ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
mydlinkaTM Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/10/2014
EddySeel napsal:
Krása sousede ! Admire

...jojóóó, fakt stárnu, až teď mi to došlo.... ať slouží zdraví Admire
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
... druhý pokus na předešlé téma s jiným fontem a v jiných barvách Wink

mydlinkaTM vložil tyto přílohy:
molon_labe_red_01.jpg.jpg

KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:

Štamgast
... oblíbené Molon Labe tantokrát na ZT566 Wink

ZT566_molon_02.jpg.jpg
ZT566_molon_03.jpg.jpg
ZT566_molon_04.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
a dragon skin v oranžové Wink

ZT566_dragon_skin_01.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/24/2014
Prošel jsem celou tvoji galerii a musím říct, že to máš moc hezký ! Applause Applause Applause
Plata o plomo !
Posláno:

Štamgast
děkuji Happy
Posláno:

Štamgast
greyPuzzle finální verze pro moji ZT562 Wink

p.s. ačkoli to v dnešním zapadajiícím slunci nevypadá, střenka je skutečně šedo/černá Wink

greypuzzle_01.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2011
nechtělo by to ten čep zapustit?
Sharp blade, sharp mind.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/19/2010
Je fakt,že to vypadá divně,jako by tam byl nalepenej.
Posláno:

Štamgast
... na živo mě to nijak tragický nepřijde, ale je fakt, že jsem ho oproti originálu dal výš, aby jeho obruba lícovala s horní plochou G10.

sroub.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Máš to moc pěkný Applause Na té fotce nože z boku čep vypadá že je spíš s podložkou než zapuštěnej, potvora fotka klame. Zapustils ho akorát na poslední fotce je to vidět mnohem lípOk
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
nová variace v podobě bluePuzzle, opět G10 tentokrát modro/černá Happy

....od minule pivot šroub zapuštěn o 0,15mm hlouběji Wink

p.s. pokud by jste o ni měli zájem, momentálně se nachází v nenožové inzerci Wink

bluePuzzle_01.jpg.jpg
bluePuzzle_02.jpg.jpg
bluePuzzle_03.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Pánové, o prázdninách tu byla poptávka po kvalitnější klemě k Lanskyho sadě.
Ozvali se mi tři kolegové, kteří o ni měli zájem, klemu jsem jim již dodal a doufám, že jim slouží k plné spokojenosti Happy

Je to klema vyrobená dle mého návrhu (je to již třetí generace) s plynule nastavitelným úhlem. Krásně se chytá stejný úhel jako byl při předešlém broušení. Komlet z nerezu.

Proč o tom teď píšu... frézař byl o prázdninách po nemoci, špatně koukl do výkresu a udělal jeden základní díl 3x navíc, tudíž momentálně jsou tři klemy z 1/3 hotové Wink

Proto touto cesto nabízím pro 3 zájemce možnost objednání. Pokud budete mít o uvedenou klemu zájem prosím info emailem: vojtech(zavináč)email.cz

LanskyB_01.jpg.jpg
LanskyB_02.jpg.jpg
LanskyB_03.jpg.jpg
1.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2010
Tak jedný bych se ujal.Písni až bude k odberu.Děkuji předem.
Drobné nedostatky jsou známkou kvalitní ruční práce.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 8/29/2010
Klemu sem pořídil od Vojty v prázdninovym turnusu a co k ní dodat klema fachá suprově. Proti Lanskemu nebe a dudy. Upnutí je fakt festový a vedení úhlu velmi přesný. Kdo koupí neprohloupí.mrGreen Ok

dedek vložil tyto přílohy:
20150901_135907.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/18/2011
Aj ja by som mal o jednu záujem.
Posláno:

Štamgast
Pánové .... prosím do emailu :))))

Když už sem píšu ..... inzerované 3ks jsou už dávno překročeny, po domluvě s frézařem je to nakonec jedno, pouze se trochu posune dodací termín (cca na 4 týdny). Tímto se omlouvám prvním objednávajícím a prosím o shovívavost, protože už dvě hodiny nic jiného nedělám, než že řeším klemy Wink

Počet kusů nechám tedy otevřený, váhavci rozhoupejte se do zítřejšího poledne. Pak to uzavřu a objednám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2006
též bych se jedné ujal. už jsem poslal objednávku. ;)
Open mind for a different view.
And nothing else matters ...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Jaky je cca maximalni uhel ? Nejake drazky na tech sloupkach pro orintacni uhel by tam nebyly spatne. Ne kazdy dokaze uhel zmerit.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Úhel jsem neměřil, neb nemám odpovídající úhloměr a po pravdě jsem ho nikdy ani nepotřeboval, buď kudla řeže nebo ne Wink

Dle info od "Dědka" by měl být nejmenší celkový úhel 20stupňů (když se dají obě ramena do nejnižší polohy, aby fungovaly naráz z obou stran) Pokud se rozhodí (tzn, že budeš brousit nejdřív jednu stranu, potom rameno vysuneš a zasuneš druhé) dostaneš se i níž, ale to asi pokud nebudeš brousit břitvu, není prakticky potřeba. p.s. je to vidět na té "Dědkově" fotce Wink

Drážky by byly na pytel, protože by kecaly při různých šířkách čepele Sad

Každopádně jsem se zatím vždycky držel původního úhlu fazety a ten to nafixováním dokáže držet dokonale. A není problém podle potřeby úhel snížit nebo zvýšit a při dalším broušení zase pěkně trefit!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum