ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife.cz - Helpdesk Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2019
Když chci vložit fotky, leze hláška o nedostatku paměti.
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/18/2018
Zdravím, jak do PM nebo emailu, který píši tady z fora vložím obrázek třeba nože?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
pm i email jsou anonymní čili buď dotyčnému napíšeš na email svůj mail, aby se ti ozval a pak už klasicky komunikujete mimo knife přes emailového klienta kde jde vložit i příloha,

nebo

si obrázek nahraješ na některý z free serverů na dočasné obrázky, např. https://ctrlv.cz/ a dotyčnému do pm nebo emailu zkopíruješ konkrétní odkaz na tvou tam vloženou fotku..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/18/2018
Dík za info. Takže přímo foto nejde vložit ani v PM ani v emailu na knife což je škoda, ale v pohodě prostě chce to se nakonec kontaktovat emailem a foto poslat klasicky. Dík.
Posláno:

Štamgast
je to kvůli ochraně soukromí.. kdokoliv ti může psát jak chce ale dokud mu neodpovíš, nemá na tebe přímý kontakt.. kdyby tam šly přílohy, šlo by někoho zaspamovat velkými soubory a schránku ucpat..
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/2/2020
Hi, jen dotaz.
Jak dlouho trvá než módi schválí nové téma?
Psal jsem je cca včera odpoledne a ještě je na fóru nevidím.

Díky za odpověď.

Wanna get stab ?!
Posláno:

Štamgast
v tvém případě to vlákno nezaložím vůbec.. místo aby jsi se zeptal na jednoduchý dotaz ve vlákně spyderca, zakládáš nové vlákno a ještě to urguješ tady.. chce to někdy více číst a méně psát... je to bohužel častý trend nováčků, že přijdou na fórum a místo aby nastudovali strukturu fóra, dali něco vyhledat atd tak prostě někam fláknou nové téma.. zřejmě z pocitu, že jejich potřeba je důležitější a zaslouží si to..

snažím se tu držet přehlednost a pořádek, proto toto neber nijak zle, je to jen neznalost místního prostředí..
Posláno:

Začátečník
Hele nečerti se admine 😀 ano, jsi mocný,klid 😀
Tady to nebyla vůbec žádná urgence,ale čistě jenom dotaz,protože se mi zdálo,že schválení prostě trvá dlouho,toť vše.
Co se týká založení nového vlákna v sekci ,,potřebuji poradit,,s tebou nesouhlasím,ale okey.

Nové téma jsem vytvořil,neboť jsem chtěl oslovit větší skupinu,než jen majitele spyderco nožů.
Opravdu to nebylo kvůli nějakému přesvědčení,tak si svoje úvahy nechej od cesty 🙂
Stačilo napsat,přesun si to jinam....😉
To je ale klasické chování módů,zřejmě z přesvědčení že jsou něco víc 😀😀😀
Wanna get stab ?!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Víš, drobečku, ale oni moderátoři jsou něco víc. Oni se totiž - na rozdíl od tebe - třeba umějí chovat...
Zasloužil by sis odpočinout, tak na pár týdnů...
Posláno:

Začátečník
Samozřejmě,vyžaduje to trest.
Absolutně nevhodné chování, drzé a hrozně vulgární !
Zbičovat veřejně.
Laugh

Wanna get stab ?!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Abadon napsal:
Samozřejmě,vyžaduje to trest.
Absolutně nevhodné chování, drzé a hrozně vulgární !
Zbičovat veřejně.
Laugh

Rozhodně to stojí za zvážení
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Začátečník
Hrozně moc vážně všechno berete kluci 😀

Wanna get stab ?!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Představ si, že někam přijdeš na návštěvu. Je normální chovat se podle pravidel hostitele. Pokud jeho pravidla nebudeš respektovat a hostitel s Tebou vyrazí dveře, nemůžeš se tomu divit. Právě tak, pokud se budeš chovat arogantně nebo dokonce drze.

Na tomhle fóru jsme všichni taky na návštěvě a běžně jeho pravidla přijímáme. Pokud se nám tu nelíbí, můžeme kdykoli odejít, nikdo nám v tom bránit nebude. Volba je na každém z nás.

Zdenek
Posláno:

Štamgast
abadone, na ty šroubky jsi se ptal ve dvou vláknech, třetí zkusil založit a ještě si na to založil inzerát.. chápu že chceš oslovit co nejvíc lidí ale je to přesně to co jsem popsal, včetně tvé reakce.. škoda že jsi nečetl pořádně, že je to jen o přehlednosti, mohl sis tu odpustit tu pověst, kterou sis právě vytvořil svou reakcí.. Oh No
Posláno:

Začátečník
Tož soryš borci,vážně.
Jestli to opravdu berete tak vážně,tak přijměte moji omluvu.
určitě jsem se nechtěl nikoho dotknout 🙂

Wanna get stab ?!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/23/2015
Pekný deň,
chcel by som sa obrátiť na adminov. Mal som v inzercii inzerát - Aukcia #46 elmax, arizona. Dnes cca o 10.45 to vyzeralo na koniec aukcie (malo uplynúť 3 dni od posledného prihodenie). Teraz o 11.30 som to chcel skontrolovať a zrazu inzerát nikde. Vie mi prosím niekto vysvetliť, čo sa mohlo stať? Ja som ho nezmazal. Za rýchlu odpoveď ďakujem.
Zároveň chcem pravdepodobného výhercu Fastedie poprosiť o trpezlivosť. Ešte dnes ráno mal posledné prihodenie on vo výške 3500 CZK.
Maroš
FB @nozejanovic
Posláno:

Štamgast
prošel jsem inzerci, log smazaných inzerátů i smazaných vláken a nikde ani zmínka.. osobně jsem nemazal nic, uvidíme co další moderátoři..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/23/2015
To je zahada... moze sa len tak bez stopy stratit inzerat? Bol tam urcite vyse tyzdna a odhadom mal 7-9 prihodeni. Prihadzovali hidalgo, vaf, fastedie... ostatnych si nepamatam. Svet sa kvoli tomu neruca, ale je to zvlastne, ze zmizol tesne pred alebo tesne po ukonceni. Ak sa vam podari nieco zisti, dajte mi prosim vediet.

Samurai napsal:
prošel jsem inzerci, log smazaných inzerátů i smazaných vláken a nikde ani zmínka.. osobně jsem nemazal nic, uvidíme co další moderátoři..

FB @nozejanovic
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/22/2008
Zdravím, potřeboval bych pomoct. Když se přihlásím na knife.cz .. stránky mi oznamují, že počet nepřečtených zpráv v mé schránce je 1 .. kliknu na svoje jméno vlevo nahoře a vidím následující viz obrázek.
Kde je tedy ta zpráva, kterou jsem dostal a je nepřečtená ?

Milan - Chip vložil tyto přílohy:
knife.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Milan - Chip napsal:
Zdravím, potřeboval bych pomoct. Když se přihlásím na knife.cz .. stránky mi oznamují, že počet nepřečtených zpráv v mé schránce je 1 .. kliknu na svoje jméno vlevo nahoře a vidím následující viz obrázek.
Kde je tedy ta zpráva, kterou jsem dostal a je nepřečtená ?

Klikni na “Můj profil”. Viz. šipka...

Muscatel vložil tyto přílohy:
FE079391_BC22_4FEB_9BDB_B2AE2C5F4AED.jpeg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum