ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Stoklasa- romano Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 5/24/2012
Doufám, že ten web bude časem i v češtině ......
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Nekecej, že byl Lagavulin Applause pro mě nej nej jestli jo tak je jasný, že to metafyzično fakt jede na plný vobrátky Ok
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
V češtině nebude, aspoň v dohledné době o tom neuvažujeme.
Jardo, dostal jsem ho od podobně naladěného kamaráda a po první láhvi na něm mám těžkou závislost. Prostě jsem si rozmazlil hubured face red face red face
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
romano napsal:
V češtině nebude, aspoň v dohledné době o tom neuvažujeme.
....................

To je celkem smutné, jinak je ten web moc pěknejApplause
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Mohu otázečku?Proč ne v češtině?
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Třeba proto, že toho Roman víc prodá do zahraničí než tady?

Jinak dodatečně gratuluju k synovi Romane, ať vám dělá radost. Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Hm, stránky dobrý. Neřekl bych dokonalý, páč si myslím, že ta čeština tomu fakt chybí a jestli s ní nepočítáš, tak ses s nima u nás snad ani nemusel chlubit (když jsou procizince). Kdybys chtěl dobrou překladatelku do francouzštiny, nebo čínštiny mohu doporučit....Wink
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Hoochie napsal:

Jo jo to mně také napadlo.Jen jsem tu otázečku pokládal někomu jinému (nic ve zlém)mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Romane, gratuluju k prirustku do rodiny. Pozde, ale prece. Preju at se ve vsem dari a zejmena at slouzi zdravi.
Webovky jsou pekne; a ze jsou v English, no co.

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:
Štamgast
S mojí slabou vůlí se každá překážka v nákupu hodí Laugh angl je jedna z podstatných
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/31/2007
Může dělat více pro zahraničí, může tam být i více úspěšný, ale to neznamená, že nebude mít českou mutaci. Trochu divný názor Hoochie, ne?

Souhlas s Hejkalem...

Hoochie napsal:

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
angličtina webu čecha.. nu proč ne, ale mě zarazilo jiné a to že knife.cz ani nestál za to uvést ho v kontaktech KO (nebo jen preventivní selekce konkurence?)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Kudla a není to snad jeho věc??? Já fakt nechápu tu potřebu to nějak řešit! Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
No to je zase vlastenectvíShocked

Dovolím si k tomu pár poznámek. Hanka se na nich prakticky učila programovat...možná se to nezdá, podstránek s galeriemi nožů je hodně a na dvojjazyčnou verzi už prostě nebyly kapacity. Angličtina je obecně nejpoužívanější jazyk, proto padla volba na ni, přestože čeština je vlastenečtější a čínština s francouzštinou taktičtějšíLaugh Navíc já ani ona nemáme čas administrovat dvě verze. Vím, jak často takové weby vypadají, že HejkaleWink . Jelikož chci, aby stránky byly živé a obsah se často obnovoval, šli jsme cestou nejmenšího odporu. Dneska snad těch pár slovíček problémy dělat nemůže.
Internetové pseudovlastenectví mi působí lehké pousmání. Navíc nejsem Čech, ale MoravákLaugh Laugh Laugh Laugh Laugh
Same, ono je někde předepsáno, jaký odkaz si MUSÍM dát na SVŮJ web??? To s tou konkurencí jsi nemyslel vážně, že neOh No Oh No Oh No
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Romane, samosebou si dej na web co chceš, o tom není debaty, jen jsem vyjádřil svůj podiv že to tam nemáš jakožto moderátor knifu jsem na něj čekal asi nějakou hrdost ale asi jen já chodím jako trubka větší část roku v trikách s logem knifu na zádech, tak pardon že jsem tu vůbec něco psal, Venca mě málem kousl..
Posláno:

Štamgast
Navíc nejsem Čech, ale Moravák.

Ale adresu máte českoumrGreen
Posláno:
Štamgast
Romane, žádný vlastenectví, budeš se divit, ale i dnes jsem na tom jazykově dost mizerně a i jinak jsem ze starý školy takže si primárně snažím pokud lze koupit kudlu od Čecha nebo Moraváka, Slováka Grin - že by to bylo vlastenectví ? Spíš asi víra, že jako lidi obývající společný prostor se budeme mít líp, když se podpoříme. Hele ale to je jen názor, nechci Ti kazit radost z novýho webu a už vůbec ne teď, když máš takový důležitý a bezva životní období tak se nenech otrávit.
Jarda
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/29/2010
Ty stránky stoklasaknives.com jsou super! Nic bych na nich neměnil.

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Ono nejde o vlastenectví, ale o mylný předpoklad. Já se taky často divím, že někdo nerozumí rusky když jsme to měli všichni ve škole. Mladí zas umí líp anglicky než slovensky....
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Romane, paráda!!!

No na doméně *.com je snad i malýmu dítěti jasný, že pod "stoklasaknives" budou popisky anglický. To jen knife.cz si myslí, že je světovej, i když nevyhlídne z českýho nočníku.

Pánové, líběj vodpustit, pro našince je tu vlákno na knife.cz, kam Románo poctivě přispívá (zato třeba westy mi tu už dlouho chybí), má blogspot, tak co byste ještě chtěli?

No Same, a ty na stránce se svejma koženejma "produktama" máš snad link na knife? Razz Jak se říká, každej ať začne nejdřív za svým prahem mrGreen
...bez komentáře...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum