ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prezentace našich sbírek Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/31/2007
No musím taky přidat jednu fotku,abych nebyl pozadu! Pár nožu jsem radši nechal bokem.Happy

Dareb vložil tyto přílohy:
100_3107.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno.Máte nějaké zajímavé fotky svých oblíbených nožů?Nemam na mysli celé sbírky,ale jednotlivé kousky(detailnějíší pohled)Happy.Mohlo by to bejt něco jako Galerie,určitě se každej z nás rád mrkne.Např...

Gero vložil tyto přílohy:
P5300007.JPG.jpg
P1270025_1_.JPG
P5020011_1_.JPG
P8150010.JPG.jpg
P8210001.JPG.jpg
P8210007.JPG.jpg
P3110007_1_.JPG

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Vkládám nový přírůstek:
DB Fraley - 4" Torrent - Ti střenky, čepel Stellite.

( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/8/2003
Gero napsal:
Nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno.Máte nějaké zajímavé fotky svých oblíbených nožů?Nemam na mysli celé sbírky,ale jednotlivé kousky(detailnějíší pohled)Happy.Mohlo by to bejt něco jako Galerie,určitě se každej z nás rád mrkne.Např...

Tak tohohle příspěvku jsem si všimnul až teď, ale nedá mi to, abych nereagoval Happy

Můj momentálně (a vypadá to, že na pěkně dlouhou dobu) nejmilejší mazel je nůž od Oscarra (tahám ho v podstatě jako EDC - jen pokud jdu někam, kde by tahle velikost byla neúnosná, tak měnim za jinej). Dostal pěkně do těla na konci léta na čundru proti proudu Vltavy (třísky, menší špalíky za pomoci bucharu, vaření, atd....) a vážně si nemůžu stěžovat. Prostě zatim nejlepší nožík (pro mě Wink ) co jsem kdy vlastnil Happy (1. foto)

A samozřejmě moje srdcovka-první kvalitnější nůž, který jsem si kdy pořídil (už to bude snad skoro sedm let) Wenger Ranger (za ta léta několikrát přepracovaný) (2. foto)

Dendorric vložil tyto přílohy:
IMG_3588.jpg.jpg
IMG_0980.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
David napsal:
Vkládám nový přírůstek:

Moc pěknej zavíráček Wink Můžu se zeptat na cenu?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/6/2006
[quote=David]Vkládám nový přírůstek:

Super kudla, též jsem ji chtěl, ale když jsem před dvěma lety psal Fraleymu, tak mi odpověděl, že jí můžu mít za 4 roky...(no aspoň mi odepsal na rozdíl od jiných nožířů)
Takže buď jsi velmi trpělivý, nebo máš velké štěstíHappy
Posláno:

Štamgast
David:Zavíráček opravdu nádhernej,všiml jsem si že máš oblíbený tvar čepele(u zavíracích nožůHappy).Tak taky ještě něco přihodim.

P2030002_1_.JPG
P8210009.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
sandiego napsal:
Super kudla, též jsem ji chtěl, ale když jsem před dvěma lety psal Fraleymu, tak mi odpověděl, že jí můžu mít za 4 roky...(no aspoň mi odepsal na rozdíl od jiných nožířů)
Takže buď jsi velmi trpělivý, nebo máš velké štěstíHappy

Já čekal něco přes dva roky, ale nevydržel jsem a koupil jeden od dealera. Cena v této kombinaci je 700 USD a to je pakatel, vzhledem k ceně dolaru.

D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
to Gero prosím Tě v předposledním příspěvku se mi docela líbí pátý nůž mohl bys mi říct od koho je? (psal jsem Ti PM, ale zřejmě nedošla)
Devět desetin moudrosti je - být moudrý včas!
Cicero Marcus Tullius
Posláno:

Štamgast
bigdragon napsal:
to Gero prosím Tě v předposledním příspěvku se mi docela líbí pátý nůž mohl bys mi říct od koho je? (psal jsem Ti PM, ale zřejmě nedošla)

Doufám, že se Gero nebude zlobit, že odpovídám za něj Happy Ale pokud myslíš ten s ručkou ze světlýho dřeva, tak ten vyrobil Oscarr.
Posláno:

Štamgast
jo přesně ten díky moc
Cicero Marcus Tullius
Posláno:

Štamgast
Ahoj,promiň nevšiml jsem si dotazu.Je to přesně tak,nožík je od Oscarra,moc hezky zpracovanej za dobrou cenu.Materiál N 695,ručka dub,veliká spokojenostHappy
Posláno:

Štamgast
Tak dva nové přírůstky.První je volná variace S1 od Westyho s moc hezkým masivním koženým pouzdrem toulcového typu.Druhý MOD Camp Survival 3 od Honzy J.na rozdíl od předchozích modelů,po domluvě lehce poupravený(zmenšená záštita,zdrsnění pro palec na hřbetu čepele),futrál je kydex,jeho součástí integrovaný firesteel.Oba čekaj na testing,hned jak bude trochu času někam vyrazit,alespoň na vejkendWink.

P9200040.JPG.jpg
P9200014.JPG.jpg
P9200019.JPG.jpg
P9200005.JPG.jpg
P9200036.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
velmi podarene prirastky naozaj velmi podarene
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
UP
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/19/2007
No, já bych měl od Westyho jeden starší kousek, myslím že se tady ani neobjevil. Moc příjemnej do kuchyně, jsem s ním hrozně spokojenej. Bohužel mám jen fotku z rubu.

UP vložil tyto přílohy:
WESTY_J_R.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
Gero napsal:
Tak dva nové přírůstky.První je volná variace S1 od Westyho s moc hezkým masivním koženým pouzdrem toulcového typu.Druhý MOD Camp Survival 3 od Honzy J.na rozdíl od předchozích modelů,po domluvě lehce poupravený(zmenšená záštita,zdrsnění pro palec na hřbetu čepele),futrál je kydex,jeho součástí integrovaný firesteel.Oba čekaj na testing,hned jak bude trochu času někam vyrazit,alespoň na vejkendWink.

Čeče Gero, kam se na ně hrabou originály,moc pěkný, fakt paráda.Shocked Z jakýho jsou matroše, N- 690?
Ta fotka s bulíkem, mě dostala, musel jsem si ji uložit na disk.
Posláno:

Štamgast
Přesně tak,oba jsou z N690,ručky micarta u Westyho nože domácí výroby.Beňár je děsnej manekýn,jak vidí v ruce foťák tak začne pozovatWink.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/21/2007
Gero: Proč by nepózoval, jde mu to docela dobře. Navíc je vážně moc pěknej.Happy Vlastně oba, on i ten nůž. Gratuluji. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Gero, máš fakt pěkný přírůstky do sbírky. Těším se na akční fotky Wink
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
těm obrázkům se nedá říkat sbírka, ten první prezentuje to co mi zbylo po dlouholetém koníčku a na tom druhém je bajonet po dědovi, moje věrná stařenka na cokoli a dárek od přítelkyně k loňským vánocům který mám na denní nošení

Cicero Marcus Tullius
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum