ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife.cz - Ksichtíky členů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2006
Když vidím, kolik se tu dneska objevilo nových "ksichtíků", konečně jsem se odhodlal najít pár fotek a plácnout je sem taky.
Tedy:
Jmenuji se Jan Dudák, nejsem však ze StrakonicWink ale z Plzně. Na svět jsem přišel v roce 1988. Dětství jsem prodělal bez větších traumat, pak následoval gympl a teď jsem druhým rokem na ČVUT Fakulta biomedicínského inženýrství.

Mezi mé zájmy patří vysokohorská turistika, rybařina, lezectví, speleoapinismus, heavymetal a hardrockHappy , něco málo z ornitologie, provádění různých kravin(zastydlá puberta), výroba všeho možného ze všeho možného....A spousta dalších, na které si zrovna nemůžu vzpomenout. Nože uvádět netřeba.
V dětství jsem se celkem vážně(z pohledu 10 letého kluka) zabýval kulturou severoamerických indiánů. Z té doby mi zůstala přezdívka Inmu. Tehdy se vlastně začal vyvíjet můj vztah k přírodě a pohled na ni. Od té doby prošel sice několika transformacemi, ale ten základ zůstal- respekt a obdiv k tomu, jak je všechno v přírodě zařízeno, a hrozně rád do ní utíkám.

Nože byly pro mě lákadlo vždy. První, jaký jsem vlastnil, jsem vyžebral na mámě o jedněch letních prázdninách. Stál asi 150 peněz a byl to zavírací backlock s umělohmotnými maskáčovými střenkami. Bohužel jsem ho ztratil...tenkrát to byla neskutečně bolestná ztrátaLaugh
Později jsem si pochopitelně začal nože pořizovat sám, nejsem žádný sběratel, ale pár mi jich rukama prošlo. No a nakonec jsem asi před dvěma lety začal první pokusy o výrobu vlastní kudly...a ty pokusy pokračují dodnes.

Málem bych zapomněl na svou atletickou kariéru. Tenhle sport mě provázel podstatnou část mého dvaceti letého života. Měl jsem celkem talent, bohužel ale malou vůli. Jeden rok jsem se probojoval i do reprezentace. Po maturitě jsem toho bohužel nechal...teď se už třičtvrtě roku přemlouvám, abych znovu začal, ale nějak se nemůžu dokopat. Je to dřina

INMU vložil tyto přílohy:
já.jpg
IMG_0026.JPG.jpg
IMG_0049.JPG.jpg
Sázava_025.jpg.jpg
IMG_0134.JPG.jpg
IMG_0162.JPG.jpg
IMG_2549.JPG.jpg
IMG_2703mensi.jpg.jpg
já_štika74.jpg.jpg

Je to boj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/3/2008
Ako sa zdá, zbehlo sa tu toľko rôzných profesií a záujmov, že keby sa z tohto spoločenstva založil samostatný štát, tak je snáď úplne sebestačný.....Wink Laugh
Aj keď som tu nový na fóre, pripájam sa k tomuto zaujímavému tématu aj ja.
Moje civilné meno je Robert Polák, priatelia ma však volajú Zoli, alebo Ari / skratka z arowana, čo je druh sladkovodnej ryby a spája ma to s mojím hlavným koníčkom /.
Rok výroby ´63, v skutočnosti s nedokončenou a stále trvajúcou pubertou a tak som mentálne na jednej úrovni s mojimi synmi vo veku 23,16 a 12 rokov. Ráno sa cítim na 9O a večer na 17 rokov, ale pol dňa trvá, kým sa do tohto stavu pretransformujem. Wink
Som z Košíc a som multikultúrnou križovatkou, nakoľko mám predkov z USA, Maďarska a Slovenska, ale je možné, že v mojich žilách koluje ešte aj niečo iné, alkohol to však nie je.
Mojimi neresťami je len káva a niečo na bafnutie / cigarety, fajka a dobrá cigara /, z alkoholu príležitostne dobrý koňak, alebo whisky + slintanie po pekných babách, ale len v platonickej rovine.
Záujmov mám tak veľa, že tento link by bol na rozpisovanie asi málo, ale hlavnými sú akvaristika / čo ma čiastočne aj živí /, teraristika, botanika, fotografovanie / niekoľko rokov ma
foťák za totáča živil /, rybarina, strelectvo všeobecne, ale nepoľujem, všetko okolo dreva a ekostavebníctvo......+ mnoho ďalších zbytočností.
Chovali sme snáď všetko, čo ma plutvy , nohy a krídla, momentálne máme len 2 samičky fretiek a 7 mláďat, mladíka kocúra a nejaké ryby. No a sme čakateľmi šteňaťa nášho ďalšieho stafordšíra, čo je srdcovým plemenom našej rodiny.
Od útleho detstva som nožomilom a užívateľom, avšak napriek tomu, že mám mnoho priateľov nožiarov / Arpád Bojtoš, Richard a Miro Chromý, Dušan Bača, Peter Varchola, Štefan Albert, Robo Kováčik a mnoho ďalších /, nikdy som vážne a aktívne nože nevyrábal, len občas obkritizujem ich diela, prirodzene v priateľskom duchu.
Neznášam každý ....izmus a blbých, egoistických ľudí.
Aby som však túto slohovú prácu ukončil / ešte by ste ma nebodaj oznámkovali Happy /, radšej nahodím nejaké foto, ak sa mi to prirodzene podarí.
V poradí zhora nadol som ja v bačovskom vydaní a s kamarátom z detstva, moji synovia, moja polovička Tatiana s orlickou skalnou a s Giorgiom / kakadu biely /, no a nakoniec niečo, čo ma živí.

arowana vložil tyto přílohy:
1.JPG.jpg
2.JPG.jpg
Moja_polovička_s_orlicou_skalnou.jpg.jpg
Najmladší_syn.jpg.jpg
Stredný_syn.jpg.jpg
Najstarší_syn..jpg.jpg
Polovička_s_Giorgiom.jpg.jpg
V_nestráženej_chvíli_mi_chodí_do_......JPG.jpg
Toto_ma_živí.jpg.jpg
Nejaké_chovance.JPG.jpg
P5290167.JPG.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/12/2007
Takže já teda taky ... Happy
Jmenuju se Vašek, je mi 17, studuju obchodní akademii Sad (vůbec mě nebaví), mezi moje zájmy nože , historický šerm, kolo, pc (spíš jen na hry), pochůzky v přírodě a dělání cokoliv rukama ((kovařina(jen někdym ale baví), práce se dřevem, prostě všechno okolo))...

Vendelin vložil tyto přílohy:
DSCF2188.jpg.jpg
P10208945.jpg

Třikrát měřím a pak si stejně skoro uříznu ruku...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/16/2007
Jan Rozkopal (aka Naware, Rozkop nebo MeďíkHappy ) 1986, zatím stále student VŠ-biologie+chemie. Ve volném čase thajský box (muší váhaWink ), nože, cestování, hudba (Punk´s not dead), knihy, PC... K nožům jsem se dostal zajímavou oklikou: dlouhou dobu jsem šermoval a mám meč zdobený leptem. No a ve 20 jsem zjistil že vlastně rukama nic moc neumím tak jsem jako chemik začal leptat a když jsem sháněl info tak jsem narazil i na nože a pak už to šlo ráz na rázHappy

Naware vložil tyto přílohy:
rano_u_hlaha.jpg
kick.jpg.jpg
PA290004.JPG.jpg
DSCI0039.JPG.jpg
IMGP0200.JPG.jpg

Ten kdo má plné ruce žrádla nemůže vzít rozum do hrsti.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/16/2008
Vlám sa Attila Hullman som z Komárna.Mám 30 rokov ,pracujem ako elektrikár.Záľuby filmi,komixi,nože,práca so železom najmä zváranie a podobné hračky.Som rodený fušer.Wink
Neznášam namyslených ľudí,politiku a blbosť.Semtam niečo vypijem (pivo neznášam) a vyfajčím (cigary).Ako môžete vidieť som ťažká váha,ja a pravopis mi moc nejde.Toť vše.

huat vložil tyto přílohy:
20081026548.jpg.jpg
20081026549.jpg.jpg

ERRARE HUMANUM EST
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/16/2005
Ahoooj,
Hned jak zistim ako sa tu tie fotky davaju, tiez naku ukazem.
Dlho som sa neozval, ale sem tam som si ten cas nasiel a potesil oko a nabral mudrosti.
Tak snad do buducnosti budem moct i ja poradit a podelit o skusenosti.
Jaro, Bardejov

jaro vložil tyto přílohy:
Balony_Bouzov_2.JPG.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/16/2005
Nejak sa to podarilo. Som ten so siltofkou.
Akcia na Bouzove, pod hradom, lietanie balonmi. Vsetci sme zaspominali na stare casy.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/12/2007
Mno ženy sem vynechal, protože stále čekám na tu pravou a nechávám to tak nějak, že to příjde samo...

Ještě jedna fotečka, která vypovídá, že velice rád fotím (jak co)...

Vendelin vložil tyto přílohy:
P1020770.jpg.jpg

Třikrát měřím a pak si stejně skoro uříznu ruku...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Víno, ženy, zpěvLaugh

INMU vložil tyto přílohy:
s_holkama.jpg.jpg
IMG_5155.jpg.jpg

Je to boj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Ne každý ví, co už tady kdysi bylo .. Wink Stará vlákna o lidech.

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=223

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=1075
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
Tak to som ja a moj klan.
Slavik-Michal Rakica,rok pustenia do obehu 1981,zamestnanim kuchar ale chcel som byt vojak.Konicky -prakticky vsetko od nozov, armady,zbrani,strelby,zivota v lesoch a prezivani v džungli Petržalky,cez bunkre-tež bunkrolog až po silvestrovsku amatersku pyrotechniku,s tym vsetkym suvisia aj knihy.Fusujem aj do vyroby nozov zatial s nevalnym vysledkomSad ,malo casu,toz mlada rodina,stary byt,furt treba nieco opravovat.Angry A okrem toho vsetkeho rodina je prva ,vsetko ostatne az potom.
Este som zabudol najnovsia vasen rybarcenie.Wink

slavik vložil tyto přílohy:
100_1795.jpg.jpg
100_2306.jpg.jpg
100_2244.jpg.jpg
100_2115.jpg.jpg
100_2012.jpg.jpg
100_1768.jpg.jpg

Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
Takže po mojom odblokovaní Laugh prihodím aj ja zopár fotiek. Vlatným menom Radovan Roba, nar. 1978 pôvodom z Prešova, momentálne Blava. Keď momentálne nepracujem, tak sa venujem svojim psom, poľovníctvu, strelectvu, strelným aj chladným zbraniam, rybárčeniu, turistike, som nožomilom ale nevyrábam nože, aj keď verím, že raz budem. Na fotkách pridávam aj svoju úžasnú manželku Andreu Wink .

vjedator vložil tyto přílohy:
Radove_Fotky1_182.jpg.jpg
Obrázok_083.jpg.jpg
Becky35.JPG.jpg
Radove_Fotky1_064.jpg.jpg
176_7624.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/19/2008
Tak tedy i já. Jmenuji se Ladislav Kolbaba. na svět jsem přišel v Brně roku 1958 a moje koníčky kromě práce je závodní rýžování zlata,cestování,trochu fotografování ,příroda a od dubna letošního roku i výroba nožů.

Přidám pár fotek.
Tak to jsem já - ten v pravo

Seržant vložil tyto přílohy:
Austrálie_239.jpg.jpg

Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Štamgast
Moje žena Dana - kdo si hraje nezlobíLaugh

silvestr_2005_114.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
I nám jednou bylo .......náctHappy

černobílé.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Náš syn Martin

UKRAJINA_397.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Dcera Veronika

srpen_120.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
A obec ve které žijeme

P.S.babičky a dědečky jsem vynechalLaugh

nový_053.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Sice už tady někde jsem,ale mám nové fotky naší skoro kompletní smečky,při pravidelné štědrodenní procházceWink .Chybý jen staffbulík Gero(poslední fotka),který už na delší vejšlapy bohužel nestačí(je mu 14 let).

Gero vložil tyto přílohy:
PC260009.JPG.jpg
PC260011.JPG.jpg
PC260012.JPG.jpg
PC240033.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
tak se take odtajnuju... Vaclav Lambersky narozen 29.unoraWink 1988 skola VUT brno strojar... mezi posedlosti patri noze, velke noze, mece, cestovani, adventure, a cokoliv co se samo hybe...

hamon vložil tyto přílohy:
aDxD_4DZFz.jpg.jpg
aDxD_4DZKb.jpg.jpg
aDxD_4DZtW.jpg.jpg
aDxD_4E0Bi.jpg.jpg
aDxD_4E07D.jpg.jpg

nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum