ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Oblečení, obuv, výbava na ven Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/3/2014
Asi hloupy dotaz. Zapalovace znacky BIC maji nepruhledne telo. Lze nejak kontrolovat stav plynu? Diky.

Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Zkusil bych prosvítit. Případně zatřepeš a cca víš…
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/3/2014
Na poterpani to moc nefunguje. Prosvitit silnou baterku asi ano, u ruzoveho jsem hladinu videl, u cerneho ne
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/17/2016
Ahoj, můžete mi prosím poradit nějakou impregnaci na oblečení (parka, softshell bunda). Momentálně mám impregnaci z Lidlu, ale není to ono. Díky.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Kraken mel video o impregnacich, ale uz to bude par let zpatky.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/16/2021
Cokoliv od Nikwax-u nebo jestli jsi na eco, tak se dá i vosk od Fjällräven. Používám oboje a spokojenost.
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
pohlava napsal:
Rád bych zde upozornil na jeden nešvar Wink .
Zaregistroval jsem totiž v poslední době i zde zvyšující se oblíbenost nafukovaček Klymit.
V partě jich pár máme. Pominu to, že kámošovi se jeho Static V rozlepila ve švu, obratem dostal v reklamaci jinou.
Já mám svojí Static V2 (letní) cca rok a spal jsem na ní tak 20-30x. Za tu dobu mi odešel ventil "flip valve". Je to ten novější aktuální typ ventilu co dělají. Konstrukčně je to podle mě vymyšlený úplně na hovno a nemůže to dlouhodobě fungovat. Ventil je totiž uložený na dvou plastových "čuráčcích" přímo v jiném plastu, takže se to hned vymačkalo a uchází to tudy. Oprava nemožná. Řeším reklamaci, která jak se zdá, byla uznána.
Takže kdyby vás napadlo ji pořídit, doporučuju se pídit po kusech se starším/jiným typem ventilu.
Vkládám foto s vyznačením uložení ventilu a foto bublin ucházejícího vzduchu.
Konec hlášení Cool

Před časem jsem sem dával info o Klymitkách, trochu zaktualizuju:

1. kámošova reklamovaná Static V se rozlepila znovu, druhá reklamace uznána, peníze vráceny.
2. na mojí reklamované Static V2 odešel ventil po cca 10 použitích znovu, druhá reklamace uznána, peníze vráceny.

Resumé - Klymit ať jde s tím svým předraženým šmukem do prdele Wink
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Nevali se vam nekomu doma zbytecnej zelenej bederak na Alici?
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/15/2008
Ahojte! Prosim vas o radu. Kupil som hamaku od golden river, model ranger so zateplenim. Spravne rozumiem tomu, ze karimatku mam vlozit do zateplenia a teda nie do hamaky samotnej? Dakujem!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/12/2007
Ahoj, rád bych poprosil o případné zkušenosti s titanovými kamínky od Pomoly. A zároveň i pokud někdo má zkušenost s jejich stany. Díky moc

https://www.pomoly.com/%5BPre-Order%5D-Lumberjack-Max-%7C-Titanium-Wood-Stove-%7C-Portable-Tent-Stove-%7C-POMOLY-New-Arrival-2022-p2213400.html

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
Ten zapik... jedna moznost je zvazit plny a odecitat, pokud mas dost presnou vahu.

I digitalni kuchynska by mohla stacit.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2021
Dobrej, máte někdo zkušenost se širokýma kotníkovýma pohorkama kombinace syntetika/kůže?
Ve všech co jsem zkoušel mě tlačí malíčky a nevěřím že se rozejdou.
Posláno:

Štamgast
nemáte někdo tip kde sehnat rakouskou celtu v K4 tarnu? V ČR jsem ji našel jen v jednom armyshopu za nesmysl. Bazary nic....

pohlava vložil tyto přílohy:
celta_2.jpeg.jpg

Sapere Aude.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/20/2015
Chtel jsem batuzek na vylety s prckem. Zacal jsem s vyberem u batohu za par stovek ála lacinejsi Jansport pytlik … a pak se to zvrtlo. Kdyz jsem koukal na Helikon, rekl jsem si nakonec proc ne treba Maxpedition a kdyz jsem si malem jeden koupil, tak jsem objevil znacku 5.11..Tento konkretni typ je 12Hour. Levny nebyl, ale proste me dostal a musel jsem ho mit.

Wilhelm vložil tyto přílohy:
DF821ACD_D6A2_452C_BBF9_12CBE08F888A.jpeg.jpg
117FE36E_3178_4F48_8580_433A6DF070B7.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Wilhelm> Ja uz ho taham roky (popravde, uz druhy). Jen v nekterych lidech vyvolava zbranove asociace, treba sekuritak v Seattlu na Space needle (vez z ufo talirem nahore) se me ptal, jestli nosim ;)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Wilhelm napsal:
Chtel jsem batuzek na vylety s prckem. Zacal jsem s vyberem u batohu za par stovek ála lacinejsi Jansport pytlik … a pak se to zvrtlo. Kdyz jsem koukal na Helikon, rekl jsem si nakonec proc ne treba Maxpedition a kdyz jsem si malem jeden koupil, tak jsem objevil znacku 5.11..Tento konkretni typ je 12Hour. Levny nebyl, ale proste me dostal a musel jsem ho mit.

RUSH12 mám 11 let a slouží stále. K tomu mám dva další novější RUSH24 Laugh
Jsou drobnosti, které bych uvítal trošku jinak, ale za to co ten krám vydrží a jak se dá vytěžovat....za to odpouštím vše Ok Admire
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
RUSH Ok . Ostatně 5.11. se nic moc pokazit nedá Wink

Dudulik vložil tyto přílohy:
Polish_20230217_105534347.jpg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
OZP
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/31/2021
Mam Rush 72 2.0 a prisel mi vyborny, nez se ke me shodou nahod dostal nejaky starsi Blackhawk podobne velikosti. Rush 72 tak putoval do skrine a uz jsem ho z ni nevyndal. Byl fakt dobrej, ale ten Blackhawk mi sedi lip. A ve chvilich nostalgie radsi sahnu po stare dobre Alici, nez po Rushi...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/28/2010
Mám RUSH12 a 24, a nedám na ně dopustit... nejsou dokonalé, ale 😉

Porter vložil tyto přílohy:
1DBC36C9_E8BA_47EA_AE7E_D012007C78D8.jpeg.jpg
9BF22D84_0C85_4084_8271_69BE52CBB6C8.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den ja taham uz 10 let tendle batoh Batoh Maxpedition Vulture-II 46l Green v zelene barve a musim ric ze mi hodne vyhovuje jen co nekdo nedomislel bila ta gumova nebo co to je na spotku batohu ta se cela rospadla jinak batoh je super koukal sem na nahradu za nej a zatim me nic neuchvatilo uvazoval sem o 5,11 ale v mem okoli neni moznost ho vydet na zivo nebo sem chtel batoch Bojový batoh CZ 4M FOP 35 FDE ale ty uz se asi nedaji sehnat nebo sem je nikde nenasel.
Jo a mel bych velkou prozbu nevyte o nekom kdo opravuje batohy dekuji.
A nebo muzete doporucit naky batoh dekuji.

brom vložil tyto přílohy:
72969_batoh_maxpedition_vulture_ii_46l_green.jpg.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum