ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife.cz - Helpdesk Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/7/2013
xaxa napsal:
omlouvam se za problemy. Neco bylo udelano, uvidime zda to bude stacit :)

Admire Admire Admire díky za Vaši práci Admire Admire Admire
.... peklo jsou ti ostatní řidiči ....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Teď se to rozjelo i mně na blesk - xaxo, díky!
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
bohuzel musim opet napsat omluvu: omlouvam se za vypadky. Myslel sem ze havarie je vyresena, ale bohuzel nebezela jeste dalsi vec, ktera havarii opet vyvolala .... makam na tom, casem se dohrabu do stavu, ze pobezime zas stabilne ... uz je to snad blizko :)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/16/2024
Vidím že na knife si moc z konkurence Facebooku hlavu nelámete a máte tady 30 příspěvků minimum jenom proto, abyste zablokovali spam boty. Jako sorry, ale vy si neumíte dát nějaké přídavné otázky k registraci, jako např. "Pejsek a kočička... (doplňte, vč. diakritiky)".

Chtěl jsem se zeptat na broušení nožů, ale nemůžu založit žádné téma, ani nemám vhodné téma kde bych se zeptal.

To mám opravdu lézt na Facebook? Takhle se nestarat o původně živé forum a silnou doménu a to zvláště v této době, když všechna fora ničí Facebook...
Posláno:
Začátečník
Ou, pardon, oprava, tak ten AI chatgpt umí zodpovědět i tuhle otázku o pejskovi a kočičce. Chtělo by se to zamyslet a nejít nějakou vhodnější.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Než tady začneš kritizovat zkus trochu pátrat a určitě vlákno o broušení najdeš.
Nebo jdi raději na ten Facebook!
Posláno:
Začátečník
Růža napsal:
Než tady začneš kritizovat zkus trochu pátrat a určitě vlákno o broušení najdeš.
KO

Tady, sestrojil jsem pro vás otázku k registraci, kterou AI nedokáže uhodnout:

"Jakou rostlinou chtěli ve známém českém filmu nechat zarůst dvorek u chalupy starého pana Komárka? Jméno rostliny uveďte v 1. pádě jednotného čísla."

Nebo

"Napiště v 6. pádě množného čísla jméno Bohuslav"

Nebo:

""Ve filmu Pelíšky je Bohuslavem Polívkou zmiňované jméno známé vědkyně. Jeji jméno připomíná určitý materiál, který se vyrábí ze známého kamene. Jak se jmenuje tento kámen? Uveďte v 1. pádě jednotného čísla."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Applause
Hele, rostlináři, už to tady nějaký čas funguje i bez tvých tipů & rad...
Víš co bude lepší - nejenom v 1., ale každém pádě?
Třeba když blejskneš co máš dnes u sebe za nůž a postneš to.Ok 😉
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
For Jurass117.
Tvl jsi normální???
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/31/2022
Jurass117 napsal:
Vidím že na knife si moc z konkurence Facebooku hlavu nelámete a máte tady 30 příspěvků minimum jenom proto, abyste zablokovali spam boty. Jako sorry, ale vy si neumíte dát nějaké přídavné otázky k registraci, jako např. "Pejsek a kočička... (doplňte, vč. diakritiky)".

Chtěl jsem se zeptat na broušení nožů, ale nemůžu založit žádné téma, ani nemám vhodné téma kde bych se zeptal.

To mám opravdu lézt na Facebook? Takhle se nestarat o původně živé forum a silnou doménu a to zvláště v této době, když všechna fora ničí Facebook...

Koho že ničí ten tvůj facebook? 99 % facebooku jsou sračky, které zajímají jen lidi propadlé virtuální realitě. Taky patříš k těm, kterým se orosí prdel, když nejsou online? 😂
Posláno:
Začátečník
Doufám, že na Knife nezbyli jen idioti, jako je výše uvedený uživatel Růža a a uživatel ježour.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2010
Jurass117 napsal:
Růža napsal:
KO

Tady, sestrojil jsem pro vás otázku k registraci, kterou AI nedokáže uhodnout:

"Jakou rostlinou chtěli ve známém českém filmu nechat zarůst dvorek u chalupy starého pana Komárka? Jméno rostliny uveďte v 1. pádě jednotného čísla."

Nebo

"Napiště v 6. pádě množného čísla jméno Bohuslav"

Nebo:

""Ve filmu Pelíšky je Bohuslavem Polívkou zmiňované jméno známé vědkyně. Jeji jméno připomíná určitý materiál, který se vyrábí ze známého kamene. Jak se jmenuje tento kámen? Uveďte v 1. pádě jednotného čísla."

Tak schválně jestli tohle uhádneš: / \ \ / |...slož to správně dohromady a pochopíš, kam směřovat...Beating
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/31/2022
Jurass117 napsal:
Doufám, že na Knife nezbyli jen idioti, jako je výše uvedený uživatel Růža a a uživatel ježour.

Idiot je ten, kdo tě udělal.
Jo Polívka je Boleslav, znalče.😂😂😂
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
ježour01 napsal:
Jurass117 napsal:

Idiot je ten, kdo tě udělal.
Jo Polívka je Boleslav, znalče.😂😂😂

Další FB borec co se nám, starým psům jeví jako ....... .
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Myslím, že nám ho xaxa zaplatil pro pobavení jako omluvenku za občasné výpadky👍‼️🤠✌️
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2016
Není třeba zakládat nové, stačí si vybrat. https://www.knife.cz/F%C3%B3rum.aspx?g=search&SearchTerm=brou%c5%a1en%c3%ad ještě je dobré zmenit vyhledáváni z příspěvků na témata.
Proto je tu limit 30 příspěvků, dává aspoň slabou naději, že už se tu člověk trochu orientuje a nezakládá bezhlavě nová vlákna.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/11/2019
Ahoj všem prosím o radu, poslední dobou pokud chci odeslat e-mail přes knife, mi tato funkce neguje a až druhý den mi přijde oznámení do emailu, že email se nepodařilo doporučit a až tehdy zjistím e-mailovou adresu příjemce, jenže to už bývá většinou pozdě. Můžete mi prosím poradit co s tím? Je chyba někde u mě v nastavení profilu/telefonu? Předem díky Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Nie je...
Knife.cz s tým má už dlhdodobo problémy. Preto aj v inzercii sa už písu maily priamo,tie tlačidlá proste nefungujú.
Zatiaľ som nezachytil, že by bola nejaká odozva alebo náprava.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
opet se omlouvam za vypadky / pomalost serveru. tentokrate na web nekdo dost intenzive utoci ... doufam ze se mi podarilo tyto utoky odstinit.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/22/2017
dnes jsem se tam nemohl dostat a zobrazení chvíli trvalo někdy zkončilo chybou ale teď je to vpořádku
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum