ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prezentace našich sbírek Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/5/2007
Ahoj všem po krásné sobotě a neděli strávené v lesích...oslepen jarním sluncem skoro jako rumem v zimě od bernandýnů zkusím poslat části sbírek...

tuloutdoor@centrum.cz vložil tyto přílohy:
IMG_0888.jpg.jpg
IMG_0894.jpg.jpg

Luděk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Hned to vypadá líp když je to foceno venkuWink.Mam dva dotazy,na horní fotce první zprava je to Buck Nighthawk origoš?Jestli jo jak si s nim spokojenej ty?A pak ten nožík na stejný fotce,třetí zleva,co ten je zač?Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Sice to není na mě, ale Nighthawka mám a moc s ním spokojenej nejsem... matroš 420, šílenej úhel ostří (až se mi bude chtít, tak ho předělám) ale fajn pouzdro, masivní rozměry (stupačku asi v pohodě zvládne, nezkoušel jsem) a je to macek. Mám střední ruku a sedí dobře, podle mě i do větší ruky. Navíc já na tyhle větší nože moc nejsem, takže odvázanej z něj nejsem, ale svůj úkol rozhodně splní.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
To je právě ono,že z něj moc odvázanej neni skoro nikdo.Řekl bych že se řadí k nožům které sklízí o dost víc negativních ohlasů než pozitivních.Proto mě to zajímá.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Gero napsal:
To je právě ono,že z něj moc odvázanej neni skoro nikdo.Řekl bych že se řadí k nožům které sklízí o dost víc negativních ohlasů než pozitivních.Proto mě to zajímá.

ja mam origos night hawka kupoval som ho pred rokmi v statoch a to pre to ze som ho videl v casaku blade ktory som si vtedy tiez prvy krat kupoval v statoch Happy uchop resp ergonomia rucky je podla mna dobra vybrus uz bol spominany vyssie je to ak to napisem trochu tvrdo skor dlato ako noz kym si clovek aspon trosku nezmensi uhol ostria material cepele nie je sice uplne blato kazdopadne je ale makksi ako napr cepel grizliho od ruskeho noksu

edit: a ako som tu uz na fore pisal verziu nie tanto mal pri sebe aj chuck norris minimalne v jednej casti serialu walker texas ranger (uznate sami ze to hodnote tohto noza pridava 1000%) Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
crossan1x: spíš 1500%, ale je pravda, že úchop je dobrej... taky ta měkčená pryž (nebo plast je dost dobrej), IMHO lepší než kraton, právě proto, že se moc neodírá... přitom je t příjemný do ruky, i když tvrdší...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/5/2007
Gero napsal:
Hned to vypadá líp když je to foceno venkuWink.Mam dva dotazy,na horní fotce první zprava je to Buck Nighthawk origoš?Jestli jo jak si s nim spokojenej ty?A pak ten nožík na stejný fotce,třetí zleva,co ten je zač?Díky.

Ahoj!
Tak ten první zprava na horní fotce, t. j. firma ACER, napodobenina, prožil se mnou putování po Chorvatsku a za ty prachy spokojenost! Ten druhý je dárek firmy Shell (aby můj motor skvěle šel!), je z katalogu reklamních nožů, ale na běžné používání je velmi velmi dobrý (skalní příznivce nožů na přežití by neuspokojil, kácet se s ním nedá, omlouvám se za invektivu i já mám samozřejmě velké nože rád!) Wink

tuloutdoor@centrum.cz vložil tyto přílohy:
IMG_0900.jpg.jpg
IMG_0910.jpg.jpg

Luděk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
OMLUVA!
Jedná se o firmu Acron!

tuloutdoor vložil tyto přílohy:
nože_001.jpg.jpg
nože_002.jpg.jpg

"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Moje "sbírka" v posledních měsících dost prořídla, budu obměňovat. Tohle jsou teď moje tři nejoblíbenější kombíčka:

gorshi vložil tyto přílohy:
RogueaOpinel.JPG.jpg
A1aEndura.JPG.jpg
MOD4aLL80.JPG.jpg
BigAll.JPG.jpg
SmallAll.JPG.jpg
All.JPG.jpg

Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
JUP
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/19/2007
Witam
Jak można to i ja sie pochwale moim zbiorem wszystkie zrobione przezemnie

Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
gorshi napsal:
Moje "sbírka" v posledních měsících dost prořídla, budu obměňovat. Tohle jsou teď moje tři nejoblíbenější kombíčka:

Nějak jsem to přehlíd
Máš to moc pěkně rozdělené, na klasiku, modernu a vojenské Happy Happy Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Ahoj, přihodím pár Kizlyarů (takové co mi byly vyloženě sympatické). Pár jich půjde z domu (Irbis už je zamluvený, Sobol ještě volný, možná ještě něco), tak kdyby byl zájem, napište na email. Jo a poznámka k těm obrázkům - starší verze s jemnou kresbou jsou hezčí, není to praktické, ale dle míry (ne)vkusu jsem prostě neodolal. Za největší odvaz považuju toho pavouka, viděl jsem ho asi ve třech variantách.

Edit: horní obrázek: Irbis, Biker 1, NSK3, Stěrch; prostřední obrázek: Sobol, U5, Puma, Terek; spodní obrázek Enot, Akula.

Zrzavý Orm vložil tyto přílohy:
DSCN3023.JPG
DSCN3025.JPG
DSCN3028.JPG

...bez komentáře...
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
JUP napsal:
Witam

Bardzo ladne finske nozy! Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
tak pridam taky cast mejch nozejku.zatim jenom pevne

Mical vložil tyto přílohy:
sbirka_pevne.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
JUP napsal:
Witam

Ahoj,
prosím Tě, co je to za nůž v prostřední řadě úplně vpravo položený (jako jediný) svisle!
L.
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2002
Bohuzel nemam digicam, takze se radsi podivejte na mou stranku: http://www.freewebs.com/depaul56/

~Paul~
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
dePaul napsal:
Bohuzel nemam digicam, takze se radsi podivejte na mou stranku: http://www.freewebs.com/depaul56/
~Paul~

No tak jo, 200 nožů to už je pěkná kolekce. V tom už by pomalu jeden ztratil přehled. A kterým řežeš a je tvá prodloužená ruka?
...bez komentáře...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Pěkně se to tady rozjíždí , tak se i já přidám se svojí mini sbírkou.
Foto opět nic moc - není to můj koníček a ani mě to nebaví.
Snad se mi to povede.

majkl vložil tyto přílohy:
100_2533.JPG
100_2534.JPG
100_2536.JPG
100_2537.JPG

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/11/2006
pěknej kufírek Happy ty nože taky no Wink svou malou sbírku vyfotim až bude opravenej foťák Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2002
Zrzavý Orm napsal:

No tak jo, 200 nožů to už je pěkná kolekce. V tom už by pomalu jeden ztratil přehled. A kterým řežeš a je tvá prodloužená ruka?
Zadným z této kolekce. Muj EDC je proste jeden Sandvik nuz. Vypada jako vetsina tradicnich muskratu :).

~Paul~
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum