ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prezentace našich sbírek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/14/2006
Pěkné!!! Přihoď prosím něco bližšího o druhém zprava! Dík.
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/12/2007
no je to nůž od magnumu ze speciální edice pro rok 2004 s designem od pohla, byla k němu i dárková krabička a kožené, velmi dobře ušité poudro. Je to teda fakt kus železa, váží asi 420 gramů, má takovej pěknej volskej jazyk, kterej se dobře zařezává, ale na sekání moc není. Má dost velkou rukojeť, která je ale udělaná pro velkou šíři úchopů a při všech máš stoprocentní jistotu, že ruka zůstane, tam, kde má. Měl jsem celkem štěstí na výroní číslo - 1234Happy. Eště před rokem sem ho viděl prodávat.

brak vložil tyto přílohy:
P1010212.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Pěkný, moc!!!!
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
Tak jsem rozšířil přes inzerci Knajfu svou sbírku, jmenuje se to Trio od Oscarra!

tuloutdoor vložil tyto přílohy:
Tršice_knihy_nože_023.jpg.jpg

Luděk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/11/2007
Takže taky se pochlubim, neni to teda přímo moje sbírka, ale jsem v pořadí na majitele. Dědictví po dědovi. Jsou krásný břitvy a i po těch letech řežou jak ďábel. Kvalita nic moc, za tu se omlouvám fotil jsem bez stativu, takže se to klepalo a znáte to. Bez stativu a blesku ostrou neuděláte.
Ještě s originálními pouzdry, pěkně zdobnými, na tom hornim ještě pozlacení písma.

Ta která je otočená oproti těm dvěma, je můj favorit. Rukojeť je celo kožená se zdobením s mysliveckou tématikou. Text na plaketce není již vidět.

Dál, mám ještě Mikováckej zavírák s imitací parohu a to samý jako pevný na čepli zdobení Lovu Zdar, na stránkách oba jsou. A poslední kus je bajonet co jsem dostal od tchána, prý snad jeho z vojny. fota ještě přidám.

Orcen vložil tyto přílohy:
momentka_5.jpg.jpg
momentka_6.jpg.jpg

V této místnosti je místo jen pro jednoho Boha a ten váš to není! Walter Bishop
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/28/2004
Kamarádi, asi jesm za blba, ale: jak sem dám fotku??
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Miki napsal:
Kamarádi, asi jesm za blba, ale: jak sem dám fotku??

První vložíš text a pak si dáš přidat přílohu. Mat
Posláno:
Pokročilý
Děkuji, Mate, nějak jsem znejistěl, už jsem zde dlouho nic nevyvěšoval... Tak tedy: mám takovou skříňku, občas před ní postojím, cosi si vyberu a hned je ten svět růžovější... Jistě mne zdejší chápouHappy Happy

Miki vložil tyto přílohy:
skří__011.jpg.jpg
skří__013.jpg.jpg
skří__014.jpg.jpg
skří__015.jpg.jpg
skří__016.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/13/2007
WOW!

Pěkná vitrínka. Nelze extra rozpoznat všechny jednotlivé modely, ale leccos ano. Kromě Mikovu a dalších jasně rozpoznatelných jsem si všimnul například nože od pana Kregla. Když se to vezme kolem a kolem, kdybych takovou vitrínku potkal opuštěnou, rád bych si ji osvojil a dal jí nový domov Happy Happy
-= Wiki - encyklopedie nožů =-
(a odpovídající vlákno na fóru)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Miki:Máš to nějak systemizovaný dle nějakých kritérií,nebo pouze volně loženo?Wink
Moc pěkná skříňka,taky by se mi na ti kudláci nějaká šikla,leč obávám se že bych byl doma vykleštěn vykrven vykoštěn a rozčtvrcen a to tím nejtupějším kusem předkovanýho plocháče... Sad Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/13/2007
Ládes napsal:
Miki:Máš to nějak systemizovaný dle nějakých kritérií,nebo pouze volně loženo?Wink
Moc pěkná skříňka,taky by se mi na ti kudláci nějaká šikla,leč obávám se že bych byl doma vykleštěn vykrven vykoštěn a rozčtvrcen a to tím nejtupějším kusem předkovanýho plocháče... Sad Wink

Tak teď budu off-topic, ale připoměls mi tím tupým plocháčem moji bývalou nadřízenou. Byla to ženská od rány a jednou prohlásila o svém manželovi, cituji: "Já ji mám taky jen pro něho a kdyby mě někdy podvedl, tak bych mu ho velice pomalu uřízla tím nejtupějším nožem, co bych doma našla!" Happy
-= Wiki - encyklopedie nožů =-
(a odpovídající vlákno na fóru)
Posláno:
Pokročilý
Bez systému, neb to stejně dle nálady a potřeby používám a střídám. Pravda, z 80% mám u sebe vždy nářaďák od V noxu a zavíracího Westona, už několik let, neb je prostě super- ergonomicky, materiálově, provedením, drží ostří oprvdu nejlépe ze všech, co mám... Těch 20% dělím spravedlivě mezi ostatní, občas, mám li tu správnou náladu, tahám po městě i Nkonku, ale to opravdu jen občas...
Posláno:

Štamgast
Nemáš ve fochu společně se Nkonkou i kudlu od Katze(vedle Nkonky za rukojetí-přes uličku)?Wink-nad kudlou z FK.servisu.Tanto je to
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:
Pokročilý
Ba ne, je to pan Vyleta s pouzdrem od pana Petráka a vedle zavírací damasteelové tanto panaPokorného. Obě s rejnočími rukojeťmi a obě často nošená...Fotky fakt nejsou nic moc, ale jsou pro navození atmosféry, na detailní obrázky bych snad musel vytáhnout každou kudlu zvlášť...
Posláno:

Štamgast
No to by sis teda dal focení na několik hodin,ale sbírečka supr,možná by ti kudlíci stáli za nějakou postupnou fotodokumentaci.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
V odrazu skla vidim dva bodyguardy, jeden vlevo s knírkem a druhej vpravo se strášně dlouhou mačetou a krhavejma očima Razz

Je to pěkný, ale těch kudel je mi líto (a když tam vidím jen tak se válet oba elmaxy od Jirky, tak mě o to víc mrzí, že mi neříkaj paneSad
...bez komentáře...
Posláno:
Pokročilý
Milý Orme, zní to trochu jako kyselé hrozny... Možnost, aby ti Jiřího nože říkaly pane jsi přeci měl. Jinak: mé nože se jen tak neválejí, ale mají své místo. Ano, je jich více, než potřebuju, ale v názvu vlákna je slovo "sbírka". Dá to dost času, studia, peněz, ale ve výsledku nemusím dát na plky rádobyodborníků, který že tvar čepele a materiál a bůhví co ještě je to pravé ořechové- já jsem si to totiž všechno sám vyzkoušel, zhodnotil a srovnal. Vrátím li se k Jiřího nožům, tak fakt máš proč litovat. Ten větší jsem oblíknul, až moc zdobně, ale kdybys ho vzal do ruky a viděl precizi zpracování, naznal bys, že si to zaslouží, a nosím a používám ho docela často- zrovna na focení šel přímo z opasku. Nebodám syými noži do plechových barelů, ale jinak makají možná i více, než je obvyklé, nejsou to jen krabice v kanceláři.. Takže asi tak. Už se těším do Příbrami...

Miki vložil tyto přílohy:
skří__023.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Tak nějak jsou ty hrozny ještě nedozrálé Wink. No vidím, že tady bych s nabídkou na výměnu nepochodil, mně to jen tak napadlo, když jsem tam ty jeho kudly viděl v té záplavě jiných, a protože taky jednu mám, tak si určitě dovedeš představit ty pocity co jsem měl... Ale jo, to byl jen závan nostalgie, ale kabátky jsi jim teda oblík nádherný, to gratuluju!
...bez komentáře...
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Páni, koukám že máš ve sbírce Baska, Opinela i Laguiole. Moc hezká sbírečka a ty futrály, hmmm moc fešný.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/31/2007
Rekl jsem si, že taky nafotím svou sbírku. Je sice malá, ale musím se pochlubitLaugh ne dělám si srandu,prostě jen tak. Mám jestě nějaké, ale ty nestojí za řeč!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum