ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Stoklasa- romano Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 12/31/2007
Může dělat více pro zahraničí, může tam být i více úspěšný, ale to neznamená, že nebude mít českou mutaci. Trochu divný názor Hoochie, ne?

Souhlas s Hejkalem...

Hoochie napsal:
Třeba proto, že toho Roman víc prodá do zahraničí než tady?

Jinak dodatečně gratuluju k synovi Romane, ať vám dělá radost. Ok
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
angličtina webu čecha.. nu proč ne, ale mě zarazilo jiné a to že knife.cz ani nestál za to uvést ho v kontaktech KO (nebo jen preventivní selekce konkurence?)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Kudla a není to snad jeho věc??? Já fakt nechápu tu potřebu to nějak řešit! Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
No to je zase vlastenectvíShocked

Dovolím si k tomu pár poznámek. Hanka se na nich prakticky učila programovat...možná se to nezdá, podstránek s galeriemi nožů je hodně a na dvojjazyčnou verzi už prostě nebyly kapacity. Angličtina je obecně nejpoužívanější jazyk, proto padla volba na ni, přestože čeština je vlastenečtější a čínština s francouzštinou taktičtějšíLaugh Navíc já ani ona nemáme čas administrovat dvě verze. Vím, jak často takové weby vypadají, že HejkaleWink . Jelikož chci, aby stránky byly živé a obsah se často obnovoval, šli jsme cestou nejmenšího odporu. Dneska snad těch pár slovíček problémy dělat nemůže.
Internetové pseudovlastenectví mi působí lehké pousmání. Navíc nejsem Čech, ale MoravákLaugh Laugh Laugh Laugh Laugh
Same, ono je někde předepsáno, jaký odkaz si MUSÍM dát na SVŮJ web??? To s tou konkurencí jsi nemyslel vážně, že neOh No Oh No Oh No
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Romane, samosebou si dej na web co chceš, o tom není debaty, jen jsem vyjádřil svůj podiv že to tam nemáš jakožto moderátor knifu jsem na něj čekal asi nějakou hrdost ale asi jen já chodím jako trubka větší část roku v trikách s logem knifu na zádech, tak pardon že jsem tu vůbec něco psal, Venca mě málem kousl..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Navíc nejsem Čech, ale Moravák.

Ale adresu máte českoumrGreen
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Romane, žádný vlastenectví, budeš se divit, ale i dnes jsem na tom jazykově dost mizerně a i jinak jsem ze starý školy takže si primárně snažím pokud lze koupit kudlu od Čecha nebo Moraváka, Slováka Grin - že by to bylo vlastenectví ? Spíš asi víra, že jako lidi obývající společný prostor se budeme mít líp, když se podpoříme. Hele ale to je jen názor, nechci Ti kazit radost z novýho webu a už vůbec ne teď, když máš takový důležitý a bezva životní období tak se nenech otrávit.
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/29/2010
Ty stránky stoklasaknives.com jsou super! Nic bych na nich neměnil.

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Ono nejde o vlastenectví, ale o mylný předpoklad. Já se taky často divím, že někdo nerozumí rusky když jsme to měli všichni ve škole. Mladí zas umí líp anglicky než slovensky....
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Romane, paráda!!!

No na doméně *.com je snad i malýmu dítěti jasný, že pod "stoklasaknives" budou popisky anglický. To jen knife.cz si myslí, že je světovej, i když nevyhlídne z českýho nočníku.

Pánové, líběj vodpustit, pro našince je tu vlákno na knife.cz, kam Románo poctivě přispívá (zato třeba westy mi tu už dlouho chybí), má blogspot, tak co byste ještě chtěli?

No Same, a ty na stránce se svejma koženejma "produktama" máš snad link na knife? Razz Jak se říká, každej ať začne nejdřív za svým prahem mrGreen
...bez komentáře...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/10/2013
Kolik potřebuješ stránek, končících .com v jiném, než anglickém jazyce, abys pochopil, co jsi napsal za hloupost?

Stránky jsou od A do Z koncipovány pro zahraničí..., volba přípony, anglický text, koncept...

Je to čistě Románova věc, jak se prezentuje - dělá krásné nože, a proto má na to právo - nicméně na můj vkus maličko stoupající namyšlenost...

Zrzavý Orm napsal:
Romane, paráda!!!

No na doméně *.com je snad i malýmu dítěti jasný, že pod "stoklasaknives" budou popisky anglický. To jen knife.cz si myslí, že je světovej, i když nevyhlídne z českýho nočníku.

Pánové, líběj vodpustit, pro našince je tu vlákno na knife.cz, kam Románo poctivě přispívá (zato třeba westy mi tu už dlouho chybí), má blogspot, tak co byste ještě chtěli?

No Same, a ty na stránce se svejma koženejma "produktama" máš snad link na knife? Razz Jak se říká, každej ať začne nejdřív za svým prahem mrGreen
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/9/2014
Namyšlenost ? Spíš praktičnost. Kdyby se každý nožíř spoléhal na český trh, už bys je napočítal na prstech slepýho truhláře, to je bohužel fakt Happy . Buďmě radši rádi že se v zahraničí líbí český kudly.

Romane, gratuluju Happy já jsem si to prožil před půl rokem taky Laugh
KIR
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/27/2007
Orme, ode mne máš +karmu.
Mravokárci tady na knife.cz, by se měli starat především o sebe.
Posláno:

Štamgast
Ahoj vespolek!
Děkuju gratulantům, z webu mám fakt obrovskou radostHappy Happy Happy
Těm, kteří mají odlišné představy přeju, ať se jim s nimi dobře žijeLaugh
Jardo, rád ti jednou ten text z webu, hlavně o tom jak jsem chodil za školu, převyprávím česky nad sklenkou Lagavulinu Wink
No a pohnem se dál, mám tu nějaký nový kuchyňáky a jednu obyč kudlumrGreen mrGreen mrGreen

romano vložil tyto přílohy:
_RGB0013.jpg.jpg
_RGB0001.jpg.jpg
_RGB0004.jpg.jpg
_RGB0005.jpg.jpg
_RGB0008.jpg.jpg
_RGB0012.jpg.jpg
_RGB0015.jpg.jpg
_RGB0017.jpg.jpg
_RGB0019.jpg.jpg
_RGB0021.jpg.jpg
_RGB0029.jpg.jpg
_RGB0022.jpg.jpg
_RGB0023.jpg.jpg
_RGB0024.jpg.jpg
_RGB0025.jpg.jpg
_RGB0028.jpg.jpg
_RGB0031.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Jen bych rád doplnil, že sendvič na obyč kudle ukoval Ládes ManWink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
No když je to tak ...... to je jiná tedy, - Lagavulin connecting people - jak říká jedna stará reklama nebo to bylo jinak ?!
Ten Románo-Ládes je Ok nemít hebký kudly ?
No japak to máš na webu ? "Hebká kudla " Co ?
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Dog
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/18/2013
Takovej kuchyňák stačí masu ukázat a strachy se rozpadne na řízky samo. Laugh

Všechno moc velká paráda, tohle vlákno je taky jedno z těch , které vždy potěší.
Mluv jen tehdy, jsou-li Tvá slova moudřejší než mlčení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2008
Romčo, ta obyčejná kudla vypadá neobyčejně dobře.....Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2009
Romane, ten web je moc povedený. Líbí se mi, mám rád tento styl presentace. Gratuluji a přeji hodně úspěchů! Happy Petr
:-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/20/2008
Romane, blahopřeji k přírůstku do rodiny i k super nožůmApplause
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum