ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Putovní soutěž Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/23/2010
Nakoľko mi tento nožík nesadol a je pre mňa malý, tak som sa rozhodol, že zas možno niekoho poteším a darujem ho do žrebovacej súťaže.
Enlan L05 vyzerá byť malé šikovné EDC, ale potrebuje nabrúsiť. Nožík je nový. Oceľ: 8Cr13MoV. Rukoväť údajne G10. Inak spracovanie celkom fajn, podobné RAT 1. Video napr tu: www.youtube.com/watch?v=JKLJ4m5gwCs
Upravím ale tentoraz pravidlá súťaže tak, že každý účastník si bude vedomý rizika, že môže byť vybraný, aby aj on niečo daroval do ďalšej súťaže. Vysvetlím: Vyžrebujem dve čísla, jedno výherné a druhé číslo bude musieť strpieť horeuvedené riziko. Proste niečo dá do ďalšej súťaže (nemusí to byť nôž).
Výhercovi samozrejme nožík pošlem na moje náklady (SR a ČR).
Prihlásiť sa môžete tak, že do tohto vlákna niečo napíšete, napr. prihlasujem sa do súťaže...
Žrebovať budem dajme tomu 1. mája (květnaHappy )

peku86 vložil tyto přílohy:
01.JPG.jpg
02.JPG.jpg
03.JPG.jpg
04.JPG.jpg
05.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/31/2013
Přihlašuji se do soutěže Grin
Věci a situace mají takovou váhu, jakou jim přiřadíme.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/22/2011
Ahoj hlásím se do soutěže, i když stejně myslím, že nevyhraju Neutral
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2011
Přihláška a hluboká věc k zamyšlení v jednom:
Jeden malý chlapec, ktorý žil nejaký čas s otcom v Indii, stretol raz na opustenej ceste malé sloníča, ktoré malo v päte veľký trň a bolestne krývalo. Chlapec k nemu opatrne prišiel, slon mu nastavil chodidlo a chlapec mu trň vybral. Slon radostne zatrúbil a odbehol. O mnoho rokov neskôr, keď už bol chlapec velký a už dávno žil v Európe, navštívil jedného dňa cirkus. Posadil sa do prvého radu a keď prišlo na rad číslo so slonmi, jeden ten slon sa naňho veľmi dlho zadíval a potom hlasno zatrúbil. Tomu chlapcovi – teraz už dospelému mužovi – ten slon pripadal nejaký povedomý a tak sa na sedadle trochu nadzdvihol aby si ho dobre prehliadol.Slon chvíľu váhal, ale potom prišiel priamo pred toho mladíka a tam sa zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobote. Slon ho chobotom vzal okolo pása, zdvihol do vzduchu, jebol ho o zem a rozje**l ho na kašu. Zrejme to bol nejaký úplne iný slon...
∇tech je mlha.
Na zprávy a emaily bez pozdravu a podpisu nebudu odpovídat.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2009
Taky se hlásím.P9
,,Předstírat hloupost na správném místě je moudrost"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
..Trojan - mínus karmu jsem ti sice nedal , ale tu tvoji hlášku jsem moc nepobral...........asi jsem byl nemocnej , když jsme to ve škole probírali......celkem divný keci.......
...jinak peku 86 - Ok ...dobrej počin...
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Ahoj,inu zajímavý nápad,takže proč ne.Též se hlásím.K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Za to já mínus karmu dal, příběh pěknej, ale podle toho jak jsem ho pochopil mi tu přijde dost nepatřičnej. Ta soutěž je férová tak opravdu nevím proč tyhle narážky.

No a protože jsem už dlouho nesoutěžil tak se taky hlásím Happy a už mám vymyšleno co dát kdyby náhodou Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2011
Ahoj... Taky bych se zůčastnil...:)....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2013
Já bych si s dovolením také vzal, teda přihlásil Happy
JM
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/1/2013
Výborný nápad s dovolením se také hlásímAdmire
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/2/2013
Tak to taky zkusím.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/5/2011
Také se hlásím. Pokud jsem to správně pochopil, mohla by se z toho udělat taková nekonečná akce: vyhraješ nůž, dáš jiný svůj do soutěže se stejnými podmínkami...
Dobrej nápad, za mne +
RAVENCZ
Běhám, dokuď můžu
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/6/2013
Tiez by som si dovolil prihlasit sa...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
ravencz napsal:
Také se hlásím. Pokud jsem to správně pochopil, mohla by se z toho udělat taková nekonečná akce: vyhraješ nůž, dáš jiný svůj do soutěže se stejnými podmínkami...
Dobrej nápad, za mne +

Podle mě jsi to pochopil blbě, NĚKDO vyhraje nůž a TY dáš něcoj do dalšího kola. Ale nápad se mi líbí, hlásím se taky. Jen technická. Jak bude probíhat losování? Peku86, budeš se o to nadosmrti starat? Nebo bude taky putovní?
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Zdravím,
Fajn nápad,taky bych se rád přihlásilGrin
V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/5/2011
vakovlk napsal:
ravencz napsal:
Dobrej nápad, za mne +

Podle mě jsi to pochopil blbě, NĚKDO vyhraje nůž a TY dáš něcoj do dalšího kola. Ale nápad se mi líbí, hlásím se taky. Jen technická. Jak bude probíhat losování? Peku86, budeš se o to nadosmrti starat? Nebo bude taky putovní?

Ale já to pochopil, jen jsem rychle psal a vynechal NEBO, správně to mělo být:

Také se hlásím. Pokud jsem to správně pochopil, mohla by se z toho udělat taková nekonečná akce: vyhraješ nůž, NEBO dáš jiný svůj do soutěže se stejnými podmínkami...
Dobrej nápad, za mne +

Mě šlo jen o to, aby ten, co dá nůž do dalšího kola neměnil podmínky a aby se z toho stala bezva akce na delší dobu (tak to snad PEKU86 myslel)
RAVENCZ
Běhám, dokuď můžu
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/23/2012
Hlásím se do soutěže. A už chystám i něco do další soutěže, kdybych byl ten druhý vylosovaný... Ok Což při mém štěstí plně očekávám... mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/25/2013
hlásim sa do súťaže Ok
PRAJEM PEKNÝ DEŇ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/23/2010
ravencz to pochopil dobre, myslím, že je to zrozumiteľné už z prvého príspevku Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum