ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife.cz - Helpdesk Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Příspěvky: 6,815
tak dneska už v pohodě, asi i browsery mají své dny Happy
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2020
Příspěvky: 339
Ahoj už asi dva dni mi vôbec nejdu vkladať fotografie ,môžte mi niekto poradiť.Ďakujem
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
Příspěvky: 3,312
Peter 80 napsal:
Ahoj už asi dva dni mi vôbec nejdu vkladať fotografie ,môžte mi niekto poradiť.Ďakujem


obrazok

Treba trochu počkať a ide to. Keby nie, treba skúsiť link.


Križo vložil tyto přílohy:
obrazok001_1.jpg.jpg


"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 49
Dobrý den, mám nějaký problém vidět své zprávy. Když přejdu do svého profilu, vidím stále "loading". Můžete mi prosím poradit co dělám špatně?


para242 vložil tyto přílohy:
Capture.PNG.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
Fungovalo Vam to nekdy? Ja to tak mam od zacatku. Myslel jsem, ze to nefungovalo nikdy, proto vetsina noziru pise mejly Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/8/2010
Příspěvky: 2,153
Zprávy mi zatím fungovaly bez problémů. Občas trvalo, než došly, ale došly.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 49
navstevnik napsal:
Fungovalo Vam to nekdy? Ja to tak mam od zacatku. Myslel jsem, ze to nefungovalo nikdy, proto vetsina noziru pise mejly Happy

Ano, jesli vzpominam spravne tak par zprav jsem si tu vymenil. Ted se hrozim, ze kdyz nekomu napisu pres SZ tak se k pro[ipadne odpovedi nikdy nedostanuConfused
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
Jak zreprodukovat problem:

1. Prihlaste se.
2. Kliknete na link s Vasim jmenem vlevo nahore na strance.
3. Chrante se pred hypnotizujicim "Loading Content" Happy

Testovano v Chrome a Foxu. Ale neni to problem jednoho browseru. Vypada to, ze v aplikaci je chyba, nebo byla spatne prelozena. Chybi knihovny, i zakladni jako Knockout. Nevim, zda jsou pro zobrazeni zprav pouzivane, ale vzhledem k tomu Loading Content si troufam rici, ze ano. Tady je konzole sejmuta po kliku na hyperlink se jmenem: https://paste.pics/4c2e4e3f7dffd80b5dc440e993b1b2f4.

Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
A jeste workaround jak se dostat ke zpravam, coz snazivy klikac za chvili najde Happy

1. Prihlaste se.
2. Kliknete na odkaz "Vase schranka" v ramecku v zahlavi tab panelu.
3. Seznam dorucenych zprav se zobrazi.

Ta sama stranka se zobrazi kliknutim na Muj Profil v tom samem ramecku a pak na Dorucena posta v odkazech v leve casti stranky.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2021
Příspěvky: 49
navstevnik napsal:
A jeste workaround jak se dostat ke zpravam, coz snazivy klikac za chvili najde Happy

1. Prihlaste se.
2. Kliknete na odkaz "Vase schranka" v ramecku v zahlavi tab panelu.
3. Seznam dorucenych zprav se zobrazi.

Ta sama stranka se zobrazi kliknutim na Muj Profil v tom samem ramecku a pak na Dorucena posta v odkazech v leve casti stranky.


Super, diky za workaround, ten fungujeHappy
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Příspěvky: 1,009
V ramci reseni jineho problemu, se asi vyresil i problem se zpravami ... bohuzel jsem nevidel, jak se to chovalo v dobe, kdy to nefungovalo, takze to nemohu rici jiste.
Popravde jsem velmi prekvapen, ze to nekdo pouziva ... osobne bych vsem doporucil pouzivat zpravy jez lze posilat na zalozce forum.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
Jo, fungute to! Mate rychlejsi rakcni dobu nez komercni software Happy

Ono to je o tom, co driv najdete. Ja jsem kliknul nejdriv na moje jmeno v zahlavi stranky. Ramecku v zahlavi zalozek jsem se hned nevsiml Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2019
Příspěvky: 1,374
Zdravím, rád bych popsal potíž, trvající už půl roku. Všechny e- maily z knife, poslané přes tlačítko email přijdou s výstrahou " zprávy z tohoto webu nejsou zabezpečeny koncovým šifrováním" a gmail mi to pošle rovnou do spamu. Co s tím?
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
Ježour napsal:
Zdravím, rád bych popsal potíž, trvající už půl roku. Všechny e-maily z knife, poslané přes tlačítko email přijdou s výstrahou " zprávy z tohoto webu nejsou zabezpečeny koncovým šifrováním" a gmail mi to pošle rovnou do spamu. Co s tím?


Mne ne. Zalozil jsem si jeste jeden ucet s gmail.com e-mailem a poslal si zpravu. Uvitaci zprava z Knife i moje od uzivatele zustaly v inboxu. Nevim, jestli je mozne gmail.com nejkym restriktivnim nastavenim rozzurit tak, ze bude vsechno nezasifrovane zahazovat.

Pro admina - bylo by mozne zapnout SASL+TLS pro MTA, co pouzivate? Mozna budete muset nejbohatsi nozire pumpnout o par bucku (ne nozu Happy na dalsi certifikat Wink

Detaily

Moje posta od Knife:





Ve sve schrance jsem nenasel jediny mail, co MTA (postovni transportni agent) poslal nesifrovane. Napriklad:



Nepouzivam S/MIME pro koncove sifrovani. S gmail.com zdarma to nejde. Takova posta se Google libi a oznaci ji zelene - obrazek nemam. Pokud MTA pouzije SASL+TLS, aby zprava necestovala nezasifrovana, Google to kvituje sedym zameckem - posledni obrazen. Pokud ale MTA kontaktuje SMTP server s obycejnym textem, Googlu se udela pred ocima ruda mlha a zamecek cervene preskrtne - prvni dva obrazky.

TLS zabrani cmuchalum zvenci, tedy vne postovni serveru, aby si cetli vasi postu behem transportu. Nezabrani tomu, aby si ji precetl postovni server, pouzil ji k trenovani software materske firmy a nakonec serviroval FBI. Abyste tomu zabranil, musel byste si vy a vasi adresati zapnout koncove sifrovani a vymenit si certifikaty. Lidem, co maji postu v mraku je ztrata soukromi ale burt. A uzivatelum gmail.com, kteri vlastni postu ani nevlastni, je superburt Happy

Kazdych par let potrebuje Google zvysit zdani, ze mu jde o bezpecnost. V oblasti HTTP uz to zacalo. Browsery vas na stranky pozilane nezasifrovane uz nepusti, nebo nepusti bez vicero kliku na vyhruzna tlacitka. Mozna jste prvni obet toho sameho v oblati e-mailu Happy
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Příspěvky: 1,009
bohuzel (nebo vlastne nastesti;) me zivi programovani a ne sprava serverů, takze me znalosti co se tyce SMTP atp. jsou velmi omezene, nicmene nejaky checkbox byl zatrzen a cerveny zamecek na Gmailu uz se neukazuje :D
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
Ano, Knife uz neni podradny zdroj posty Happy Diky!



Jeste se rozmyslete, adminovani vam jde Happy

Na zdejsim portalu se mi libi orietnace na rychlost a efektivitu a ignorance modernich trendu ve web designu, oboji maximalizovane Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/9/2002
Příspěvky: 4,821
V lednu to zlobilo Samuraiovi, teď to blbne u mně. Tablet s Androidem, prohlížeč Chrome. Velikost písma. Zcela nepravidelně se objeví některá stránka v miniaturním fontu, co se nedá číst, a zase, když třeba někdo něco připíše, písmo je na téže stránce náhle normálně veliké...


Surg vložil tyto přílohy:
Snímek_obrazovky_1.jpg.jpg
Snímek_obrazovky_2.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 6/7/2020
Příspěvky: 80
Surg napsal:
V lednu to zlobilo Samuraiovi, teď to blbne u mně. Tablet s Androidem, prohlížeč Chrome. Velikost písma. Zcela nepravidelně se objeví některá stránka v miniaturním fontu, co se nedá číst, a zase, když třeba někdo něco připíše, písmo je na téže stránce náhle normálně veliké...

U mňa tiež, ale prehliadač firefox. Písmo veľké a asi aj iný font.
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/8/2021
Příspěvky: 52
Divne. Pouzivam vetsinou Fox, nekdy Chrom. S velikosti pisma jsem nikdy nemel problem.

Zkuste vyprazdnit cache. Ve Windows muzete stranku znovy nacist s Shift-F5, coz nepouzije cache. To je treba pred jakymkoli hlaseni chyb, abyste pouzival opravdu to, co server dnes lifruje.

Text diskusi ma tento styl:

Code:
  font-family: sans-serif;
  font-size:   12px;


Problem muze byt, ze browser namapuje sans-serif, coz je abstraktni jmeno, na nejaky divny font. Windows uzivatele tam asi uvidi Arial. Ale v tomhle se nikdo nevrta, krome uzivatelu, co spatne vidi.



Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/9/2012
Příspěvky: 432
Já bych měl jeden návrh, mám dojem, že jsem ho tady možná už jednou prezentoval, ale hledat se mi to nechce Laugh, bylo by možné přidat tlačítko pro listování inzercí, fórem, prostě čehokoli s více stránkami "DALŠÍ "?
Na mobilu to s těma číslicema je fakt nepříjemné, bez zvětšení po každé další straně se prostě nejde trefit na další číslo v pořadí Laugh.



Můj návrh - přidat tlačítko "DALŠÍ" před již existující tlačítko "Poslední".


Příklad:

místo... "16 stránek: [1] 2 3 4 5 6 7...Poslední" (jako je to nyní)

následovně... "16 stránek: [1] 2 3 4 5 6 7...Další...Poslední"

NEBO... "16 stránek: [1] 2 3 4 5 6 7...Další stránka...Poslední"


Co vy na to? Happy


Díky
J.
“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris