, které nože od Mikovu něčím zaujaly (negativně či pozitivně, to je jedno).

Je zbytečné se hádat, pánové. Sto lidí, sto chutí. Že já nejím buchtičky se šodó neznamená, že někomu jinému nemůžou chutnat. Nechme každému co jeho jest, včetně jeho sympatií i antipatií.

Hezký večer! Zdenek
Uživatelé v tomto tématu
Eskal, Guest

Přechod na fórum