ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Stoklasa- romano Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2013
Kolik potřebuješ stránek, končících .com v jiném, než anglickém jazyce, abys pochopil, co jsi napsal za hloupost?

Stránky jsou od A do Z koncipovány pro zahraničí..., volba přípony, anglický text, koncept...

Je to čistě Románova věc, jak se prezentuje - dělá krásné nože, a proto má na to právo - nicméně na můj vkus maličko stoupající namyšlenost...

Zrzavý Orm napsal:
Romane, paráda!!!

No na doméně *.com je snad i malýmu dítěti jasný, že pod "stoklasaknives" budou popisky anglický. To jen knife.cz si myslí, že je světovej, i když nevyhlídne z českýho nočníku.

Pánové, líběj vodpustit, pro našince je tu vlákno na knife.cz, kam Románo poctivě přispívá (zato třeba westy mi tu už dlouho chybí), má blogspot, tak co byste ještě chtěli?

No Same, a ty na stránce se svejma koženejma "produktama" máš snad link na knife? Razz Jak se říká, každej ať začne nejdřív za svým prahem mrGreen
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/9/2014
Namyšlenost ? Spíš praktičnost. Kdyby se každý nožíř spoléhal na český trh, už bys je napočítal na prstech slepýho truhláře, to je bohužel fakt Happy . Buďmě radši rádi že se v zahraničí líbí český kudly.

Romane, gratuluju Happy já jsem si to prožil před půl rokem taky Laugh
KIR
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/27/2007
Orme, ode mne máš +karmu.
Mravokárci tady na knife.cz, by se měli starat především o sebe.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
Ahoj vespolek!
Děkuju gratulantům, z webu mám fakt obrovskou radostHappy Happy Happy
Těm, kteří mají odlišné představy přeju, ať se jim s nimi dobře žijeLaugh
Jardo, rád ti jednou ten text z webu, hlavně o tom jak jsem chodil za školu, převyprávím česky nad sklenkou Lagavulinu Wink
No a pohnem se dál, mám tu nějaký nový kuchyňáky a jednu obyč kudlumrGreen mrGreen mrGreen

romano vložil tyto přílohy:
_RGB0013.jpg.jpg
_RGB0001.jpg.jpg
_RGB0004.jpg.jpg
_RGB0005.jpg.jpg
_RGB0008.jpg.jpg
_RGB0012.jpg.jpg
_RGB0015.jpg.jpg
_RGB0017.jpg.jpg
_RGB0019.jpg.jpg
_RGB0021.jpg.jpg
_RGB0029.jpg.jpg
_RGB0022.jpg.jpg
_RGB0023.jpg.jpg
_RGB0024.jpg.jpg
_RGB0025.jpg.jpg
_RGB0028.jpg.jpg
_RGB0031.jpg.jpg

Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:

Štamgast
Jen bych rád doplnil, že sendvič na obyč kudle ukoval Ládes ManWink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
No když je to tak ...... to je jiná tedy, - Lagavulin connecting people - jak říká jedna stará reklama nebo to bylo jinak ?!
Ten Románo-Ládes je Ok nemít hebký kudly ?
No japak to máš na webu ? "Hebká kudla " Co ?
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Dog
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/18/2013
Takovej kuchyňák stačí masu ukázat a strachy se rozpadne na řízky samo. Laugh

Všechno moc velká paráda, tohle vlákno je taky jedno z těch , které vždy potěší.
Mluv jen tehdy, jsou-li Tvá slova moudřejší než mlčení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2008
Romčo, ta obyčejná kudla vypadá neobyčejně dobře.....Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2009
Romane, ten web je moc povedený. Líbí se mi, mám rád tento styl presentace. Gratuluji a přeji hodně úspěchů! Happy Petr
:-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/20/2008
Romane, blahopřeji k přírůstku do rodiny i k super nožůmApplause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Gratulace k přírustku!

Romane web je pěkný, divím se teda že to řešíte tímto způsobem, na kód šahat je ztráta času pokud to člověk nemyslí opravdu vážně, nebo pokud to není jeho vášnivý koníček.
Je to fuk, jenom se vrátím k prvnímu bodu, šičkový profi template na worldpressu dle vlastního výběru cca 40$ jednorázově, kvalitní a dostačující webhosting cca 50kč / měsíc i s mailem ("roman@tvojedoména.com") a máš do smrti pokoj a administrace je jako skládání kostiček, jednoduhý a rychlý....navíc by jsi tam mohl rozjet i česou verzi (i když oba víme že k hovnu.)
K tomu jazyku Bože.... je to dost logický že vedle aktivity na Knife.cz má Roman web v mezinárodním formátu....
Ale, jednu věc Ti vytknu fotky jsem Ti poslal a upadl jsem v zapomění? Wink

Měj se nejlíp, ať Ti to jde od ruky!

vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Gratuluju k rozšíření rodiny, přeju hlavně hodně zdraví!

Webovky jsou moc pěkné, angličtina je v tomhle podání nutností, o tom nemá cenu diskutovat. Už pěkně dlouho si jdeš vlastní cestou, tak proč v tom nepokračovat... Jen jedna drobnost, která mě napadla - neuvažoval jsi o změně fotky na úvodní stránce webu? Ne že by nebyla fakt pěkná, a že bys na ní vypadal špatně mrGreen, ale na první kouknutí na mě dělá dojem, že jsem zavítal na web fotografa a ne nožíře Wink. Ale to je fakt jen detail... Každopádně se mi líbí, jak se tvůj/váš smysl pro estetično a krásu promítá i do stránek Ok.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
romano napsal:

No a pohnem se dál, mám tu nějaký nový kuchyňáky a jednu obyč kudlumrGreen mrGreen mrGreen

Tak ten teda je. skoro jako ten muj. mrGreen
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Tak další...Cool
Elmax, stabilizovanej jilmovej nádor, nerez

_RGB0006.jpg.jpg
_RGB0007.jpg.jpg
_RGB0010.jpg.jpg
_RGB0012.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/19/2014
Tak krásny kuchyňák som už dávno nevidel Applause

Chcem sa ale spýtať - to falošné ostrie má nejaký účel?

Ďakujem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
peter.etc napsal:
Chcem sa ale spýtať - to falošné ostrie má nejaký účel?

Jisteze ma... Kdyz mi Roman popisoval, jak je to vhodne na shrnovani nakrajeneho materialu, myslel jsem si, ze si mne trochu dobira... ale ze zkusenosti muzu potvrdit, ze to funguje skutecne skvele. Inu malickost, ale potesi to.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Romane, web je pekny cisty jasny, ale nejako mi pod Mozillou pri Ctrl+zoom (koliesko na myske) nejde hybat po stranke zlava do prava a naopak a pod IE 11 ani hore dole, ak teda zazoomoujem. A mozno detailnejsie foto nozov (lepsie rozlisenie), ale to je uz detail.
Je kludne mozne, ze chyba je u mna, ale k podrobnejsiemu skumaniu sa dostanem az v sobotu.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2011
Romane, tou linhovkou fakt fotíš, nebo je to jen pro prdel?
"ALEA IACTA EST"
Posláno:

Štamgast
Ahoj vespolek... koukám, otázka na kuchyňák; je to tak, jak popisuje Zdeněk. Kudlu otočíš a to falešný ostří je zrovna v takovým fajn úhlu. Já jsem totiž děsně alergickej na to, když vidím shrabovat z prkýnka ostřím. To člověk může brousit furt dokola. No a proč tam není jen hrb, ale i falešný ostří? No protože se mi to tak víc líbí Wink
Tygerstyle: promiň, zkusím ti zavolat red face
Lorde, tu Linhofku si pořídil jeden můj kamarád. Já od týhle firmy znal jen kardany a tohle byla láska na první pohled. Až jednou budu mít v dílně všechno, co potřebuju, z rozmaru si ji koupím. To zpracování je neskutečný.

Jinak abyste si nemysleli, že jsem celou dobu dělal jen ťuťu ňuňu na synka, přidávám nějaký fotky kudel.

_RGB0046.jpg.jpg
_RGB0051.jpg.jpg
_RGB0057.jpg.jpg
_RGB0060.jpg.jpg
_RGB0069.jpg.jpg
_RGB0065.jpg.jpg
_RGB0066.jpg.jpg
_RGB0058.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Majstrovské kúsky- ostatne, ako takmer všetky. Bravúrna práca, ozaj si zaslúži len kladné hodnotenie!
Applause Applause Applause
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum