ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hejkal von Sovinec Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/21/2004
Hejkale krasne noze vyrabas. Prirodne materialy a uhlikova ocel ... to sa mi paci. Len skoda, ze tam nemas aspom orientacne ceny. Tie by zaujimali asi aj ostatnych. Mna napr. nozov 001,020,054 a 076.
Ak to nie je tajomstvo mozes upresnit aj nejake rozmery?
dik
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/30/2007
Dobrý den Filipe, když jsem zjistil že tu táhneš vlákno - nedá mi to abych se taky nepřihlásil... Jak se v předčasném létě daří? Koukám, že nejsem jediný, koho ten historický dech fascinujeHappy Tak ať se daří.
Měj se fajn Pavel
( pro identifikaci Noc a den )
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/6/2007
...Jasně, OK, MATe! Já to taky přesně tak myslel - jako obyčejný profesionální zájem... (7:- ))
dmz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/30/2006
Hejkalovy nože mají svůj styl a kouzlo + je tam několik kousků, co se mi velice líbí, ale ...

- u obrázků chybí rozměry popř. měřítko
- obrázek je k noži jen jeden a velice malý
- a (tohle je, bohužel, tady hodně rozšířené) nejsou tam ceny (*1)

ale : web je nápaditý a pěkně provedený.

(*1) Řada lidí nerada komunikuje - i po mailu, řada lidí se stydí, řada je velice líná ... Já zase rád nakupuji v noci, přičemž chci vědět (teď a hned ! Happy ), je-li na "skladě", kolik stojí, jak mám zaplatit (nejlépe kartou přes zabezpečenou bránu (*2)), kdy mi přijde. Navíc, je-li v galierii/katalogu nožů více (stačí už nad 10), tak psát si o ceny je velice únavné a, přiznám se, nejsou-li ceny uvedeny, jdu "o dům dál" Happy

Pro upřesnění: toto není žádná kritika (já nože ani nedělám, ani neprodávám), jen povzdech.

(*2) PayPal - umožňuje obchodníkům přijímat transakce z karet, Česká spořitelna též dodává platební bránu "zdarma", pro přijímání peněz z internetových plateb kartou
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/6/2007
...MATe, chceš ještě chvíli koumat...nebo mám napovědět? (7;- ))
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/20/2005
Tak takéto "gotik" nože ja môžem, sú krásne a myslím že sa raz(dúfam že českoro) na Sovinci objavím...Wink
VLK
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/23/2005
Ahoj a co tohle .

VLK vložil tyto přílohy:
knife_vlk_1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
pro Tvé nože je obrovská výhoda, že žiješ mimo civilizaci ale... nedívej se na internet, nechoď nikam mezi nožíže a když někdo zaklepe tak ho vyhoďAngry Angry Angry Angry NENECHEJ SE OVLIVNIT ANI MINULÝMI ANI SOUŠASNÝMI TRENDYRazz Razz Laugh Laugh Tomas
PS nikomu je neukazuj ať je nekopou!!!

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/27/2006
Hejkale, máš to pěkný. A souhlasím s poznámkou od DMZ o něco výše. At se daří
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2007
Aaa mi o vlku a zuby cvakly za prdelí Laugh Laugh Laugh Zrovna pár dní zpátky sem přemýšlel, že začnu shánět na tebe ten kontakt Happy
Toš vité ve světě virtuálním, su moc rád, že si sa tu tež oběvil Wink Razz
Život je někdy "pěkná", někdy "sfině" a někdy obojí. :oP
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Díky všem za poklony,přidávám nejnovějšího mazlíka-ten ještě ani na mých stránkách není...
... už je ale v PR aze u nového pánečka...
Jinak materiál klasicky 14 260 a k tomu jilm...
No a pro všechny,kterým chybí ceny- ceny u prodaného by Vám na nic nebyly a ceny nehotového nemám... Chce li kdosi cosi ze skladu,nechť přijede(popř.zašlu cdko,páč náš pomalonet by to neschroustal....
A ještě k té pojistce,nebojte,já vám ji odtajním-jen co najdu tu fotku (hrad je veliký...)

Hejkal von Sovinec vložil tyto přílohy:
jilm.JPG.jpg

Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ahoj Hejkale jak jsi dorazil dom z Újezda u Uničova?Dostala Kačenka zprávu,nebo po peši?Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Prepáčte že sa miešam, ale predpokladám, že hladáte fotky, ktoré máte na stránke v položke "O nožích" ako posledné.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Ahoj Hejkale, už ses díval do hladomorny? I když tam je na fotky dost vlhko Happy
Jinak jsem právě doprohlížel Tvoje stránky a musím říct, že to máš móóć pěkný - fšecko (vč. toho posledního zavíráku)
Přeju hodně zdaru
Posláno:

Štamgast
Mimo napsal:
Prepáčte že sa miešam, ale predpokladám, že hladáte fotky, ktoré máte na stránke v položke "O nožích" ako posledné.

Jo,to je přesně to co hledám,ale hledám to na cdečku,s tím,že to hodím i sem a doplním to komentářem...
Jinak už jsem to hledal fšude,ale nic...asi to mám ve voze.
Na tom posledně uvedeném zavíráku to je taky. No a funguje to tak,že místo pružiny je páka,která čepel jistí tak,že svým ozubem zapadá zespod do otvoru plošky vybíhající z čepele.Přičemž čím víc nůž sevřete,tím víc páku na zadním předním konci zvedáte a tím líp to drží.... Odjistit se to dá nadzvednutím konce páky,což je pro někoho dost překvapivé...Wink Wink
V podstatě podle podobného ústního popisu jsem to zkoušel a pak dolaďoval až do funkčnípodoby.
prý to pochází z balkánu,ale víc mi k tomu zatím nikdo nezjistil... (takže prosím o pomoc)
Pokud to někdo chcete zkoušet,tak klidně,pro mě je poctou,že můžu inspirovat.(ale nechlubte se že jste to vymysleliWink )

A pro pobavení přikládám zavírací.....

zavírací....jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Happy tak jsi se Filipe rozhejbal, bylo na čase, Tvoje kudle za to stojí, sím hoď mi na maila Tvůj telefoun, potřebuji se domluvit na výrobě pár poupatWink

Edit: PS: včil čučím na ten zavírací, jestli je bez pána beru!!!!Razz
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Tak to je ovšem kásná sicherhajcka!Laugh Wink Shocked

Posláno:

Štamgast
neděje se něco na Sovinci?

Posláno:

Štamgast
Takže, našel jsem tu detailní fotku,a doufám,že projde...
Jinak na Sovinci se furt něco děje,krom toho,že nám rozkopali na 1. nádvoří garáž,je taky tur.sezona v plném proudu... více www.hradsovinec.cz

7.jpg

Posláno:

Štamgast
Nechtěla projít,tak jsem ji zmenšoval a zmenšoval....
...až z ní moc nezbylo.... Tak to zase zkusím příště...a nechám si od někoho poradit.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum