ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Oblečení, obuv, výbava na ven Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/10/2015
Odporúčam Mystery Ranch, Direct Action alebo Wisport. Sú to výborné batohy.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/20/2015
Koukam, ze 5.11 by si skoro zaslouzil vlastni vlakno :))
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
První test novýho dřívkáče Happy prozatím jsem spokojen, mohu doporučit. Hmotnost je myslím 280g.

Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
017F20F9_5F9D_4E6A_8A60_DE67D3FB1B32.jpeg.jpg
19553C15_AAA0_4186_B8FC_55530DECEFFB.jpeg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/14/2018
Tygerstyle napsal:
Wilhelm napsal:
Chtel jsem batuzek na vylety s prckem. Zacal jsem s vyberem u batohu za par stovek ála lacinejsi Jansport pytlik … a pak se to zvrtlo. Kdyz jsem koukal na Helikon, rekl jsem si nakonec proc ne treba Maxpedition a kdyz jsem si malem jeden koupil, tak jsem objevil znacku 5.11..Tento konkretni typ je 12Hour. Levny nebyl, ale proste me dostal a musel jsem ho mit.

RUSH12 mám 11 let a slouží stále. K tomu mám dva další novější RUSH24 Laugh
Jsou drobnosti, které bych uvítal trošku jinak, ale za to co ten krám vydrží a jak se dá vytěžovat....za to odpouštím vše Ok Admire

Rush 12 mám sice necelý rok,ale vidím to úplně stejně. Ty malé vnitřní kapsy bych si uměl představit vyřešené lépe,ale i tak super.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/20/2015
Sidonius.Fortis napsal:
První test novýho dřívkáče Happy prozatím jsem spokojen, mohu doporučit. Hmotnost je myslím 280g.
Taky o nem uvazuju. Jenze se nemuzu zbavit dojmu, ze to neni potreba. Kdyz muzu nekde delat ohen tak nepotrebuju tohle a pokud nekde ohen delat nemuzu (nesmim) tak proste nemuzu pouzit ani drivkac.
Posláno:
Štamgast
Možná se pletu….ale vařič není otevřený oheň….
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
Sidonius.Fortis napsal:

Tak to se pleteš. Otevřený oheň je v podstatě všechno kromě kamen.
chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Sidonius.Fortis napsal:

Cituji: Otevřeným ohněm pak oheň, kde není zabráněno styku plamenů s okolním prostředím - kdy tedy může dojít k rozšíření ohně na okolní prostředí. Je lhostejné, zda je oheň ohněm otevřeným po celou dobu hoření (ohniště) nebo jen po určitý krátký časový úsek (po dobu přikládání do zahradního grilu s dvířky či poklopem)."
Za otevřený oheň tak lze považovat především oheň z hořící zápalky, zapalovače, svíčky, otevřeného ohniště či otevřeného krbu, zahradní louče apod.

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Dudulik> A kam se z tohohle hlediska radi takove ty katalyticke horaky? Tak sice plamen neni, ale podpalit to urcite muze.... Dik
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
krezac napsal:
Dudulik> A kam se z tohohle hlediska radi takove ty katalyticke horaky? Tak sice plamen neni, ale podpalit to urcite muze.... Dik

Podpálit to mužou i dioptrické brýle, zkrat v čelovce... Wink

Pokud vím tak katalytický hořák nebo ohřívač není otevřený oheň ale chemická reakce (jednoduše řečeno)...ale k nastartování ten otevřený oheň budeš potřebovat.
Ostatně je to už v mé první citované větě co je otevřený oheň.

Nejpodstatnější na všem je POUŽÍVAT HLAVU U TOHO CO DĚLÁM Ok
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Dobře, díky za objasnění
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dost vystizne chces psa starej se onej a uklizej si ponem skoda ze policije jak statni tak mestska todle nehlida pes bez voditka a nahubku a majtele co ponich neuklizi to by potom stat i mesta meli penez z pokut skoda.

brom vložil tyto přílohy:
332046791_1140487849975264_7160158741184483548_n.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
brom napsal:
Dost vystizne chces psa starej se onej a uklizej si ponem skoda ze policije jak statni tak mestska todle nehlida pes bez voditka a nahubku a majtele co ponich neuklizi to by potom stat i mesta meli penez z pokut skoda.
omlouvamse splatl sem to muze te to prosim presunot do volneho pokecu dekuji
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
Ahoj,Prosím vás nemáte někdo zkušenosti s tímto batohem? Nebo podobným?Koukal sem po Gemmně expedition 75 a oni už jí asi nedělají..
https://www.top-armyshop.eu/batoh-wisport-reindeer-75l?gclid=Cj0KCQiA3eGfBhCeARIsACpJNU8vwplIoJAAWfIBBkwILfDYIQjvqkU41v7izQdWeUINYZbH3T7BnNMaAlu2EALw_wcB#23369

m.a.t.e.s vložil tyto přílohy:
batoh_wisport_reindeer_75_l_091515_or.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Konkrétní zkušenost nemám, ale Wisporty jsou obecně dobrý bágly. Údajně šijou i pro Tacticalpro. Pokud ano a kvalita je stejná, tak bych se toho nebál. Počítej ale s tím, že ten bágl bude vážit prázdnej odhaduju (ve srovnání s tacticalpro 45) min. 3 kg....
Sapere Aude.
OZP
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/31/2021
Ahoj, potvrzuji, Wisport jsou dobre batohy. Sam ho nema, ale kamarad pouziva na EDC nejaky ten jejich 40-45l a moc ho chvali.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/16/2021
Měl jsem Batoh Wisport® SilverFox 2, jedná se o 40l batoh, prázdnej má 2 kg, materiálově super, rozepínání celého batohu sice napoprvé vypadá divné, ale funguje suprově a i ty různé úchyty a kapsičky co jsou uvnitř jsou hodně dobré. Kdo je tam nechce tak je vyndá jsou na sucháč. Pro mne dva problémy, první " nesmysl" cena za multicam barvu oproti ostatním barvám , a druhý už vážnější je to, že hliníková výztuha v zádech pokud si ji hned po nákupu neupravite, tak vám prodře spodek té kapsy ve které je zastrčená a to už po pár delších vycházkách.

Bonebreakers vložil tyto přílohy:
DSC_1546.JPG.jpg

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
Dobře,děkuju moc!!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/26/2011
Jo, Wisport šije pro TP, pouze tam jsou odlišné detaily na jejich přání. Btw, ohledně batohů, kdo nevíte, mrkněte na Rozpad. Můj kámoš Štaflík tam o tom dost psává. Je z těch, co ty věci fakt používají a nic si nepřikrášlují, takže se z jeho informací dá dobře vycházet.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/25/2015
[quote=Bonebreakers]Měl jsem Batoh Wisport® SilverFox 2, jedná se o 40l batoh, prázdnej má 2 kg, materiálově super, rozepínání celého batohu sice napoprvé vypadá divné, ale funguje suprově a i ty různé úchyty a kapsičky co jsou uvnitř jsou hodně dobré. Kdo je tam nechce tak je vyndá jsou na sucháč. Pro mne dva problémy, první " nesmysl" cena za multicam barvu oproti ostatním barvám , a druhý už vážnější je to, že hliníková výztuha v zádech pokud si ji hned po nákupu neupravite, tak vám prodře spodek té kapsy ve které je zastrčená a to už po pár delších vycházkách.

Čo si urobil s tou výstužou. Na mojej boli hrany obrúsené tak som to len zalepil páskou
.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum